Meniu

Radioterapie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Aplicarea tratamentului de radioterapie in Alba Iulia se recomanda doar pacientilor care se confrunta cu afectiuni maligne, pentru combaterea eficienta a acestora. Tratamentul este recomandat doar de medicul oncolog si totul se desfasoara sub atenta sa supraveghere, avand competenta de a monitoriza corect toti pacientii. Din fericire, radioterapia nu provoaca durere, insa poate contribui la dezvoltarea unor stari profunde de oboseala, insotite de caderea parului sau chiar de stari de greata in unele cazuri. Toate simptomele pe care le experimentezi in timpul tratamentului trebuie sa fie atent monitorizate de medic, asa ca asigura-te ca i le comunici de fiecare data, mai ales atunci cand ceva ti se pare suspect. Durata tratamentului poate fi intre 4 si 6 saptamani, in functie de rezultatele obtinute. 

Esti din Alba Iulia si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia pentru a incepe procedurile radioterapetice? Citeste mai departe si descopera care este unitatea medicala la care poti apela cu incredere, dar si cat de pregatiti sunt medicii.

Cat costa o sedinta de radioterapie in Alba Iulia?

Inainte de a incepe tratamentul radioterapeutic in Alba Iulia, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la preturile practicate pentru o sedinta. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care este tariful pe care trebuie sa il platesti pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
Centrul Amethyst
Clinica-Verificata
220 Ron
  • Pret sedinta Radioterapie 220 Ron
  • Relationare excelenta medic-pacient
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera calda
  • Mediu primitor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru desfasurarea tratamentului de radioterapie in Alba Iulia?

Din fericire, in Alba Iulia exista o unitate medicala de incredere la care poti apela cu incredere pentru aplicarea sedintelor de radioterapie sub atenta supraveghere a medicului oncolog sau radiolog. Multumita tehnologiei avansate, pacientii beneficiaza de servicii de inalta calitate, dar si de rezultate excelente. Tot ce trebuie sa faca este sa tina cont de indicatiile primite de la medicul de specialitate. Citeste mai departe si descopera despre care clinica este vorba, dar si cat de apreciata este:

Centrul de Radioterapie Amethyst

Centrul de Radioterapie Amethyst este unitatea medicala din Alba Iulia catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa incepi tratamentul radioterapeutic, asa cum te-a indrumat medicul oncolog. Acesta este al patrulea centru deschis in Romania, iar echipa de medici este formata din doctori cu o buna pregatire, printre care se numara si: dr. Noemi Besenyodi, dr. Dorin Ordean, dr. Adelina Brezae si dr. Andreea Marita sub coordonarea Directorului Medical National, prof. dr. Kacso Gabriel. Aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate ireprosabile, dar si la desfasurarea unui tratament eficient. De asemenea, unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CNAS, astfel incat pacientii asigurati sa aiba posibilitatea de a beneficia de servicii gratuite.

Pretul pentru o sedinta de radioterapie este de 220 lei in cazul pacientilor asigurati. 

Toate recenziile publicate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind incantati de relationarea excelenta intre acestia si medici. Fiind o unitate medicala pregatita cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, atmosfera este calda si primitoare, toti declarandu-se surprinsi intr-o maniera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Radioterapie Amethyst
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti si tu in cautarea unei clinici din Alba Iulia la care sa poti apela pentru a incepe tratamentul de radioterapie, varianta prezentata anterior in articol este exact ce ai nevoie. Citeste cu atentie informatiile, tine cont de indicatiile medicilor experti si alege sa invingi lupta cu afectiunile oncologice. Multumita aparaturilor moderne si performante, toti pacientii se simt confortabil si pot sesiza imbunatatiri chiar din primele sedinte.