Oncologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul este o maladie care necesita o abordare complexa, iar in clinicile de oncologie din Cluj acest lucru este posibil. Datorita investitiilor in echipamente de monitorizare si diagnosticare, precum si a colaborarii interdisciplinare dintre mai multe departamente, se asigura pacientilor atat un diagnostic corect, cat si tratamente personalizate si mai eficiente.

In acest articol vei afla la ce clinici poti gasi medici oncologi din Cluj care sunt bine pregatiti si la curent cu noile descoperiri in domeniu si cu cele mai eficiente tratamente la ora actuala.

Care este tariful pentru o consultatie de oncologie in Cluj

Tariful unei consultatii la oncologie, in Cluj, variaza de la o clinica la alta, in functie de diverse criterii. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt preturile la care sa te astepti cand mergi la o consultatie la un medic oncolog din Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centromed Oncosan
250-400 Ron
 • Tarif Consultatie 250-400 Ron
 • Pacientii sunt consultati de echipe mixte de medici
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
Medisprof
300 Ron
 • Tarif Consultatie 300 Ron
 • Cel mai mare centru privat de oncologie din tara
 • Medici cu experienta
 • Tratamente personalizate datorita colaborarii interdisciplinare
 • Personal de la receptie amabil
 • Nu se respecta programarile
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici de oncologie sunt in Cluj

Cele doua clinici de oncologie din Cluj, vor fi prezentate in continuare. Astfel, le va fi mai usor pacientilor si apartinatorilor care isi doresc sa ajunga la cel mai bun medic oncolog din Cluj pentru a incepe lupta cu aceasta boala.

1. Centromed Oncosan

Centromed Oncosan este o clinica oncologica din Cluj ce a fost fondata in 2006, de catre dr. Radu Tanasescu, pentru a preveni, diagnostica si trata cancerul de san. Opt ani mai tarziu, centrul isi diversifica oferta de servicii medicale, aducand la un loc oncologia, ginecologia, osteodensiometria, ecografia, nutritia si psihologia, fiind diagnosticat atat cancerul de san, cat si cel de col, bolile conexe cancerului sau osteoporoza. Avantajul este ca acest centru este singurul din regiune in care pacientii sunt consultati de echipe mixte de medici primari si specialisti, astfel ca sansele pentru acuratetea diagnosticului si un tratament corect sunt maximizate.

Tariful pentru o consultatie de oncologie medicala, caz nou, la un medic primar este de 400 de lei, iar la medicul specialist – 250 de lei. Pretul pentru un control la medicul primar este de 220 de lei, iar pentru un control la medicul specialist – 150 de lei.

Serviciile acestui centru medical sunt foarte apreciate de catre pacienti si apartinatori. Oamenii considera ca medicii oncologi din Cluj, de la Centromed Oncosan sunt buni profesionisti, amabili si deschisi si ca intreaga echipa este de competenta si axata pe binele pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Centromed Oncosan
Vezi Pareri

2. Medisprof

Grupul Medisprof are o experienta de 19 ani in serviciile medicale private, iar in 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, care este cel mai mare spital privat de oncologie din partea de vest a Romaniei. Investitiile in aparatura de ultima generatie si contractarea unor buni specialisti in oncologie garanteaza tratamente la inalta standarde medicale. Tratamentele sunt gratuite, fiind decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Serviciile primite de pacienti sunt asemanatoare celor din Vestul Europei, iar tratamentele sunt personalizate, datorita colaborarii multidisciplinare dintre departamente.

Pretul pentru o consultatie la un doctor oncolog din Cluj, de la Medisprof Cancer Center, este de 300 de lei.

Pentru majoritatea pacientilor, clinica privata de oncologie din Cluj – Medisprof Cancer Center este o clinica in care medicii isi desfasoara activitatea cu profesionalism, tinand cont de nevoile pacientilor si dandu-le acea senzatie reconfortanta ca se afla pe maini bune. In schimb, unii oameni se plang de faptul ca nu se respecta programarile, fiind intarzieri si de peste doua ore, dar si de faptul ca restul personalului nu se ridica la nivelul de profesionalism impus de cadrele medicale.

Concluziile noastre

Cele doua clinici de oncologie din Cluj prezentate in acest articol sunt recunoscute in regiune in randul bolnavilor de cancer si al apartinatorilor lor. Medicii bine pregatiti, care se formeaza continuu si se pun la curent cu noile tratamente in domeniu, colaborarea interdisciplinara dintre departamente si aparatura de ultima generatie asigura diagnosticarea precisa si tratamente personalizate in lupta cu maladia secolului.