Meniu

Oncologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet pentru expertiza medicala de oncologie in Timisoara si nu stii care ar fi cea mai potrivita optiune, prin care sa obtii solutii medicale eficiente pentru sanatatea ta sau a unei persoane apropiate. Daca nu ai gasit inca medicul de care ai nevoie, in articolul de fata vei gasi un ghid util de orientare pe piata de servicii medicale din municipiul resedinta a judetului Timis.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi la consultatie si care sunt cei mai buni medici oncologi din Timisoara, precum si conditiile de acces la prestatiile lor.

Cat costa o consultatie de oncologie in Timisoara?

Pretul unui serviciu medical nu este cel mai important aspect, insa este o conditie de acces si trebuie sa iti organizezi din timp bugetul rezervat ingrijirii sanatatii, de aceea vrei sa stii cat costa o consultatie de oncologie in Timisoara. In tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor catre care trebuie sa te adresezi pentru diagnostic si tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Oncocenter
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Personal dedicat, amabil si empatic
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Tratamente eficiente
Oncohelp
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
Medicover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Consultatii amanuntite
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici cu servicii de oncologie in Timisoara

Inainte de a alege o clinica de oncologie in Timisoara sau un cabinet pentru nevoile tale de sanatate, trebuie sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie, motiv pentru care iti vor folosi informatii bine documentate din activitatea unitatilor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre aparatura de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Oncocenter

Oncocenter este o clinica de oncologie din Timisoara, infiintata in anul 2014, in contract cu colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate. Pacientii au acces aici la consultatie medicala gratuita in cadrul Ambulatoriului de Specialitate Oncologie Medicala, spitalizare de zi gratuita in specialitatea Oncologie Medicala, tratament medical gratuit in cadrul Programului National de Oncologie conform ghidurilor clinice existente si posibilitatea accesului la tratamente de ultima generatie in cadrul trialurilor clinice. Echipa medicala a clinicii este alcatuita din: dr. Roxana Scheusan, medic primar oncolog, dr. Cristina-Alina Nimara, medic specialist in oncologie, dr. Andrei-Adrian Bercea, medic specialist, si psihologul clinician Melinda Todea.

Consultatia la un oncolog din Timisoara in aceasta clinica este gratuita pentru pacientii asigurati. Contra-cost, se poate accesa consultatie la pretul de 250 de lei.

Pacientii apreciaza ca Oncocenter este o clinica de nota 10, cu personal dedicat, amabil si empatic, dotari moderne, medici profesionisti, cu experienta, care inspira incredere. De asemenea, se mai mentioneaza ca tratamentelor prescrise si efectuate aici au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Oncocenter
Vezi Pareri

2. Oncohelp

Oncohelp este un centru de oncologie din Timisoara care ofera servicii medicale de specialitate pacientilor oncologici: investigatii imagistice performante – CT, ecografie si mamografie, consultatii gratuite in ambulatoriu de oncologie, hematologie, cardiologie, medicina interna si psihologie, radioterapie, spitalizare de zi, spitalizare continua si ingrijiri paliative. Consultatiile si radioterapia sunt gratuite pentru pacientii asigurati, iar serviciile sunt decontate pe baza contractului de colaborare al clinicii cu CJAS Timis.  Compartimentul de oncologie este deservit de 9 medici primari oncologi, 9 medici specialisti si 7 medici rezidenti in oncologie, coordonati de directorul medical, asist. univ. dr. Dorel Popovici, medic primar oncolog. Acestora li se adauga, pentru o abordare interdisciplinara a afectiunilor oncologice, specialisti in medicina interna, gastroenterologie, hematologie, radiologie, radioterapeuti si psihologi clinicieni.

Consultatia la un doctor oncolog din Timisoara in aceasta clinica este gratuita prin CAS. Pacientii neasigurati vor plati suma de 150 de lei la medic specialist si de 200 de lei la medic primar.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicii, mentionand calitatea inalta a actului medical, profesionalismul medicilor, tratamentele eficiente, serviciile integrate si aparatura de ultima generatie. Sunt si persoane nemultumite de timpul de aspteptare la cabinete.

3. Medicover

Clinica Medicover din Timisoara este locul in care poti beneficia de diagnostic si tratament in oncologie, alaturi de alte peste 30 de specializari medicale, investigatii si proceduri, imagistica medicala si punct de recoltare analize. La oncologie vei conta pe experienta si pregatirea a doi medici specialisti oncologi dedicati: dr. Elena-Loredana Boscuta, membru in European Society for Medical Oncology, si dr. Georgiana Moise. La Medicover, poti solicita Poti servicii medicale gratuite, decontate de CAS, in baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau de un medic specialist in contract cu CAS. Clinica din Timisoara face parte din reteaua Medicover, prezenta in Romania de peste 27 de ani, in 11 centre in Bucuresti si alte unitati medicale in 14 orase ale tarii.

Contra-cost, consultatia de oncologie are pretul de 200 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Ca aspecte favorabile, se amintesc serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, echipamentele performante si consultatiile amanuntite. Pe de alta parte, clinica mai are de imbunatatit aspecte organizatorice. Pacientii sustin ca sunt intarzieri la onorarea programarilor si ca personalul de la receptie nu este bine informat.

Concluzii

Pentru servicii de calitate de oncologie in Timisoara, te poti adresa clinicilor de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Unitatile medicale din clasament dispun de aparatura de ultima generatie pentru investigatii, explorari functionale si tratamente oncologice si sunt deservite de colective bine pregatite de medici specialisti cu experienta, multi dintre acestia devenind nume reputate in oncologie. Diagnosticul si terapia afectiunilor maligne sunt disponibile atat gratuit, decontate prin CAS, pentru pacientii asigurati, cat si contra-cost.

Dupa lectura textului de mai sus, bazat pe o documentare temeinica, ai toate datele necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si a alege centrul medical din Timisoara la care sa iti faci programare pentru o consultatie de oncologie.