Meniu

Nutritionist Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nutritionist in Bistrita – nu-i asa ca esti de mult in cautari si vrei sa-l descoperi pe cel mai bun? Ai ajuns exact acolo unde trebuie! In acest articol iti prezentam specialisti bine pregatiti, cu experienta in nutritie si care i-au ajutat si pe altii ca tine sa ajunga la obiectivele dorite, in privinta kilogramelor sau a alimentatiei sanatoase.

Citeste in continuare pentru a vedea ce nutritionisti din Bistrita iti recomandam!

Cat costa o consultatie la nutritionist in Bistrita?

Vrei sa stii informatii pe scurt despre un anumit nutritionist din Bistrita? Urmareste cu atentie datele din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Consultatii regulate, online
 • Programe nutritionale naturale
 • Diete pentru diverse afectiuni
 • Plan alimentar pe termen lung
Sanovil
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati
 • Diverse servicii in cabinetul de nutritie
 • Multiple programe nutritionale
 • Diete personalizate
 • Monitorizare pe termen lung
 • Nu se respecta programarile
Dr. Mircea Popitean
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic cu experienta
 • In relatie contractuala cu CJAS Bistrita Nasaud
 • Tratamentul obezitatii
 • Cadru modern si placut
 • Sfaturi utile in privinta alimentatiei
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 nutritionisti din Bistrita

Dupa cum ti-am promis la inceputul articolului, incepem prezentarea fiecarui nutritionist bun din Bistrita, punand accent pe calitatea serviciilor oferite in cabinetul sau clinica in care isi desfasoara activitatea, pe tarife, dar si pe parerile pacientilor. Iata cum arata clasamentul:

 1. FitLab

La clinica FitLab activeaza o echipa de nutritionisti dieteticieni instruiti si certificati, cu o experienta de peste 5 ani. Serviciile FitLab sunt specializate pe nutritie si dietetica si sunt oferite online, pentru locuitorii din Bistrita. Programele nutritionale personalizate sunt naturale, fara medicamente periculoase, si de aceea sunt benefice pentru sanatate, iar rezultatele se mentin pe termen lung. Sunt puse de asemenea la dispozitie si programe speciale pentru cei diagnosticati cu anumite afectiuni (diabet, hipertensiune arteriala, afectiuni cardiace).

Prima consultatie online la FitLab este gratuita, cu conditia completarii formularului de pe site-ul clinicii. O dieta de 2 luni (cu plan alimentar si consultatii regulate) costa 999 lei, iar o dieta de 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta) are un tarif de 1999 lei.

Cei care au urmat programele FitLab se declara multumiti de rezultate, precum si de raportul calitate-pret. In plus, oamenii au mai apreciat faptul ca nutritionistii sunt deschisi si amabili si ca sunt dispusi sa le ofere sfaturi utile. De asemenea, consultatiile online sunt considerate de unii drept cea mai buna alternativa pentru cei care nu pot ajunge intr-un cabinet fizic de nutritie, dar vor sa slabeasca sau sa-si schimbe comportamentul alimentar.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Sanovil

La Sanovil sunt puse la dispozitie numeroase specialitati, iar printre acestea se numara si cea de Nutritie. Aici sunt oferite diverse servicii de nutritie: evaluarea starii de sanatate si a statusului nutritional, ancheta alimentara, educatie nutritionala, diete personalizate, diverse programe nutritionale (copii, sportivi, gravide, femei care alapteaza), monitorizare pe termen lung etc. Specialistul in nutritie din cadrul acestei clinici este nutritionistul Iulia Stan.

O consultatie initiala costa 150 de lei, iar controlul are un tarif de 80 de lei. Pentru consultatie cu plan de tratament, costul este de 250 de lei.

Bistritenii care au mers la aceasta policlinica au pareri impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Desi majoritatea sunt multumiti de profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, altii au diverse nemultumiri: ca nu se respecta programarile, unii stand ore in sir peste programari, ca rezultatele analizelor au fost gresite sau ca anumiti medici nu au avut o atitudine respectuoasa.

3. Dr. Mircea Popitean

Cabinetul de diabet zaharat, nutritie si boli metabolice „Dr. Mircea Popitean”, din Bistrita, ofera diverse servicii de specialitate, in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bistrita Nasaud: consultatii diabet zaharat sau de obezitate, test de glicemie, consiliere pacienti etc. Cabinetul pune la dispozitie un cadru modern si placut, unde pacientii au posibilitatea sa-si inceapa si sa-si continue lupta cu kilogramele in plus (sau in minus) si sa invete lucruri utile despre alimentatia sanatoasa si echilibrata.

Consultatia initiala costa 150 de lei la acest cabinet.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile cabinetului dr. Mircea Popiteam se declara multumiti de experienta. Sunt enumerate: experienta medicului, profesionalismul si rezultatele bune care au fost obtinute.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Bistrita este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Bistrita?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Bistrita, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Bistrita?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:3
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Cand esti in cautarea unui nutritionist in Bistrita, care sa te ajute: sa slabesti, sa te ingrasi, sa te hranesti adecvat in functie de afectiunea de care suferi sau pur si simplu sa mananci mai sanatos, este indicat sa tii cont de recomandarile din acest articol. Medicii sau nutritionistii dieteticieni prezentati pot fi abordati atat online, cat si la clinica, dupa caz. Ai insa garantia experientei lor, a bunei pregatiri si a rezultatelor obtinute cu alti pacienti.