Meniu

Neurologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile neurologice s-au raspandit in ultima perioada din cauza calitatii vietii scazute, motiv pentru care fiecare persoana ar trebui sa viziteze cabinetul de neurologie din Valcea cel putin o data pe an. Partea buna este ca exista anumite testari si examinari puse in practica de medicii de specialitate prin care afectiunile pot fi depistate cand inca se afla in stadiul incipient. Rezultatele se obtin rapid si sunt atent interpretate de catre specialisti, cu scopul stabilirii unui diagnostic concret. Ulterior, pacientul poate beneficia si de un plan personalizat de tratament fie pentru vindecarea patologiilor, fie pentru a retine sub control. Exista anumite probleme, cum ar fi epilepsia, care sunt mostenite genetic si care, din pacate, nu pot fi tratate in intregime, motiv pentru care pacientul trebuie sa se asigure ca merge periodic la cabinet pentru a le monitoriza si pentru a schimba tratamentul administrat in cazul in care cel vechi nu mai este la fel de eficient. 

In Ramnicu Valcea, din fericire, exista trei unitati medicale unde se practica serviciile de tratare a bolilor neuronale si unde vei primi un ajutor de specialitate din partea medicilor neurologi. Citeste in continuare si afla care sunt acestea, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii la care poti apela.

Care este pretul unei consultatii de neurologie in Valcea?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Valcea poate fi diferit de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor, dar si in functie de aparaturile folosite pentru depistarea afectiunilor. Pentru a evita orice dubiu, in continuare, iti prezentam un tabel in care sunt mentionate toate tarifele aplicate pentru o consultatie de neurologie. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Medic primar in neurologie
 • Atentie la detalii
 • Servicii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Medlife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Implicare si pasiune
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare corecta
 • Medic primar in neurologie
 • Plan personalizat de tratament
Rapitest
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici experti
 • Personal implicat
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Valcea

Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un ajutor de specialitate atunci cand mergi la o consultatie la un neurolog in Ramnicu Valcea, motiv pentru care, in continuare, iti vom prezenta in detaliu informatii pretioase despre fiecare unitate medicala in parte din orasul tau. Citeste cu atentie descrierile de mai jos si afla care clinica este mai potrivita pentru necesitatile tale, dar si care a primit mai multe recenzii pozitive din partea pacientilor care le-au frecventat:

1. Balneomedcenter

Balneomedcenter este o unitate medicala multidisciplinara din Valcea catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie intr-un cadru de specialitate. Departamentul este coordonat de dr. Iuliu Croitoru, medic primar, cu experienta vasta in domeniu, care asigura fiecarui pacient in parte posibilitatea de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator, pentru o vindecare sigura si eficienta. Pacientii care apeleaza la ajutorul acestei unitati medicale beneficiaza de consult de specialitate, teste clinice, teste de sensibilitate, analize de laborator, explorari functionale si radiografie digitala. Din fericire, unele servicii sunt si decontate, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei, in cazul pacientilor care nu se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau care nu au prins locuri libere la consultatiile decontate.

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti ca au apelat la serviciile spitalului Balneomedcenter. Departamentul de neurologie este echipat cu aparaturi moderne si performante, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan personalizat de tratament. Medicul primar care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei sectii este atent la detalii, asigura servicii ireprosabile si o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter
Vezi Pareri

2. Medlife

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Medlife din Ramnicu Valcea, o clinica multidisciplinara care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Emil Istrate, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. In competenta sa intra atat diagnosticarea corecta a pacientilor, cat si elaborarea unui plan eficient de tratament. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, consultatii de control, infiltratii, interpretare electronicefalograma si electromiografie, referat medical. Multumita parcursului sau profesional vast, domnul doctor reuseste sa asigure fiecarui pacient un act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Majoritatea recenziilor publicate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca pacientii au beneficiat de servicii de inalta calitate. Echipa medicala da dovada de implicare, pasiune, atentie la detalii si profesionalism, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil, dar si la conturarea unei atmosfere primitoare. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, multumita experientei vaste a medicului primar din cadrul departamentului de neurologie, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament. 

3. Rapitest

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si unitatea medicala Rapitest din Ramnicu Valcea, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie la standarde ridicate. In cadrul acestei sectii medicale isi desfasoara activitatea doi medici specialisti: dr. Ana Maria Penzes si dr. Amalia Giurca, doua doamne doctor cu o buna pregatire in tratarea si ameliorarea bolii Parkinson, neoformatiilor, bolilor convulsive, inflamatorii, degenerative, durerilor de cap, traumatismelor craniocerebrale etc. Printre investigatiile care sunt puse in aplicare se numara si: Doppler arterio-venos al vaselor abdominale, Doppler carotidian, Doppler arterio-venos al membrelor, Doppler arterio-venos renal. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, toate rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt precise si rapide, urmand ca acestea sa fie corect interpretate de medicii specialisti. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Multi dintre pacientii care au apelat la aceasta institutie se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, acestia comunicand eficient cu medicii experti. Personalul da dovada de implicare, atentie la detalii, buna pregatire si experienta vasta, asigurand un act medical adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Diagnosticarea este, de asemenea, corecta, iar atmosfera primitoare. 

Concluzii

Vrei sa soliciti parerea unui expert si sa iti faci programare pentru consultatie de neurologie in Ramnicu Valcea, dar nu stii care clinica din oras este cea mai potrivita pentru ce ai nevoie? Atunci asigura-te ca citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol si afla care este, de asemenea, si parerea celorlalti pacienti. Stim cat de important este pentru tine sa fii pe maini bune cand vine vorba de un ajutor medical, asa ca variantele prezentate se afla in topul alegerilor pacientilor.