Meniu

Oncologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de oncologie din Arad ajung persoane diagnosticate cu cancer sau care au risc crescut de cancer sau simptome specifice, pentru evaluare, monitorizare si tratament. In acest oras sunt atat clinici medicale private, cat si spitale publice, care au departament de oncologie. 

In acest articol ne vom referi la clinicile private din Arad care pun la dispozitie consultatii si tratamente de oncologie. Serviciile private de oncologie se adreseaza deopotriva persoanelor cu simptome de cancer (noduli, pierderi inexplicabile in greutate, umflaturi anormale, leziuni pe piele etc.), cat si pacientilor diagnosticati cu o boala oncologica, care au nevoie de evaluari periodice si de gestionarea tratamentului. 

Cat costa o consultatie de oncologie in Arad

Preturile consultatiilor de oncologie variaza, in Arad, in functie de clinica sau de medic. De asemenea, pacientii care sunt asigurati pot beneficia de gratuitate in unele dintre clinicile private. In acest tabel poti vizualiza preturile practicate pentru consultatiile oncologice in Arad. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
LaserOnco Med
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • 2 medici oncologi cu experienta
 • Servicii oncologice decontate de CJAS
 • Farmacie cu circuit inchis
 • Chimioterapie cu monitorizare
 • Spitalizare de zi
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Promptitudine, in ceea ce priveste programarile
 • Personal amabil si comunicativ
Centrul Rubio
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii de oncologie
 • Chirurgie oncologica
 • 23 de specialitati medicale
 • Personal amabil
 • Ambianta placuta
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
MedLife Genesys
205 Ron
 • Pret Consultatie 205 Ron
 • Medic oncolog cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Specialitati medicale pentru intreaga familie
 • Mediu placut si curat
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de oncologie din Arad

Pacientii cu risc crescut de cancer, cei cu simptome sau diagnosticati deja cu cancer, au la dispozitie trei clinici medicale private in care pot beneficia de consultatii, investigatii si tratamente de specialitate. Descopera in continuare care sunt aceste clinici!

1. LaserOnco Med

Centrul LaserOnco Med este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arad, astfel ca ofera servicii gratuite de oncologie: consultatii medicale, spitalizare de zi, tratamente medicale, prin Programul National de Oncologie (chimioterapie cu monitorizare). Acest centru a fost inaugurat in 2008, venind in sprijinul bolnavilor de cancer, prin servicii si tehnologii actualizate. Doi medici oncologi isi desfasoara activitatea in aceasta unitate medicala: dr. Daniela Codreanu, medic specialist oncologie medicala si medic primar medicina interna, alaturi de dr. Adriana Bosneac, medic specialist oncologie medicala. În cadrul centrului functioneaza si o farmacie cu circuit inchis, care asigura medicatia specifica oncologica si medicatia adjuvanta pentru pacientii clinicii si in care se prepara dilutiile cu preparate medicamentoase ce se administreaza acestora.

O consultatie de oncologie cu plata are un tarif de 170 de lei.

Pacientii acestei clinici spun ca au beneficiat de conditii la standarde europene. Oamenii motiveaza ca personalul medical este foarte bine pregatit si ca sistemul de programari functioneaza foarte bine. In plus, s-a mai notat si ca ambianta din clinica este pozitiva si placuta, un lucru foarte important pentru cei care se lupta cu afectiunile oncologice de diverse tipuri.

Vezi parerile pacientilor despre LaserOnco Med
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Rubio

La departamentul de oncologie de la Centrul Medical Rubio din Arad sunt diagnosticate si tratate urmatoarele: tumori cerebrale, leucemii, cancer de piele si alte tipuri de tumori. Serviciile sunt asigurate de dr. Gabriel Bochis, medic specialist oncolog. Medicul nu colaboreaza cu CAS, insa poti beneficia de serviciile sale contra cost sau prin asigurare privata. De asemenea, tot la Centrul Medical Rubio din Arad exista si posibilitatea de a trata chirurgical tumorile canceroase, in cadrul departamentului de chirurgie generala si chirurgie oncologica. Aici activeaza dr. Hajjar Abdul Jawad, medic primar, acest specialist colaborand cu CAS. Clinica Rubio are o experienta pe piata serviciilor medicale de peste 15 ani si reuneste 23 de specializari medicale. Pe langa oncologie si chirurgie generala si oncologica, in acest centru mai sunt disponibile si servicii de: medicina de familie, pediatrie, cardiologie, ginecologie, neurologie etc.

O consultatie de oncologie costa 150 de lei.

Multi aradeni care au trecut pragul acestei clinici medicale au ramas cu o impresie placuta datorita mai multor aspecte: medicii care i-au tratat cu atentie, personalul amabil si bine instruit, ambianta placuta, curatenia si varietatea serviciilor. Sunt insa si persoane nemultumite care spun ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

3. MedLife Genesys

Poti gasi un medic oncolog in Arad si la clinica MedLife Genesys. Dr. Sergiu Murg este medic specialist oncolog, care ofera consultatii, efectueaza controale si referate medicale. Dr Murg poate fi gasit la la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.  Centrul medical privat MedLife Genesys este situat pe Strada Nicolae Titulescu si dispune de sase cabinete de consultatii si de o sala de tratamente ce deservesc mai multe specialitati, pe langa oncologie: psihologie, ortopedie, medicina de familie, alergologie, dermatovenerologie, chirurgie pediatrica, chirurgie estetica si reparatorie. 

Pretul consultatiei de oncologie este aici de 205 lei. 

Opiniile aradenilor sunt impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite in acest centru medical privat. Unii pacienti au notat in recenziile din mediul online mai multe pareri pozitive: ca medicii sunt bine pregatiti si ca ofera toate informatiile necesare, ca echipamentele medicale sunt de ultima generatie, dar si ca in centru este mereu curat. De cealalta parte, sunt si opinii care reflecta experiente negative, cauzate de nerespectarea programarilor sau de preturile prea mari, in raport cu serviciile.

Concluziile noastre

Serviciile de oncologie din Arad sunt oferite atat in sistemul public de sanatate, cat si in cel privat. In cabinetele private de oncologie din municipiu sunt medici cu experienta, care ofera consultatii si tratamente actualizate, pentru pacientii cu diverse tipuri de cancer: de la tumori cerebrale, la cancer hepatic, de tiroida, rinichi, prostata, col uterin san sau leucemii.