Meniu

Neurologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Migrena, cefaleea de tensiune, miscarile involuntare, spondiloza cervicala si bolile neurodegenerative sunt afectiuni care intra in spectrul medical al neurologiei. In Targoviste, ai sansa de a apela la un medic specializat in acest domeniu daca te confrunti cu astfel de probleme sau daca vrei sa primesti un diagnostic corect. Din pacate, multe persoane se confrunta cu tulburari neuronale fara sa stie de existenta lor, fiindu-le dificil sa identifice un vinovat pentru simptomele pe care le experimenteaza. Tocmai de aceea, cand sesizezi ca te confrunti o perioada lunga de timp cu anumite simptome, cum ar fi durerile de cap, stari de agitatie interioara, confuzie permanenta, ameteli sau chiar tulburari de miscare, adreseaza-te fie medicului de familie, fie direct medicului neurolog. Toate aceste semne indica faptul ca in corpul tau s-a declansat o tulburare neuronala, care poate fi identificata cu precizie si tratata in cadrul cabinetului de specialitate. Daca afectiunea este lasata sa se agraveze, optiunile de tratament se vor limita din ce in ce mai mult, situatie care cel mai bine este evitata. 

Partea buna este ca in Targoviste ai la dispozitie trei unitati medicale spre care iti poti indrepta atentia si unde poti primi ajutorul de care ai nevoie. Citeste mai departe si descopera mai multe informatii despre fiecare clinica.

Care este pretul unei consultatii de neurologie in Targoviste?

Inainte de a apela la cabinetul de neurologie din Targoviste, cel mai bine ar fi sa fii la curent cu toate preturile practicate pentru o consultatie de specialitate. Din fericire, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu toate tarifele aplicate, dar si cu denumirile clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medcare
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Medic primar in neurologie
 • Experienta vasta
 • Act medical personalizat
 • Diagnostic precis
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii rapide
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
Policlinica Mens Sana
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Act medical personalizat
 • Rezultate remarcabile
Clinica Hymarco
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Amabilitate
 • Empatie si respect
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specialziate in neurologie in Targoviste

Tulburarile neurologice pot pune in pericol calitatea vietii, situatie in care cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic specializat in neurologie in Targoviste pentru a afla care sunt cauzele simptomelor pe care le experimentezi, dar si care sunt solutiile pe care le poti pune in aplicare. Identificarea la timp a unor patologii de acest fel poate influenta pozitiv eficienta tratamentului, asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cat mai curand posibil la cabinetul de specialitate. Iata care sunt, in continuare, cele trei unitati medicale pe care ti le recomandam cu incredere:

1. Medcare Family Center

Medcare Family Center este o unitate medicala cu multiple specialitati din Targoviste catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa optezi pentru o consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Cristian Dogaru, medic primar neurolog, competenta in ultrasonografie doppler cerebrala si dr. Ionut Adrian Olaru, medic specialist. Cei doi doctori au competenta de a identifica si monitoriza diverse tipuri de afectiuni, cum ar fi: epilepsia, scleroza multipla, tulburile neuromusculare, infectii ale sistemului nervos, tulburari neurodegenerative, tulburari ale maduvei spinarii, migrene. Serviciile se adreseaza pacientilor din toate categoriile de varsta, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, astfel incat diagnosticarea sa fie un proces sigur si rapid, urmata de elaborarea unui plan eficient de tratament. In seria lor de atributii intra efectuarea consultatiei de specialitate, ecografiei, referatului medical, controlului de specialitate. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei. 

Centrul medical a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor ca dovada a nivelului ridicat de implicare a personalului medical. Departamentul de neurologie dispune de un medic primar si un medic specialist, cu experienta vasta in domeniu, care asigura un act medical adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane, dar si un diagnostic precis. Avand la dispozitie aparaturi moderne, pacientii beneficiaza de investigatii rapide si de rezultate remarcabile. In plus, atmosfera din interiorul clinicii este de fiecare data primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Medcare Family Center
Vezi Pareri

2. Policlinica Mens Sana

Policlinica Mens Sana reprezinta o unitate medicala de incredere din Targoviste, la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de servicii specializate de neurologie. Echipa se ocupa de o gama variata de servicii, inclusiv consultatii si tratamente pentru afectiuni neurologice, neuropsihice, toxicofilie, boli vasculare, diagnosticarea stenozelor si ocluziilor arteriale cervico-cerebrale, precum si diagnosticarea si tratarea sindroamelor vertiginoase, sindroamelor dureroase si tulburarilor functionale mictionale. Prin intermediul consultatiilor de specialitate, medicii pot realiza diagnosticari precise si pot elabora planuri de tratament personalizate, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor. Cabinetul este echipat cu facilitati moderne, sprijinind astfel desfasurarea unui act medical de inalta calitate.

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Au fost adresate o multime de cuvinte de lauda echipei medicale din cadrul acestei clinici, datorita implicarii si profesionalismului de care da dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Personalul medical are o experienta vasta si o buna pregatire in diagnosticarea si tratarea pacientilor, avand, de asemenea, la dispozitie si aparaturi de ultima generatie pentru desfasurarea unui act medical adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. In plus, rezultatele obtinute sunt remarcabile. 

3. Clinica Hymarco

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si Clinica Hymarco din Targoviste, o unitate medicala cu multiple specialitati la dispozitie, printre care se numara si neurologia. Unitatea medicala a fost fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi tuturor pacientilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale. Medicul primar cu care vei face cunostinta la sectia de neurologie este dr. Georgeta Turlea. Aceasta are competenta de a asigura un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatia initiala, consultatia de control, electroencefalograma, interpretarea rezultatelor analizelor si investigatiilor, elaborarea unui tratament eficient, eliberarea unor retete medicale pentru tratamentele medicamentoase. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile, pacientii beneficiind de un proces sigur si eficient de vindecare. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, unitatea medicala este apreciata in randul pacientilor, multumita serviciilor calitative. Interactiunea dintre medic si pacient este una excelenta, personalul dand dovada de amabilitate, empatie si respect. Acesta are la dispozitie aparaturi si echipamente performante, prin intermediul carora diagnosticarea este intotdeauna corecta. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Afectiunile neurologice au inceput sa fie din ce in ce mai raspandite in prezent, caz in care cel mai bine ar fi sa mergi preventiv la cabinetul medicului de neurologie din Targoviste pentru a efectua toate testarile si investigatiile necesare. O depistare timpurie iti va permite sa ai un control mai mare asupra bolii, bucurandu-te de o calitate a vietii mult mai ridicata.