Meniu

Neurologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de a merge la medicul neurolog din Tulcea, dar nu stii exact care unitate medicala este cea mai de incredere la care poti apela? Din fericire, in cele ce urmeaza, iti prezentam trei unitati medicale din orasul tau la care poti merge pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate. Printre simptomele care pot anunta prezenta unor afectiuni neurologice se numara si: durerile de cap, ameteala, problemele de somn, starile de confuzie, convulsiile, dar si problemele de vedere. Exista anumite situatii in care pacientii primesc recomandarea de a merge la medicul neurolog atunci cand se confrunta cu probleme oftalmologice, pentru ca acestea pot fi strans legate de tulburarile neuronale. Stim cat de important este pentru tine sa primesti un diagnostic corect si sa fii tratat in mod corespunzator, motiv pentru care in lista de mai jos pe care ti-am pregatit informatii despre toate unitatile medicale catre care iti poti indrepta atentia in orasul tau. Inainte de a apela la ajutorul unui cabinet de specialitate, cel mai bine este sa fii informat cu atentie cu privire la serviciile pe care le pune in practica. 

Cu toate ca in Tulcea nu exista atat de multe optiuni ca in orasele mai dezvoltate ale tarii, ai totusi posibilitatea de a apela la ajutorul unor specialisti cu o buna pregatire in domeniu. 

Cat costa o consultatie de neurologie in Tulcea?

Principala curiozitate a pacientilor atunci cand vine vorba de a-ti face o programare pentru o consultatie de neurologie in Tulcea consta in tarifele practicate pentru aceasta. Daca si tu vrei sa fii la curent cu preturile practicate pentru acest serviciu medical, iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Experienta placuta
 • Personal empatic
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Servicii de calitate
Mercury Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Servicii calitative
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
 • Curatenie impecabila
Regina Maria
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire si empatie
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii precise
 • Rezultate exceptionale
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Tulcea

Sanatatea trebuie sa fie intotdeauna un aspect pus pe primul loc pentru fiecare persoana in parte, motiv pentru care iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile clinicilor de neurologie din Tulcea amintite mai jos. Nu amana vizita la medic, pentru ca, de cele mai multe ori, fiecare zi este decisiva in aflarea unei diagnostic corect, dar si in tratarea unei afectiuni, indiferent de gradul sau de severitate. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si cat de pregatiti sunt medicii din orasul tau:

1. Routine Med

Routine Med este unitate medicala cu specific multidisciplinar din Tulcea in cadrul careia activeaza si un laborator de analize, unde poti opta pentru o consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Genica Nedelcu, medic speciaist, care asigura tuturor persoanelor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect si un tratament corespunzator. Printre afectiunile pe care le monitorizeaza cu atentie se numara si: cefaleea, tulburarile de echilibru, boala Parkinson, scleroza multipla, boli cerebrovasculare, epilepsie, dementa etc. Din fericire doamna doctor asigura consultatii decontate, deoarece se afla in relatii contractuale cu CAS, avand competenta de a efectua investigatii RMN si CT. A studiat la Universitatea „Ovidius” din Constanta, iar, dupa aceea, a urmat o multime de cursuri de perfectionare, pentru o imbunatatire semnificativa a abilitatilor medicale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 180 lei, in cazul pacientilor care nu sunt asigurati medical. 

Institutia a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia mentionand ca experienta traita in cadrul cabinetului este una placuta. Personalul este empatic, cald, atent la detalii si bine pregatit, iar aparaturile utilizate sunt o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui plan eficient de tratament. Seriozitatea, amabilitatea si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Mercury Medical Center

Mercury Medical Center este o alta optiune pe care ti-o recomandam si la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie in Tulcea. Dr. Lacramioara Nicolau este cea care coordoneaza acest departament si depune toate eforturile pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii calitative. Doamna doctor are o buna pregatire in domeniu, asigurand un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, consultatii de control, interpretarea corecta a investigatiilor si analizelor medicale, eliberarea retetei medicale in cazul tratamentelor medicamentoase. In cadrul cabinetului, dr. Lacramioara Nicolau are la dispozitie echipamente si aparaturi moderne, prin intermediul carora actul medical desfasurat este intotdeauna corect si adaptat in functie de patologiile pacientului. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Majoritatea pacientilor care apeleaza la serviciile unitatii medicale se declara multumiti de ajutorul primit de medici, beneficiind de o interactiune excelenta cu acestia. Pentru ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, atmosfera este primitoare, rezultatele remarcabile, iar curatenia impecabila. 

3. Regina Maria

In completarea compunerilor de mai sus iti prezentam si reteaua de sanatate Regina Maria care are sediu si in Tulcea, unde poti beneficia de o consultatie de neurologie. Departamentul medical este reprezentat de dr. Marius George Oprea, care are un parcurs profesional vast, avand o pregatire in unele dintre cele mai renumite unitati spitalicesti din tara. In competenta sa intra desfasurarea consultatiei de specialitate, interpretarea corecta a rezultatelor analizelor si investigatiilor, eliberarea retetelor medicale in cazul tratamentelor medicamentoase etc. Din fericire, domnul doctor are la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, pe care le foloseste cu scopul de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul, buna pregatire si empatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru aceasta unitate medicala. Investigatiile sunt intotdeauna precise, diagnosticarea este corecta, planul de tratament se stabileste in functie de patologiile pacientului, iar rezultatele obtinute sunt exceptionale. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Afectiunile neurologice se pot dezvolta in timp, ajungand sa fie dificil de tratat daca nu sunt depistate rapid, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la ajutorul medicului neurolog din Tulcea in momentul in care simti ca ceva nu este in regula. Cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un ajutor de specialitate, asa ca apeleaza cu incredere la acestea.