Meniu

Neurologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Migrenele, miscarile involuntare, tulburarile de memorie si de somn sunt doar cateva dintre semnalele care ar trebui sa iti dea de gandit ca ai putea sa te confrunti cu afectiuni neurologice. In Zalau, ai posibilitatea de a beneficia de o consultatie de specialitate atent pusa in aplicare de catre medicii specialisti. In cazul in care esti in cautarea unui cabinet care sa cuprinda aceasta specialitate, ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta doua unitati catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, unde vei fi corect investigat si tratat de catre medici neurologi cu experienta vasta in domeniu. Daca si tu te confrunti cu simptomele amintite anterior si ai observat ca persista mai mult de o saptamana, cel mai bine este sa faci programare la medicul neurolog in cel mai scurt imposibil, pentru ca exista posibilitatea sa te confrunti cu o problema severa de sanatate. Rolul medicului specialist este de a preveni, investiga, diagnostica si trata in mod corect pacientii, astfel incat calitatea vietii acestora sa fie una cat mai ridicata. 

Din fericire, locuitorii din Zalau au acces la doua cabinete specializate in neurologie, care le asigura unele dintre cele mai calitative servicii. Citeste mai departe si descopera fiecare clinica in parte.

Care este pretul unei consultatii de neurologie in Zalau?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Zalau difera de la un caz la altul. De exemplu, exista pacienti care au posibilitatea de a opta pentru o consultatie gratuita, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS. Cu toate acestea, locurile sunt limitate, asa ca este bine sa fii corect informat si cu privire la tarifele aplicate. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Memfis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii precise
 • Medici implicati
 • Buna pregatire
 • Amabilitate
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi moderne si performante
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
Clinica Mediserv
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
 • Act medical personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie in Zalau?

Sanatatea trebuie sa fie prioritatea fiecarei persoane, asa ca, in continuare, iti vom prezenta cele doua unitati medicale specializate in neurologie in Zalau, la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de servicii calitative. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le furnizam in cele ce urmeaza si fa-ti programare la medicul de specialitate in cel mai scurt timp posibil, pentru a primi tratamentul corespunzator cat mai rapid:

1. Centrul Memfis

Centrul Memfis este o unitate medicala multidisciplinara din Zalau catre care pacientii isi indreapta atentia atunci cand se confrunta cu probleme de sanatate de orice fel, printre ei numarandu-se si pacientii cu afectiuni neurologice. In cadrul departamentului isi desfasoara activitatea dr. Daniela Crisan, medic cu o vasta experienta in domeniu, care asigura tuturor posibilitatea de a primi un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Rezultatele obtinute sunt, de asemenea, ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, centrul medical este o optiune populara in Zalau catre care pacientii isi indreapta atentia cu incredere pentru a fi corect investigati si tratati corect de medici specialisti. Echipa da dovada de o buna pregatire, implicare, amabilitate si atentie la detalii, avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, pentru ca actul medical desfasurat sa fie unul corect si adaptat in functie de problemele de sanatate ale fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Memfis
Vezi Pareri

2. Clinica Mediserv

Clinica Mediserv este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie in Zalau la standarde ridicate de calitate. Echipa medicala este formata din medici cu experienta vasta in domeniu, cu o buna pregatire in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui tratament corespunzator. Iata care sunt serviciile pe care medicii le pun in aplicare: consultatie de specialitate, interpretarea corecta a analizelor de sange si a investigatiilor neurologice, ecografie Doppler, diagnosticare precisa, solutii personalizate, eliberarea retetelor in cazul tratamentelor medicamentoase. Fiind vorba de o unitate echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna pe masura asteptarilor. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 180 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de interactiunea cu personalul medical. Datorita faptului ca medicii au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, iar actul medical desfasurat este unul adaptat in functie de problemele fiecarui pacient in parte. Atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

Concluzii

Ai fost sfatuit sa apelezi la cabinetul medicului de neurologie din Zalau, dar nu stii exact care unitate medicala este de incredere? Din fericire, mai sus ti-am prezentat doua dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau in cadrul carora se practica aceasta specialitate. Citeste cu atentie informatiile despre fiecare in parte si fa-ti programare la un medic bine pregatit, inainte ca afectiunea de care suferi sa scape de sub control.