Meniu

Radioterapie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentelele de radioterapie din Pitesti sunt moderne si sunt puse la dispozitie intr-un spital privat cu dotari de ultima generatie. In acest articol vei putea afla despre ce spital este vorba si ce medici specializati in radioterapie isi desfasoara activitatea in cadrul sau.

Scopul principal al radioterapiei este de a deteriora ADN-ul celulelor canceroase, impiedicandu-le sa se divida si sa creasca. Terapia este utilizata atat ca tratament singular pentru cancer, dar si in combinatie cu alte terapii, cum ar fi chirurgia sau chimioterapia. In Pitesti sunt posibile tratamente moderne de terapie, cum este radioterapia 3D, care livreaza radiatii in mod tridimensional, in functie de forma si dimensiunea tumorii si care minimizeaza expunerea tesuturilor sanatoase, precum si radioterapie conformala cu intensitate modulata (IMRT) sau radioterapie volumetrica cu arc modulat (VMAT).

Cat costa o consultatie de radioterapie in Pitesti

Pretul pentru o consultatie de radioterapie efectuata in Pitesti poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul OncoFort
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Radioterapie 3D, IMRT sau VMAT
  • Medici cu experienta in radioterapie
  • Aparatura de ultima generatie
  • Second opinion – radioterapie
  • Tratament chimioterapic 100% decontat
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face radioterapie in Pitesti la privat?

Descopera in continuare unde poti efectua radioterapie in municipiul Pitesti, intr-un spital privat.

Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort este un nume important pe lista serviciilor medicale private de oncologie si radioterapie din Pitesti. Pentru a avea certitudinea unui plan de tratament adecvat, in cazul unui diagnostic oncologic, te poti programa la un medic specializat in radioterapie. Dr.  Valu Penea este unul dintre cei mai experimentati medici din Arges in materie de radioterapie. Alaturi de el se mai afla inca doi medici radioterapeuti la Spitalul OncoFort: dr. Mihai Teodor Georgescu si dr. Mihnea Burlacu. La dr. Penu te poti prezenta cu dosarul oncologic si vei putea beneficia de o opinie avizata in ceea ce priveste schema de tratament, care poate cuprinde: chimioterapie, radioterapie sau chimioterapie-radioterapie, indiferent ca efectuezi sau nu o interventie chirurgicala. Tratamentele de radioterapie cuprind: radioterapie tintita 3D, IMRT sau VMAT. Pacientii care beneficiaza de radioterapie pot efectu scanare CT fara costuri suplimentare. In plus, tratamentele de chimioterapie sunt decontate in intregime, in baza biletului de trimitere.

Pretul consultatiei de radioterapie este de 250 de lei.

Argesenii apreciaza in mod special cadrele medicale de la acest spital, pentru profesionalism si amabilitate. Pacientii au notat ca sunt intampinati cu empatie aici si ca personalul da dovada de atentie si rabdare fata de ei si de nevoile lor. Alte lucruri pe care oamenii le apreciaza aici ar fi: aparatura de ultima generatie, buna instruire a personalului de la radioterapie, precum si conditiile moderne. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite, din cauza faptului ca nu s-au respectat orele de programare sau ca se raspunde cu greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul OncoFort
Vezi Pareri

Concluziile noastre 

In Pitesti, tratamentele de radioterapie sunt avansate, permitand livrarea dozelor de radiatii in mod optim, pentru un tratament mai eficient, mai precis si fara o afectare a tesuturilor si organelor din preajma tumorilor. 

Medicii specializati in radioterapie, care isi desfasoara activitatea in Pitesti, au o experienta vasta in acest domeniu, unii dintre ei oferind si consultatii second opinion in privinta planului de tratament.