Meniu

Oncologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa apelezi la ajutorul unei clinici de oncologie in Oradea pentru efectuarea unor investigatii mai amanuntite sau vrei sa soliciti o a doua opinie din partea unui medic specializat in oncologie? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top cu patru clinici de incredere la ajutorul carora poti apela pentru a discuta cu medicul pe indelete despre diagnosticul pe care l-ai primit sau pe care il suspectezi. Pentru stabilirea unui verdict clar, doctorul te poate incuraja sa reiei setul de investigatii, in cazul in care vrei sa soliciti o a doua opinie. Ulterior, rezultatele obtinute urmeaza sa fie interpretate cu atentie de catre acesta, urmand sa confirme sau sa infirme diagnosticul stabilit initial. Multumita aparaturilor moderne si tehnologiei avansate, rezultatele sunt de cele mai multe ori precise si rapide, asa ca asigura-te ca apelezi la o unitate medicala bine echipata.

Pentru a-ti face programare pentru o consultatie de oncologie in Oradea, trebuie mai intai sa te asiguri ca ai gasit unitatea medicala de incredere la care poti merge. Ulterior, poti suna la receptia clinicii pentru a vedea care sunt datele si orele disponibile. Dupa aceea, nu ramane decat sa te prezinti la clinica la ora si data stabilite.

Cat costa o consultatie de oncologie in Oradea?

Inainte de a merge la o clinica de oncologie in Oradea trebuie sa te asiguri, de asemenea, ca esti la curent cu toate tarifele practicate, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti. Citeste mai departe si consulta-te cu tabelul de mai jos in care sunt prezentate toate preturile pentru consultatia de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedEuropa
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Solutii personalizate de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Empatie si bunavointa
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Buna pregatire si empatie
 • Rezultate excelente
S. Pelican Medicover
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Medici cu o buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Servicii de inalta calitate
 • Diagnosticare precisa
 • Nerespectarea programarilor
Hyperclinica MedLife
225 Ron
 • Pret Consultatie 225 Ron
 • Despistarea precisa a afectiunilor maligne
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Solutii personalizate de tratament
 • Medic primar in oncologie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in oncologie in Oradea

Ai grija de sanatatea ta si a celor dragi, vizitand regulat cabinetul medical atat pentru efectuarea investigatiilor, cat si a consultatiilor, prevenind aparitia afectiunilor oncologice. In Oradea, din fericire, exista o multime de unitati medicale specializate in oncologie la care poti merge pentru a primi un diagnostic precis. Cu cat afectiunea maligna este depistata mai curand, cu atat sansele de reusita ale tratamentului sunt mai ridicate. Tocmai de aceea te incurajam sa fii la curent cu toate investigatiile si analizele anuale. Citeste in continuare si afla mai multe despre clinicile din oras:

1. MedEuropa

MedEuropa este o unitate medicala din Oradea la care poti apela cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de oncologie. Acest departament se afla sub coordonarea dr. Lorena Florea, medic primar oncologie medicala, cu o buna pregatire in domeniu, care nu are numai competenta de a stabili un diagnostic corect, ci si de a elabora un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se bucure de un proces sigur de vindecare. Pe langa consultatia oncologica la cabinet, medicul mai efectueaza si: consultatie online, plan de tratament stabilit in comisia multidisciplinara, chimioterapie si radioterapie. Pentru ca unitatea medicala se afla in colaborare cu CAS, serviciile acordate sunt gratuite atat in ambulator, cat si online. Tehnologia folosita este, de asemenea, de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical corect.

Consultatia de oncologie este gratuita pentru pacientii care sufera de afectiuni oncologice, toate tarifele fiind suportate de CAS.

Aproape toate recenziile publicate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca interactiunea dintre medici si pacienti este de fiecare data una excelenta. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia clinicii sunt de ultima generatie, prin intermediul lor actul medical desfasurat fiind ireprosabil. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand intotdeauna o diagnosticare corecta, dar si solutii personalizate de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, fiecare pacient beneficiind de empatie si bunavointa din partea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre MedEuropa
Vezi Pareri

2. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu se afla pe locul 2 in topul din Oradea si reprezinta o alta varianta de incredere catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa soliciti ajutorul unui medic specializat in oncologie. In cadrul departamentului, isi desfasoara activitatea dr. Silviu Corbu, medic primar, bine pregatit, experimentat si atent la detalii. Printre serviciile puse in aplicare cu precizie, cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, se numara diagnosticarea, tratarea si monitorizarea precisa a urmatoarelor tipuri de afectiuni maligne: cancerul vezicii urinare, de san, col uterin, colorectal, ginecologic, rinichi, ficat, pulmonar, limfom, mielom, ovarian, de prostata, piele, tiroidian si uterin. 

Pretul pentru o consultatie de oncologie este de 200 lei.

Clinica medicala multidisciplinara din Oradea este apreciata de toti pacientii care ii pasesc pragul si care solicita ajutorul medicilor. Fiind vorba de o unitate echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament stabilit de doctorii profesionisti este atent personalizat in functie de afectiunile pacientului. De asemenea, personalul da dovada de o buna pregatire si empatie in desfasurarea actului medical.

3. Spitalul Pelican Medicover

Pe locul 3 se afla Spitalul Pelican Medicover din Oradea, o unitate medicala puternic frecventata de pacienti, datorita specificului multidisciplinar, dar si datorita nivelului ridicat de implicare a personalului medical cu privire la depistarea corecta a afectiunilor oncologice. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: examen clinic de depistare si control al afectiunilor oncologice, monitorizarea si tratarea afectiunilor oncologice, screeningul cancerului mamar si de col uterin, eliberarea retetelor compensate si gratuite, referate si scrisori medicale, hormonoterapie, chimioterapie, terapie moleculara tintita si imunoterapie. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, atat investigatiile, cat si terapiile sau sedintele de tratament aplicate sub egida clinicii sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de oncologie este de 300 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste patru sute de recenzii postate in mediul online. Fiind un spital echipat cu aparaturi de o performanta inalta si care include o multime de specialitati, se adreseaza pacientilor cu diverse afectiuni, fiind vizati si cei oncologici. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand rezultate excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife a fost inaugurata in anul 2018, desfasoara o activitate multidisciplinara in Oradea, dispunand de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora medicii pot depista la timp afectiunile oncologice, chiar daca se afla in stadiul incipient. Departamentul medical este reprezentat de dr. Amalia Hora, medic primar, cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, doamna doctor reuseste sa asigure un diagnostic corect, pe baza caruia elaboreaza un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de oncologie este de 225 lei.

Centrul medical este frecventat de o multime de pacienti cu diverse probleme de sanatate, printre acestia numarandu-se si cei care se confrunta cu afectiuni maligne. Avand in vedere ca echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de solutii personalizate de tratament. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in oncologie in Oradea si vrei sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu? Atunci cele patru clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia atat de un diagnostic corect, cat si de un plan eficient de tratament in functie de afectiunea cu care te confrunti.