Meniu

Radioterapie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul pentru cancer care utilizeaza doze ridicate de radiatii, radioterapia in Brasov, poate sa fie recomandat doar de medicul oncolog. Doar acesta are pregatirea adecvata de a evalua si trata corect fiecare pacient care sufera de afectiuni maligne. Tratamentul are capacitatea de a elimina celulele canceroase din corp, dar si de a micsora tumorile, ducand astfel la o vindecare treptata si eficienta. Radiatiile se folosesc, bineinteles, in doze mai mici, si in cazul radiografiilor, pentru a se obtine imagini precise din interiorul corpului, fara sa prezinte riscuri pentru sanatate. Radioterapia are un proces simplu de actionare. Tratamentul oncologic reuseste sa incetineasca evolutia celulelor, distrugandu-le ADN-ul. Dupa deteriorarea celulelor canceroase, se descompun si, abia apoi, sunt eliminate din corp. Important de mentionat este ca radioterapia nu distruge instant celulele canceroase, ci actioneaza in timp.

Esti in cautarea unui centru de radioterapie in Brasov la ajutorul caruia sa apelezi pentru tine sau pentru cineva apropiat care a fost diagnosticat cu o afectiune oncologica? Atunci citeste mai departe si descopera care sunt unitatile medicale din oras la care poti apela, dar si cat de pregatiti sunt medicii.

Cat costa o sedinta de radioterapie in Brasov?

De cele mai multe ori, clinicile colaboreaza cu CNAS pentru a asigura sedinte gratuite de radioterapie in Brasov, insa, daca nu esti asigurat, va trebui sa achiti o anumita suma de bani. Citeste mai departe si afla care sunt preturile practicate pentru o sedinta de radioterapie, pentru a sti ce buget ar trebui sa pregatesti in cazul in care nu te poti prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
MedEuropa
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Relationare excelenta cu medicii
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Spitalul MedLife
190 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 190 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi performante
 • Sedinte ireprosabile de radioterapie
 • Diagnostic corect
 • Medici cu o buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru tratamentul de radioterapie in Brasov?

Ai luat hotararea sa incepi cura de tratament radioterapeutic in Brasov, dar nu stii spre care clinica sa iti indrepti atentia si unde vei beneficia de servicii calitative? Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit informatii actualizate despre clinicile din orasul tau care practica acest tratament. Citeste mai departe si afla mai multe informatii despre medici, aparaturile folosite, dar si rezultatele obtinute, conform impresiilor pacientilor care au frecventat institutiile:

1. MedEuropa

MedEuropa este un centru de oncologie din Brasov spre care iti poti indrepta atentia daca ti-a fost recomandat tratamentul cu radioterapie curativa pentru combaterea afectiunilor maligne. Echipa de medici specializati in radioterapie da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand de fiecare daca rezultate exceptionale pentru pacientii care pasesc pragul cabinetului. Aceasta este reprezentata de: dr. Cristina Taflan, medic primar, dr. Simona Ardelean, dr. Cristina Beselea si dr. George Dusa, medici specialisti. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, fiecare sedinta de tratament decurge ireprosabil, pacientii oncologici avand sansa de a se vindeca eficient sub atenta supraveghere a medicilor. La clinica din Brasov se practica radioterapie exclusa, preoperatorie si postoperatorie. 

Pretul pentru o sedinta de radioterapie este de 220 lei pentru pacientii care nu vin insotiti de biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, avand acces la servicii de inalta calitate si bucurandu-se de o relationare excelenta cu echipa de medici. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, pentru ca pacientii sa beneficieze intotdeauna de o diagnosticare corecta, dar si de un tratament ireprosabil. In plus, atmosfera este una primitoare, iar colectivul de medici are o atitudine pozitiva pentru a-si incuraja pacientii oncologici sa lupte in continuare.

Vezi parerile pacientilor despre MedEuropa
Vezi Pareri

2. Spitalul de Oncologie MedLife

Spitalul de Oncologie MedLife este una dintre cele mai moderne unitati medicale de diagnostic si tratament oncologic in Brasov, unde poti merge cu incredere pentru efectuarea tratamentului de radioterapie. Spitalul este acreditat ANMCS, datorita serviciilor ireprosabile pe care le pune in practica, dar si datorita implicarii echipei de medici pentru desfasurarea unui act medical corect de fiecare data. In departamentul de radioterapie, vei face cunostinta cu medici bine pregatiti in domeniu: dr. Cristian Ovidiu Turdeanu, dr. Mihai Aurelian Vlad, medici primari in radioterapie, dr. Mirela Nedelcu, medic primar in oncologie si radioterapie, dr. Ioan Catalin Iacob, medic primar radioterapie si medic specialist in oncologie, dr. Alis Floricica, medic specialist. Multumita aparaturilor performante, sedintele de radioterapie sunt ireprosabile, pacientii asigurati avand posibilitatea de a opta pentru sedinte gratuite, prin intermediul biletului de trimitere.

Pretul pentru o sedinta de radioterapie in cazul pacientilor neasigurati este de 190 lei.

Spitalul a primit numeroase aprecieri, pacientii mentionand ca interactiunea dintre acestia si medici este una excelenta. Pentru ca este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, sedintele de tratament radioterapeutic sunt ireprosabile. De asemenea, diagnosticarea este intotdeauna corecta, avand in vedere ca medicii au si o buna pregatire in depistarea precoce a afectiunilor oncologice, dar si de a le trata in mod corespunzator. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie de fiecare data.

Concluzii

Incepi un tratament de radioterapie in Brasov si vrei sa te informezi cu atentie cu privire la cele doua clinici din oras unde poti beneficia de servicii calitative? Atunci informatiile mentionate anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a fi la curent cu toate detaliile legate de medici, preturi si calitatea aparaturilor utilizate.