Meniu

Neurologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De buna functionare a sistemului nervos depind toate procesele din organismul uman, de aceea orice problema de sanatate a lui trebuie diagnosticata si tratata rapid, in cazul tau, la un cabinet de neurologie din Vaslui. Daca esti in cautarea unui neurolog bun pentru simptomele de care suferi, acest articol te poate ajuta sa il gasesti mai usor si sa urgentezi vizita la medic.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi in Vaslui pentru o solutie eficienta si care este clinica in care iti pot fi satisfacute nevoile de asistenta medicala specializata in neurologie.

Cat costa o consultatie de neurologie in Vaslui?

Inainte de accesarea unui serviciu, este firesc sa te interesezi si de tarifele acestuia, ceea ce este perfect valabil si pentru o consultatie de neurologie in Vaslui. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii de diagnostic si tratament de neurologie, precum si preturile percepute pentru consultatii de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Sanrecom
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Gama larga de investigatii si tratamente
 • Consultatii amanuntite
 • Medic profesionist
 • Rabdare fata de pacienti
 • Terapii eficiente
Clinica Recumed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti
 • Aparatura moderna
 • Investigatii de calitate
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la neurologie in Vaslui?

Ai nevoie de un medic bun si de un cabinet de neurologie in Vaslui, in care sa poti gasi o rezolvare a problemelor de sanatate de care suferi si pe care vrei sa le tratezi cat mai curand, inainte ca afectiunea sa degenereze. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale referitoare la calitatea serviciilor clinicilor mentionate mai sus, la dotarile de care dispun, la competentele medicilor si la opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Citeste textul cu atentie si te vei lamuri!

1. Clinica Sanrecom

Clinica de neurologie Sanrecom a dr. Felicia Atanasie asigura locuitorilor din Vaslui servicii de diagnostic si recuperare in afectiunile neurologice. Prezenta de 27 de ani pe piata de sanatate privata din judet, unitatea medicala pune la dispozitia pacientilor o abordare holistica si integrativa neurologica, prin consultatii de neurologie, explorari diagnostice non-invazive – EKG si EEG computerizate, recuperare prin fizioterapie si laserterapie – electroterapie cu vacuum, unde ultrascurte, ultrasunete, magnetoterapie, impachetari cu parafina si bai galvanice. Dr. Felicia Atanasie este medic primar neurolog cu o vasta experienta clinica. Centrul medical este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci poti beneficia de servicii decontate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, consultatia de neurologie are pretul de 220 de lei in acest cabinet.

Gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile clinicii este unul ridicat. Acestia apreciaza calitatea prestatiilor, dotarile moderne, gama larga de investigatii si tratamente, consultatiile amanuntite, profesionalismul si rabdarea medicului si eficienta terapiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sanrecom
Vezi Pareri

2. Clinica Recumed

La Clinica Recumed, afectiunile neurologice se pot diagnostica la cabinetele de neurologie si neurologie pediatrica. Pacientii pot accesa consultatii, ecografie Doppler extracraniana, ecografie Doppler transcraniana, probe examinare vestibulara, MMSE, oscilometrie si infiltratii paravertebrale. O echipa bine pregatita de medici ofera asistenta medicala specializata locuitorilor din Vaslui: dr. Dan Patrascu, medic specialist neurologie, dr. Catalina Amaranducai, medic specialist neurologie, dr. Mihaela Gavriluti, medic primar neurologie, si dr. Dragos Andrei Spinu, medic specialist neurolog. Pentru simptomele neurologice ale copiilor il vei gasi aici pe dr. Catalin Prazaru, medic specialist in neurologie pediatrica. Recumed Clinic este un centru medical integrat cu servicii de spitalizare, analize medicale, ambulatoriu cu 22 de specializari clinice, recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, imagistica medicala, ambulanta privata si servicii paliative.

Pentru o consultatie de neurologie vei plati aici suma de 200 de lei.

O mare parte dintre pacientii clinicii se declara multumiti de activitatea Clinicii Recumed, de profesionalismul medicilor, de aparatura moderna si de investigatiile de calitate efectuate aici. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este foarte mare la acest centru medical, din cauza organizarii deficitare a programarilor. De asemenea, reprosuri sunt adresate si personalului de la receptie, despre care multi pacienti spun ca are un comportament lipsit de solicitudine.

Concluzii

Daca suferi de afectiuni neurologice, ai toate sansele sa primesti un diagnostic corect si un tratament adecvat la un cabinet de neurologie din Vaslui. Orasul dispune de unitati medicale moderne, de medici neurologi profesionisti, cu experienta si de servicii de recuperare medicala cu terapii eficiente, pentru pacientii de toate varstele.