Meniu

Oncologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de oncologie din Iasi sunt oferite atat in spitale de stat, cat si in spitale si clinici private. In acest articol, te vom ajuta sa alegi un centru medical privat in care sa te tratezi sau catre care sa-i indrumi pe cei dragi cu suspiciune de cancer. 

Intr-o clinica de oncologie din Iasi sunt puse la dispozitie urmatoarele servicii: consultatii, recomandari pentru investigatii amanuntite, cum ar fi analize de laborator sau explorari imagistice (CT, PET/CT, RMN, mamografie, ecografie), tratamente personalizate. Acestea din urma pot include: chimioterapie, radioterapie, imunoterapie, chirurgie oncologica. Totodata, un oncolog din Iasi ofera si suport psihologic pentru pacienti si familiile lor, precum si ingrijire paliativa. 

Cat costa o consultatie de oncologie in Iasi?

O consultatie la o clinica privata de oncologie din Iasi poate avea tarifele pe care le regasesti in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Investigatii decontate de CAS
 • Tratamente de radioterapie si radiochirurgie in premiera in zona Moldovei
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici cu experienta in diagnosticarea si tratarea cancerului
 • Investigatii imagistice si analize de laborator
 • Personal amabil
 • Policlinica in care sunt peste 20 de specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
Arcadia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente medicale moderne
 • Medic cu experienta in oncologie
 • Tehnica de ultima generatie
 • Personal bine instruit
 • Investigatii imagistice
 • Tratament si recuperare pentru bolnavii de cancer
 • Nu se respecta programarile
Spitalul Providenta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic cu peste 30 de ani de experienta in oncologie
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Investigatii imagistice numeroase si performante
 • Curatenie
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private cu servicii de oncologie in Iasi

Am identificat trei centre medicale private in Iasi unde poti beneficia de servicii de oncologie. Descopera in continuare care sunt acestea!

1. Neolife

Echipa medicala de la departamentul de oncologie Neolife din Iași este alcatuita din patru doctori: dr. Iulian Prutianu, dr. Elena Octaviana Cristea, dr. Iftimia Rotariu si dr. Mihai Marinca. Consultatia consta in formularea diagnosticului de boala maligna, in functie de originea cancerului, gradul de extindere si caracteristicile de agresivitate, pe baza analizelor de laborator si a celor imagistice, precum si stabilirea unui tratament oncologic personalizat. In cadrul clinicii Neolife Medical Center sunt puse la dispozitie tratamente de radioterapie (3D, conformationala, rapid ARC, cu intensitate modulata sau Image Guided Radiation Therapy), chimioterapie  si radiochirurgie. In acest centru este disponibila cea mai revolutionara tehnologie la ora actuala in tratarea cancerului – TrueBeam STx, prin care se efectueaza  radiochirurgia sterotactica sau stereotaxia, ce presupune administrarea unor doze mari de iradiere in volumul tumoral, cu o foarte mare precizie. Aceste tratamente sunt neinvazive si nedureroase, iar pacientii pot parasi spitalul in aceeasi zi. Multe dintre serviciile de oncologie, cum sunt investigatiile paraclinice (RMN, PET/CT, scintigrafie, CT) consultatiile si spitalizarea sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Iasi.

Pretul unei consultatii de oncologie este de  250 de lei.

Iesenii au notat mai multe aspecte care le-au creat o impresie placuta in aceasta clinica: medicii cu o vasta experienta in oncologie, diversitatea specialitatilor medicale, investigatiile realizate cu aparatura de ultima generatie, personal bine instruit si tratamente de ultima generatie pentru cancer. Sunt insa si persoane care spun ca nu le-a fost pe plac faptul ca au asteptat mult timp peste ora programata. 

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

2. Arcadia

Sunt disponibile investigatii si tratamente de oncologie in Iasi si in spitalele si centrele medicale din reteaua Arcadia. Pentru o consultatie, te poti programa la un medic oncolog din Iasi: dr. Mihai Marinca, medic primar. Printr-un sistem multidisciplinar si integrat, Arcadia  sustine importanta preventiei si ofera diagnosticare precoce, dar si tratament si recuperare pentru fiecare pacient. Arcadia este lider in sanatate in zona de nord-est a Romaniei, constand intr-un spital multidisciplinar, un spital de cardiologie interventionala, un spital de recuperare medicala, 6 centre medicale, 3 centre de imagistica si o maternitate. Echipa de medici de elita, dotarile premium si echipamentele performante sunt motive pentru care foarte multi pacienti din Iasi aleg serviciile Arcadia pentru rezolvarea diferitelor probleme de sanatate.

Tariful pentru o consultatie de oncologie este de 250 de lei.

Despre serviciile Arcadia, iesenii au, in general, o impresie placuta, mai ales in ceea ce priveste pregatirea medicilor. Oamenii spun ca in centrele Arcadia sunt echipamente medicale ultramoderne si ca se remarca o curatenie impecabila. In plus, iesenii mai sunt multumiti si de faptul ca au la dispozitie mai multe servicii medicale la un loc si ca sunt intampinati cu profesionalism si atentie de personalul clinicilor. Sunt insa si pacienti care au unele nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile.

3. Policlinica Providenta

Si in cadrul Policlinicii Providenta din Iasi se afla un departament de oncologie. Aici  activeaza dr. Elena Doina Badarau – medic primar oncologie si chimioterapie. Dr. Badarau are peste 30 de ani de experienta in diagnosticarea, tratarea si managementul diferitelor tipuri de cancer. Medicul considera ca, in cancer, abordarea personalizata este foarte importanta si lucreaza indeaproape cu pacientii pentru a dezvolta planuri de tratament care se adapteaza stilului de viata si preferintelor acestora. Serviciile din acest cabinet se adreseaza atat starilor precanceroase, cat si bolnavilor oncologici: tumori palpabile, adenopatii, leziuni cutanate sau pe mucoase, cu suspiciune de malignitate, noduli mamari suspecti oncologic. Medicul ofera numeroase servicii de oncologie: consultatii, interpretari ale investigatiilor imagistice, second opinion, tratament adjuvant si simptomatic. In cadrul Spitalului Providenta se afla primul mamograf 3D din zona Moldovei, foarte util in diagnosticarea si monitorizarea cancerului mamar, iar tot la Providenta se pot efectua si ecografii mamare. 

Consultatia de oncologie costa aici 200 de lei.

Medicii de la Providenta sunt apreciati pentru pregatire si experienta, iar conditiile si echipamentele sunt considerate foarte utile in depistarea si tratarea a numeroase probleme de sanatate. Sunt insa si ieseni nemultumiti dupa experientele traite aici, motivand ca timpul de asteptare este destul de mare, unii oameni spunand ca au asteptat si peste o ora pentru a fi preluati in cabinete.

Concluziile noastre

La acesti medici oncologi din Iasi, poti apela pentru diagnostic si tratament de specialitate. Dupa cum s-a putut observa din articol, unele cadre medicale au experienta de zeci de ani in managementul bolilor oncologice, fiind la curent si cu noile terapii si abordari in domeniu.

In Iasi sunt clinici medicale private care sunt dotate cu aparatura performanta de investigatii imagistice si de tratament, care poate face diferenta in cazul cancerului. Cu cat boala este diagnosticata mai din timp, cu atat cresc si sansele unui tratament mai eficient, iar prognosticul este mai bun.