Oftalmologie Satu Mare

Actualizat pe:

Nu este niciodata prea tarziu pentru un control la o clinica de oftalmologie in Satu Mare, asa ca cei care inca stau pe ganduri pot face o schimbare in viata lor chiar in acest moment. Primul pas este cel mai important, iar in situatia in care o persoana descopera ca sufera de afectiuni serioase trebuie aplicat tratamentul cel mai potrivit.

Persoanele care se afla in cautarea unor medici cu pregatire in domeniu au de ales intre mai multe cabinete oftalmologice din Satu Mare. Fiecare vine cu propriul sau catalog de servicii si oferte, astfel ca experienta unui pacient o sa difere in functie de clinica aleasa. Tocmai de aceea, el nu trebuie sa se grabeasca inainte de a lua o decizie.

Ce beneficii iti va aduce controlul oftalmologic in Satu Mare?

Cel mai mare beneficiu adus de vizita la un cabinet de oftalmologie din Satu Mare este ca pacientul va putea sa previna anumite probleme de vedere. Spre exemplu, ambliopia sau „ochiul lenes” este o problema care poate fi remediata daca este descoperita din timp. Un control oftalmologic in Satu Mare ar putea ajuta o persoana sa economiseasca timp si bani.

1. Centrul medical oftalmologic Vitreum Satu Mare

La baza infiintarii centrului oftalmologic Vitreum a stat pasiunea si experienta doctorului Levai Lehar. Principalele servicii oferite de clinica sunt tratamentele medicale si chirurgicale, consultatiile oftalmologice pentru adulti si cele pentru copii.

De aceea, in cazul in care o familie doreste sa-l duca pe cel mic la un control oftalmologic in Satu Mare, vor putea sa se programeze si pe ei in acelasi timp. Grija pentru sanatatea ochilor ar trebui sa inceapa in copilarie si sa continue pe tot parcursul vietii.

Datele de contact sunt numerele de telefon 0261716459 si 0740231559 impreuna cu adresa de E-mail vitreumsatumare@yahoo.com.

2. Imagister – Centru de investigatii oftalmologice

Imagister, clinica de oftalmologie din Satu Mare, isi propune sa ofere pacientilor o experienta medicala cat mai buna, la standarde inalte, care sa fie pe masura nevoilor si asteptarilor. Acest lucru este posibil prin asigurarea unui catalog impresionant de servici.

Serviciile oferite de Imagister sunt impartite in patru mari categorii: consultatii, tratamente, chirurgie oculara si chirurgie estetica si reparatorie. In cazul consultatiilor, ele sunt efectuate de medici cu o experienta bogata si pregatire profesionala.

Programarile se fac sunand la unul din cele doua numere de telefon: 0261768331 si 0741094459. Adresa de E-mail a clinicii este office@imagister.ro.

3. Clinica West Medica

Clinica ofera consultatii medicale ambulatorii in cele mai diverse domenii ale sanatatii, astfel incat sa poata raspunda nevoilor fiecarui pacient. In ramura de oftalmologie din Satu Mare de la clinica West Medica isi desfasoara activitatea dr. Olah Livia.

Programarile pentru medici de familie sau specialsiti se fac la numarul de telefon 0261769725 sau la 0745572099.

Concluzii

In concluzie, oamenii care au posibilitatea sa viziteze un cabinet de oftalmologie in Satu Mare nu trebuie sa rateze o astfel de ocazie. Daca nu se duc la control, majoritatea consecintelor se vor vedea cu timpul.