Meniu

Oncologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul afectiunilor maligne, pentru un control de specialitate, pacientul trebuie sa apeleze la ajutorul medicului oncolog. In Constanta, exista trei unitati medicale in cadrul carora se afla specialitatea de oncologie si la care poti apela cu incredere pentru a fi corect indrumat de catre un doctor bine pregatit in domeniu. Diagnosticul afectiunilor maligne nu este unul usor de suportat, motiv pentru care pacientii au nevoie atat de sprijin din partea celor dragi, cat si de ajutor din partea medicului pentru a depasi cu succes aceasta perioada dificila si pentru a iesi invingator. Din fericire, in prezent se folosesc o multime de aparaturi performante, cu ajutorul carora diagnosticarea este de o acuratete ridicata, iar tratamentul, in cele mai multe cazuri, eficient. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca te prezinti la toate controalele de rutina pentru a monitoriza eficient problema de sanatate.

Daca locuiesti in Constanta si vrei sa mergi la o clinica privata de oncologie, te incurajam sa citesti mai departe si sa afli care sunt cele trei optiuni pe care iti recomandam sa le iei in considerare. Afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru o consultatie.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de oncologie in Constanta?

Inainte de a merge la un doctor oncolog in Constanta, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti. Din fericire, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele unui astfel de serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
275 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 275 Ron
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Aqua Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Implicare si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare corecta
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine optimista
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in oncologie in Constanta 

Ai luat hotararea de a solicita ajutorul medicilor oncologi din Constanta atat pentru a afla un diagnostic precis, dar si pentru a descoperi metode eficiente de tratare a afectiunilor maligne? Atunci cele trei unitati medicale pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de servicii de inalta calitate. Citeste cu atentie randurile de mai jos si descopera care sunt cele trei clinici oncologice din oras la care poti apela cu incredere:

1. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare la departamentul de oncologie. In cadrul acestei sectii isi desfasoara activitatea doi medici cu o buna pregatire in domeniu, prof. univ. dr. Laura Mazilu, medic primar si sef lucrari dr. Andreea Daniela Caloian, medic specialist. Clinica este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, pentru efectuarea unor investigatii ireprosabile, multumita carora se stabileste un diagnostic corect. Pe baza sa, medicii elaboreaza si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de severitatea si natura problemei a fiecarui pacient. 

Pretul pentru examinarea pacientului la medicul oncolog primar este de 400 lei, iar costul aplicat la medicul specialist este de 275 lei.

Spitalul privat din Constanta este deseori frecventat, multumita serviciilor de inalta calitate, dar si implicarii medicilor. Amabilitatea, buna pregatire si atentia la detalii a acestora sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii solicita la ajutorul echipei medicale de la Ovidius Clinical Hospital. Desfasurandu-si activitatea alaturi de aparaturi si echipamente de ultima generatie, doctorii elaboreaza un act medical corect si adaptat in functie de problemele pacientilor, astfel incat sansele de vindecare sa fie cat mai ridicate. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

2. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o alta unitate medicala la care poti merge cu incredere si care se afla in Constanta, unde poti beneficia de o consultatie de oncologie la standarde ridicate. Departamentul medical este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si dr. Cristiana Bianca Omut, medic primar si dr. Traian Tache, medic specialist. Pentru gestionarea eficienta a cancerului, se folosesc metode nechirurgicale, cum ar fi chimioterapia, terapia biologica, terapia cu hormoni si terapia tintita. Avand in vedere ca aparaturile folosite sunt de ultima generatie, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt precise, favorizand aplicarea unor planuri eficiente de tratament, atent personalizate in functie de necesitatile medicale ale pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de oncologie este de 300 lei sau gratuita in cazul pacientilor care vin insotiti de biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Unitatea medicala a primit multiple recenzii pozitive, avand in vedere ca interactiunea dintre echipa de medici si pacienti este una excelenta. Doctorii dau dovada de implicare si profesionalism, asigurand intotdeauna o atmosfera primitoare si un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este corecta, in functie de aceasta medicii stabilind si un plan personalizat de tratament. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie de fiecare data.

3. Clinica 360

Clinica 360, ultima, dar nu cea din urma varianta din Constanta, este o unitate medicala la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de oncologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Beatris Monica Bulai, medic specialist, cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta si in aplicarea unui plan eficient de tratament pentru fiecare pacient, indiferent cat de severa este afectiunea de care sufera. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne, actul medical reprezinta intotdeauna o reusita, pacientii oncologici avand astfel motive sa spere la o vindecare eficienta.

Pretul pentru o consultatie de oncologie la medicul specialist este de 250 lei.

Centrul medical din Constanta a castigat simpatia pacientilor, acestia bucurandu-se, inca de cand pasesc in interioriul clinicii, de o atmosfera primitoare, dar si de o atitudine optimista din partea medicilor. Aparaturile sunt moderne si performante, fiind de ajutor in stabilirea unui diagnostic corect, iar planul de tratament este atent elaborat in functie de fiecare pacient in parte. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Vrei sa discuti cu un medic oncolog din Constanta, care sa te indrume corect? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru un act medical de calitate. Solicita ajutorul medicilor amintiti anterior, afla care este stadiul in care te afli, dar si care sunt solutiile pe care le ai la dispozitie, pentru o vindecare rapida si eficienta.