Meniu

Operatie otoscleroza Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de pierderea auzului datorata cresterii anormale a oaselor in interiorul urechii si ai nevoie de operatie pentru otoscleroza in Bucuresti. Pentru ca este greu sa identifici printr-o cercetare proprie clinica spre care trebuie sa te indrepti pentru interventie, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale private din Capitala.

Citeste textul pana la sfarsit si afla unde ar trebui sa mergi in Bucuresti pentru a beneficia de operatie otoscleroza si in ce conditii se efectueaza aceasta.

Cat costa o operatie de otoscleroza in Bucuresti?

Stii ca vei trece printr-o interventie complexa si te astepti la anumite costuri de la operatia de otoscleroza in Bucuresti, pentru care trebuie sa iti pregatesti bugetul din timp. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care se realizeaza procedura, precum si tariful practicat pentru interventie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie otoscleroza
Rating
Website
Clinica Urechii
Clinica-Verificata
10.000-15.000 Ron
  • Pretul pentru Operatia de otoscleroza variaza intre 10.000-15.000 Ron
  • Clinica moderna
  • Servicii ORL integrate
  • Medici profesionisti
  • Interventii chirurgicale reusite
  • Aparatura de ultima generatie
  • Personal amabil
  • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru operatia de otoscleroza in Bucuresti?

Inainte de a face o programare la clinica in care ai putea sa beneficiezi de refacerea auzului dupa o operatie de otoscleroza in Bucuresti, ai nevoie sa cunosti mai multe detalii despre activitatea centrului medical mentionat mai sus. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile cu echipamente si despre opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii, diagnostic si tratamente.

Clinica Urechii I-tone

Clinica Urechii I-tone este un centru medical cu peste 20 de ani de experienta pe piata de servicii medicale din Bucuresti, in care pacientii pot accesa interventii chirurgicale complexe si multidisciplinare, proceduri inalt specializate de diagnostic si tratament chirurgical in domeniul otorinolaringologiei: interventii de chirurgie otologica – operatie de otoscleroza, timpanoplastii, implant cohlear; chirurgie rinologică si estetica ORL; chirurgia apneei de somn; imagistica de inlata rezolutie, teste genetice ORL, explorare avansata audiologica, vestibulara si electrofiziologie. Operatiile se realizeaza prin stapedotomie cu incudo-vestibulo-interpozitia unui piston de titan sau prin chirurgia de implant cohlear, care permite recuperari auditive spectaculoase. Trei medici cu o buna pregatire si experienta clinica remarcabila iti stau aici la dispozitie: dr. Lucian David, medic primar ORL, membru al Societatii Romane de ORL și Chirurgie Cervico-Faciala, membru fondator al Fundatiei Otologia, dr. Mihaela Popovici, medic primar ORL, membru al Societății Romane de ORL si Chirurgie Cervico-Faciala si al Societatii Romane de Endoscopie Rhino-sinusala, si dr. Madalina Ilie, medic primar ORL.

Operatia de otosceleroza are aici pretul de 10000-15000 de lei, in functie de complexitatea cazului.

Pacientii apreciaza clinica moderna, serviciile ORL integrate, profesionalismul medicilor, interventiile chirurgicale reusite, aparatura de ultima generatie si amabilitatea personalului. Sunt si persoane nemultumite de preturile ridicate practicate de centrul medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Urechii I-tone
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai nevoie de o operatie de otoscleroza in Bucuresti, o poti efectua cu succes la o clinica de top, specializata in otolaringologie. Vei gasi aici aparatura performanta si o echipa medicala bine pregatita, alcatuita din medici primari ORL, cu experienta in chirurgia nasului, gatului si urechii. Analizele, investigatiile imagistice si explorarile functionale necesare sau premergatoare operatiei, se pot realiza in cadrul aceleiasi clinici apreciate de pacienti pentru rezultatele bune ale procedurilor chirurgicale.