Oncologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul este o maladie care necesita o abordare complexa, iar in clinicile de oncologie din Cluj acest lucru este posibil. Datorita investitiilor in echipamente de monitorizare si diagnosticare, precum si a colaborarii interdisciplinare dintre mai multe departamente, se asigura pacientilor atat un diagnostic corect, cat si tratamente personalizate si mai eficiente.

In acest articol vei afla la ce clinici poti gasi medici oncologi din Cluj care sunt bine pregatiti si la curent cu noile descoperiri in domeniu si cu cele mai eficiente tratamente la ora actuala.

Care este tariful pentru o consultatie de oncologie in Cluj

Tariful unei consultatii la oncologie, in Cluj, variaza de la o clinica la alta, in functie de diverse criterii. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt preturile la care sa te astepti cand mergi la o consultatie la un medic oncolog din Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Amethyst
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Investigatii precise
 • Aparaturi si tehnologii de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
Oncosan
2
280 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 280 Ron
 • Pacientii sunt consultati de echipe mixte de medici
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
Medisprof
3
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Cel mai mare centru privat de oncologie din tara
 • Medici cu experienta
 • Tratamente personalizate datorita colaborarii interdisciplinare
 • Personal de la receptie amabil
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici de oncologie sunt in Cluj

Cele doua clinici de oncologie din Cluj, vor fi prezentate in continuare. Astfel, le va fi mai usor pacientilor si apartinatorilor care isi doresc sa ajunga la cel mai bun medic oncolog din Cluj pentru a incepe lupta cu aceasta boala.

1. Clinica Amethyst

Centrul Medical Amethyst pune la dispozitia pacientilor servicii de oncologie medicala in judetul Cluj cu posibilitati multiple si eficiente de tratament. Pe langa oncologie, pacientii mai pot opta si pentru radioterapie, imagistica medicala tip CT, consiliere psihologica si nutritionala. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie pentru un diagnostic precis, dar si pentru elaborarea unui plan eficient de tratament, departamentul de oncologie dispunand de 4 saloane dotate cu 22 de fotolii extensibile fiecare echipat cu un infuzomat. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si este compusa din: dr. Carmen Bodale, dr. Andrei Ungureanu, dr. Vlad Manolescu, medici primari si dr. Emoke Ibolya Palyi Kiss, medic specialist in oncologie medicala. 

Pretul pentru o consultatie de oncologie medicala este 300 lei in cazul pacientilor care nu vin insotiti de biletul de trimitere de la medicul de familie.

Profesionalismul personalului si buna pregatire in domeniu a medicilor de specialitate i-a determinat pe multi dintre pacienti sa posteze recenzii pozitive in care isi exprima multumirea pentru modul placut in care au fost tratati. Investigatiile puse in aplicare sunt precise, datorita aparaturilor si tehnologiilor de ultima generatie, iar tratamentele elaborate sunt atent personalizate pentru nevoile pacientului. Din pacate, multi s-au plans de slaba pregatire a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Amethyst
Vezi Pareri

2. Centromed Oncosan

Centromed Oncosan este o clinica oncologica din Cluj ce a fost fondata in 2006, de catre dr. Radu Tanasescu, pentru a preveni, diagnostica si trata cancerul de san. Opt ani mai tarziu, centrul isi diversifica oferta de servicii medicale, aducand la un loc oncologia, ginecologia, osteodensiometria, ecografia, nutritia si psihologia, fiind diagnosticat atat cancerul de san, cat si cel de col, bolile conexe cancerului sau osteoporoza. Avantajul este ca acest centru este singurul din regiune in care pacientii sunt consultati de echipe mixte de medici primari si specialisti, astfel ca sansele pentru acuratetea diagnosticului si un tratament corect sunt maximizate.

Tariful pentru o consultatie de oncologie medicala, caz nou, la un medic primar este de 500 de lei, iar la medicul specialist – 280 de lei. Pretul pentru un control la medicul primar este de 260 de lei, iar pentru un control la medicul specialist – 200 de lei.

Serviciile acestui centru medical sunt foarte apreciate de catre pacienti si apartinatori. Oamenii considera ca medicii oncologi din Cluj, de la Centromed Oncosan sunt buni profesionisti, amabili si deschisi si ca intreaga echipa este de competenta si axata pe binele pacientului.

3. Medisprof

Grupul Medisprof are o experienta de 19 ani in serviciile medicale private, iar in 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, care este cel mai mare spital privat de oncologie din partea de vest a Romaniei. Investitiile in aparatura de ultima generatie si contractarea unor buni specialisti in oncologie garanteaza tratamente la inalta standarde medicale. Tratamentele sunt gratuite, fiind decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Serviciile primite de pacienti sunt asemanatoare celor din Vestul Europei, iar tratamentele sunt personalizate, datorita colaborarii multidisciplinare dintre departamente.

Pretul pentru o consultatie la un doctor oncolog din Cluj, de la Medisprof Cancer Center, este de 300 de lei.

Pentru majoritatea pacientilor, clinica privata de oncologie din Cluj – Medisprof Cancer Center este o clinica in care medicii isi desfasoara activitatea cu profesionalism, tinand cont de nevoile pacientilor si dandu-le acea senzatie reconfortanta ca se afla pe maini bune. In schimb, unii oameni se plang de faptul ca nu se respecta programarile, fiind intarzieri si de peste doua ore, dar si de faptul ca restul personalului nu se ridica la nivelul de profesionalism impus de cadrele medicale.

Concluziile noastre

Cele doua clinici de oncologie din Cluj prezentate in acest articol sunt recunoscute in regiune in randul bolnavilor de cancer si al apartinatorilor lor. Medicii bine pregatiti, care se formeaza continuu si se pun la curent cu noile tratamente in domeniu, colaborarea interdisciplinara dintre departamente si aparatura de ultima generatie asigura diagnosticarea precisa si tratamente personalizate in lupta cu maladia secolului.