Meniu

Radioterapie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care trebuie sa faca radioterapie in Targu Mures pot opta pentru serviciile unui spital privat. In cadrul acestuia exista dotari de ultima generatie, constand in acceleratoare moderne, care directioneaza razele eficient catre tumori si protejeaza tesuturile sanatoase din jurul acestora. 

Radioterapia este un tratament medical cu eficienta dovedita in lupta impotriva cancerului. Aceasta implica utilizarea radiatiilor ionizante pentru a distruge sau incetini cresterea celulelor canceroase. Terapia este intrebuintata atat de sine statator, cat si in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi chirurgia sau chimioterapia. Afla unde se poate face radioterapie in Targu Mures!

Cat costa sa faci radioterapie in Targu Mures

Pretul pentru o sedinta de radioterapie poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
Spital Topmed
Clinica-Verificata
230 Ron
  • Pret sedinta Radioterapie 230 Ron
  • Medici cu experienta in radioterapie
  • Echipamente performante de radioterapie
  • Specialitati chirurgicale si medicale
  • Conditii moderne
  • Serviciu privat de ambulanta
  • Lipsa locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face radioterapie in Targu Mures, la privat?

Poti efectua sedinte de radioterapie in Targu Mures in unitatea medicala pe care o prezentam in continuare.

Spital Topmed

Spitalul Topmed din Targu Mures dispune de numeroase specialitati medicale, printre care si oncologie si radioterapie. In cazul in care unui pacient ii este recomandata radioterapia, acesta va urma un plan de tratament personalizat, in functie de particularitatile cazului. Acest plan de tratament este elaborat de o echipa formata din: medic radioterapeut, fizician medical, asistent tehnician. Pacientul va incepe planul de iradiere prin efectuarea unui computer tomograf, iar imaginile obtinute sunt utilizate de radioterapeut pentru a defini volumele tumorale tinta si a proteja organele sanatoase. Printre medicii specialisti radioterapeuti de la Topmed se afla dr. Daniela Cojocaru Laboncz si dr. Mihai Cojocaru Laboncz. Aparatura utilizata pentru radioterapie este de ultima generatie, constand in doua acceleratoare liniare Elekta.

Pretul sedintei de radioterapie este de 230 de lei.

Opiniile pacientilor sunt diverse, in privinta calitatii serviciilor oferite de Topmed. Sunt persoane care lauda pregatirea si expertiza medicilor din diverse specialitati si care spun ca echipamentele medicale si dotarile sunt moderne. Alte persoane spun insa ca  serviciile sunt scumpe si ca nu exista locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Topmed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Tratamentul de radioterapie poate fi efectuat in Targu Mures la Spitalul Topmed, un spital modern si dotat cu aparatura de ultima generatie. 

Planul de radioterapie de la Topmed Targu Mures este stabilit de o echipa multidisciplinara si este pus in aplicare prin medici radioterapeuti cu experienta.