Meniu

Oncologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multi medici specializati in oncologie la Sibiu, unii dintre ei avand stagii de pregatire in strainatate. In acest articol ne vom orienta catre clinicile si medicii oncologi care activeaza in sistemul privat de sa natate. Acesti specialisti sunt mereu la curent cu cele mai noi cercetări, tehnologii si abordari in domeniul cancerului, pentru a le oferi pacientilor cea mai buna ingrijire.

Asadar, daca vrei sa aflii in ce clinica privata de oncologie din Sibiu sa te programezi pentru  diagnostic, tratament sau gestionarea cancerului, citeste acest articol!

Cat costa o consultatie de oncologie in Sibiu

Pretul unei consultatii de oncologie variaza in Sibiu, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • 2 medici oncologi cu experienta
 • Tratamente si proceduri oncologice
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil si bine instruit
 • Gama diversificata de servicii medicale
 • Nu se respecta programarile
MedLife Polisano
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Numerosi medici oncologi
 • 2 clinici cu servicii de oncologie
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Conditii moderne
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Rmn Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici oncologi cu o vasta experienta
 • Consultatii oncologice online
 • Servicii de oncologie decontate
 • nvestigatii imagistice pentru diagnosticul sau monitorizarea cancerulu
 • Personal empatic si profesionist
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Proctoven
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic oncolog cu experienta
 • Numeroase servicii medicale si chirurgicale
 • In contract cu CAS
 • Medici cu stagii de pregatire in strainatate
 • Aparatura medicala moderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de oncologie din Sibiu

Am identificat patru clinici private in Sibiu cu servicii de oncologie. Afla, in continuare, informatii de interes despre ele si despre medicii care activeaza in cadrul lor.

1. Misan Med

In clinica medicala Misan Med din Sibiu sunt doi medici oncologi: dr. Valeria Valean si dr. Monica Patran, ambii fiind medici primari in aceasta specialitate. Medicii consulta pacientii si stabilesc planul de tratament, care poate consta in administrarea de citostatice si/sau de radioterapie. Tratamentele de chimioterapie se desfasoara sub supravegherea medicului oncolog, care urmareste o combinatie cat mai eficienta de proceduri si medicamente. Misan Med a aparut pe piata in 2003, avand profil principal de Medicina Muncii, iar din 2012 a aparut actuala clinica, unde se afla o gama diversificata de servicii de diagnostic si tratament.

Pretul consultatiei de oncologie este de 250 de lei.

Pacientii au notat in majoritate impresii pozitive in urma experientelor traite in aceasta clinica. Ei spun ca: medicii sunt foarte bine pregatiti si ca intreg personalul este amabil si implicat, aparatura este ultramoderna, iar centrul este curat si cu o varietate de servicii medicale, pentru toate varstele. Sunt insa si sibieni nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile sau ca preturile sunt destul de mari.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. MedLife Polisano

Si la MedLife Polisano sunt puse la dispozitie servicii de oncologie in Sibiu, in cele doua clinici: de pe strada Izvorului si de pe strada Constitutiei. Cinci medici primari si specialisti isi desfasoara activitatea la departamentul de oncologie: dr. Madalina Popa, dr. Victor Nimirceag, dr. Laura Sinea, dr. Valeria Vioara Valeanu si dr. Paulina Valicec. Dintre acesti specialisti, dr. Valeanu este doctor in stiinte medicale si medic primar oncologie-radioterapie, avand un atestat in senologie, de la Institutul de tumori mamare Milano. Dr. Victor Nimirceag este specializat in chimioterapie, imunoterapie si tratament molecular tintit pentru tumorile solide si a activat, pana in 2023, si la Spitalul Judetean Sibiu. De asemenea, este membru al ESMO (European Society of Medical Oncology) și ASCO (American Society of Clinical Oncology).

Consultatia de oncologie costa aici intre 200 si 270 de lei.

Personalul clinicilor MedLife Polisano este apreciat de pacienti pentru pregatire, implicare si buna comunicare cu pacientii. Sibienii care au beneficiat de diverse servicii mai spun ca aparatura este de ultima generatie si ca sunt de apreciat conditiile moderne si curatenia impecabila. Cu toate acestea, sunt si pacienti nemultumiti, unii dintre acestia atragand atentia  ca nu se respecta programarile.

3. RMN Diagnostica

Doi medici oncologi din Sibiu activeaza in cadrul RMN Diagnostica din municipiu. Este vorba despre dr. Victor Nimirceag si dr. Liliana Vecerzan. Dr. Nimirceag ofera si consultatii online, iar dr. Vecerzan se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca serviciile oferite sunt decontate. In plus, in clinica se pot efectua investigatii necesare pentru diagnosticul si monitorizarea cancerului: examinari RMN, investigatii CT, radiografii, ecografii mamare, de tiroida sau generale, 

Pretul unei consultatii de oncologie este de 220 de lei.

Serviciile acestei clinici sunt evaluate de pacientii din Sibiu in mod pozitiv, in cea mai mare parte. Oamenii spun ca au intalnit personal empatic si profesionist, iar faptul ca multe servicii sunt in contract cu CAS este un alt mare plus al sau. Nu lipsesc insa nici nemultumirile, unele persoane afirmand ca nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.  

4. Proctoven

In clinica Proctoven din Sibiu, serviciile de oncologie sunt oferite de dr. Ramona Coca, medic primar. Acest centru medical dispune de o echipa de medici tineri si cu experienta, care au stagii de pregatire in strainatate, in diverse specialitati. Aparatura care doteaza cabinetele este de ultima generatie, la fel si metodele terapeutice. Clinica a fost inaugurata in anul 2011, iar de atunci a cunoscut o constanta imbunatatire si dezvoltare a activitatii. Initial, a oferit doar servicii de proctologie si oftalmologie, iar in prezent portofoliul sau cuprinde si: oncologie, reumatologie, neonatologie, pediatrie, pneumologie, urologie, anestezie si terapie intensiva etc.

Pretul unei consultatii de oncologie este de 250 de lei.

Sibienii care au postat recenzii in mediul online in legatura cu serviciile de care au beneficiat la Proctoven sunt, in general, multumiti. Ei au notat ca personalul este profesionist si amabil si ca ofera explicatiile necesare. Oamenii au mai mentionat si ca aparatura utilizata este de ultima generatie si ca ambianta este placuta. Nu lipsesc insa nici recenziile negative ale pacientilor care reclama faptul ca li s-au anulat programarile fara sa fie anuntati sau ca orele de programare nu se respecta. 

Concluziile noastre

Serviciile de oncologie din Sibiu sunt puse la dispozitie atat in cadrul spitalelor de stat, cat si in clinici si spitale private. 

Medicii cu experienta in oncologie si aparatura de ultima generatie, care usureaza stabilirea unui diagnostic exact si monitorizarea temeinica a cancerului, fac ca lupta cu aceasta boala sa fie eficienta si cu rezultate bune pentru pacienti.