Meniu

Neurologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca tulburarile de somn pot proveni din cauza unor afectiuni neurologice, situatie in care cel mai bine ar fi sa iti efectuezi toate investigatiile de specialitate la cabinetul de neurologie din Slatina? In prezent, multe persoane sufera de insomnii sau de tulburari de somn fara sa cunoasca in mod clar cauza. Cel mai indicat ar fi sa apeleze la ajutorul unui specialist pentru a afla in mod concret care este problema din cauza careia nu se pot odihni eficient in timpul noptii. Una dintre vizitele medicale care trebuie sa fie efectuate este cea la medicul neurolog. Acesta este cel mai in masura specialist care poate recomanda anumite teste si investigatii pentru depistarea cauzei problemei, dar si pentru tratarea eficienta a acesteia. In cazul in care dezechilibrele de somn sunt insotite si de probleme de echilibru, senzatie de confuzie si amorteala in corp, sansele sa suferi de o afectiune neurologica cresc semnificativ. Primul pas pe care ar trebui sa il faci este sa mergi la medicul de familie caruia sa ii comunici simptomele de care suferi, dar si daca in familia ta au mai fost inregistrate cazuri care au suferit de probleme neuronale. 

Daca ai primit recomandarea de a merge la cabinetul de neurologie din Slatina, te incurajam sa iei in considerare cele trei clinici pe care ti le prezintam in cele ce urmeaza. Citeste cu atentie toate informatiile de mai jos si afla care unitate medicala este cel mai mult apreciata de pacientii care au frecventat-o.

Cat costa o consultatie de neurologie in Slatina?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Slatina este diferit de la o unitate medicala la alta, in functie de pregatirea medicilor. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele pe care trebuie sa le achiti, dar si care sunt denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Alares
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera primitoare
Lisimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi moderne
 • Act medical corect
 • Personal bine pregatit
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Centrul Adomedica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Personal medical implicat
 • Buna pregatire si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate exceptionale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Slatina

Ai primit recomandarea de a merge la un cabinet de neurologie in Slatina, dar nu stii exact care unitate medicala este de incredere? In topul de mai jos vei descoperi trei clinici in cadrul carora se desfasoara aceasta specialitate si unde poti fi atent investigat si tratat de un medic specialist. Citeste mai departe si descopera din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre fiecare unitate medicala in parte, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti:

1. Centrul Alares

Centrul Alares este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament asigura o diagnosticare corecta pentru fiecare pacient in parte, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat procesul de vindecare sa fie unul rapid si eficient. Unitatea medicala este dotata cu toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat investigatiile efectuate sa fie precise. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si: consultatia de specialitate, controlul, eliberare retetelor pentru tratamentele medicamentoase, stabilirea unor solutii personalizate etc. Principala specialitate a cabinetului este indreptata catre tulburarile psihice, expertii fiind nisati si in tratarea tulburarilor neurologice atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au luat in considerare centrul Alares se declara multumiti si incantati de serviciile de care beneficiaza. Pentru ca medicii au la dispozitia aparaturi moderne, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, investigatiile sunt precise, iar diagnosticarea intotdeauna corecta. De asemenea, centrul este de o curatenie impecabila, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Alares
Vezi Pareri

2. Lisimed

Lisimed este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. In cazul acestei unitati medicale vei face cunostinta cu dr. Cristina Arsenie, dr. Oana Nicola, dr. Mihaela Delureanu, medici primari in neurologie si dr. Cristian Popescu, medic specializat in neurochirurgie. Printre dotarile pe care le au la dispozitie se numara si ecograful Doppler, prin intermediul caruia medicii au posibilitatea de a stabili un diagnostic precis pentru fiecare pacient in parte. In competenta medicilor intra si monitorizarea diverselor afectiuni: afectiuni ale sistemului nervos, dureri de cap, ameteli, epilepsie, boala Parkinson, accidente vasculare cerebrale, scleroza multipla. In cadrul consultatiei de specialitate, indatorirea medicului este de a afla care este afectiunea de care pacientul sufera, dar si de a stabili care este planul de tratament adecvat pe care trebuie sa il urmeze.

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Policlinica a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca acestia beneficiaza de servicii calitative de fiecare data. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi moderne, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect, iar personalul este bine pregatit si experimentat, asigurand o diagnosticare corecta. Din fericire, rezultatele obtinute sunt remarcabile, atmosfera primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

3. Centrul Adomedica

Ultima optiune pe care ti-o prezentam este centrul Adomedica din Slatina, la care poti apela cu incredere daca te confrunti cu afectiuni neurologice. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Laurentiu Adrian Ghituleasa, medic specialist, care asigura un act medical ireprosabil. In competenta sa intra desfasurarea consultatiilor de specialitate, consultatiilor de control, interpretarii rezultatelor obtinute in urma analizelor sau investigatiilor de specialitate, diagnosticarea corecta a pacientilor, elaborarea unui plan personalizat de tratament etc. Printre afectiunile pe care medicul le monitorizeaza se numara si: epilepsie, boala Parkinson, accidente vasculare cerebrale, dementa, discopatii, algii craniene, boli miastenice, scleroza multipla. Avand la dispozitie aparaturi moderne, actul medical desfasurat este intotdeauna corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 120 lei. 

Centrul medical are o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, ca dovada a implicarii personalului medical. Echipa da dovada de o buna pregatire si empatie in desfasurarea actului medical, ceea ce este de un real ajutor in asigurarea unei atmosfere primitoare. De asemenea, aparaturile care se afla la dispozitia medicilor sunt moderne, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate exceptionale. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la cabinetul de neurologie din Slatina, dar nu stii la ce medic sa apelezi? Din fericire, optiunile pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a afla care dintre clinicile din oras sunt cel mai mult apreciate de pacienti. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus si fa-ti o programare la cabinetul de specialitate cat mai curand.