Meniu

ORL Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de sanatate ale cailor respiratorii, ale aparatului fonator si ale urechilor nu trebuie ignorate, de aceea este important sa nu amani vizita la medic atunci cand se impune, in cazul tau, la un specialist ORL din Arad. Daca ai gasit acest articol, este un semn ca vrei sa ajungi cat mai curand la un cabinet medical de otolaringologie, insa iti este greu sa cauti si sa identifici serviciile la standarde inalte in domeniu, pe o piata medicala atat de dezvoltata precum este cea din municipiul in care locuiesti.

In textul de mai jos vei gasi informatii utile care te vor ajuta sa iei o decizie inspirata pentru rezolvarea nevoilor tale si sa gasesti cel mai bun medic ORL din Arad, care sa iti ofere solutii eficiente de diagnostic si tratament.

Cat costa o consultatie de ORL in Arad?

In ceea ce priveste tarifele practicate de clinicile si cabinetele ORL din Arad, te poti edifica din tabelul de mai jos, in care vei gasi preturile aferente unei consultatii, la fiecare dintre unitatile medicale din top. Nu este cel mai important aspect, este drept, insa te va ajuta sa iti organizezi bugetul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rubio
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Centru bine dotat cu aparatura
 • Experienta buna la ORL
 • Programari nerespectate
Policlinica As
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
Policlinica Dr. Turcin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Experienta placuta la cabinetul ORL
 • Tratamente eficiente
 • Personal amabil
Mediqa
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Calm si rabdare fata de pacienti
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare
Clinica InfoMedica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Personal amabil
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care gasesti medici ORL in Arad

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii ORL din Arad, pentru o rezolvare eficienta a problemei de sanatate cu care te confrunti. Desi clasamentul de mai sus este unul obiectiv, bazat pe performantele in domeniul medical ale clinicilor, dar si pe gradul de satisfactie a pacientilor lor, ordinea poate sa nu fie relevanta pentru tine, cel/cea care are nevoie de anumite investigatii sau tratamente. In sectiunea urmatoare a articolului, vei gasi informatii care te vor ajuta sa te decizi. Poti citi despre standardele de lucru ale cabinetelor, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile exprimate in recenzii, ale persoanelor care au solicitat ingrijire medicala la fiecare dintre unitatile medicale din top.

1. Centrul Medical Rubio

Daca suferi de otita, sinuzita, amigdalita sau apnee de somn, Centrul Medical Rubio poate fi destinatia ideala pentru rezolvarea problemelor de sanatate din sfera ORL. La cabinetul specializat vei gasi aparatura necesara pentru investigatii, tratamente moderne si interventii chirurgicale minim invazive. Te vei adresa aici unui medic cu experienta, dr. Alexandru Stanus-Ghib, medic primar otolaringologie. Centrul Medical Rubio din Arad a fost infiintat de dr. Rodica Balica, medic primar medicina de familie si medic specialist cardiolog, si reuneste cabinete medicale in 20 de specialitati, laborator de analize, centru de imagistica si explorari functionale.

Consultatia la ORL in aceasta clinica are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicii si mentioneaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, centrul este bine dotat cu aparatura. Cei care au avut nevoie de ingrijire medicala la ORL spun ca au avut o experienta buna aici. Sunt si persoane nemultumite, care sustin ca timpul de asteptare este mare, depasind in multe cazuri ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Rubio
Vezi Pareri

2. Policlinica As

La cabinetul ORL de la Policlinica As locuitorii judetului Arad se pot adresa pentru consultatie, control, audiograma, cauterizare chimica, aspiratie si otopansament, endoscopie nazala, faringiana si laringiana, extractie cerumen din urechi, extractie corpi straini nazal/ ureche/ hipofaringe, sutura plagi, tamponament anterior, fisa medicala si tratament plagi. Aici activeaza dr. Cosmin Don, medic primar otolaringologie, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, cu experienta in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Arad. Vei putea accesa deci o consultatie gratuita la ORL, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Policlinica As din Arad ofera pacientilor diagnostic si tratament in 25 de specialitati, analize medicale, imagistica medicala, medicina de familie si medicina muncii.

Tariful pentru o consultatie la acest doctor ORL din Arad este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, cu aspect nou si parcare privata larga, dotarile cu aparatura performanta si medicii profesionisti. Sunt si pacienti nemultumiti de slaba gestionare a programarilor. Totodata, multe persoane considera ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

3. Policlinica Dr. Turcin

Departamentul ORL de la Policlinica Dr. Turcin este deservit de o echipa de medici cu experienta in lucrul cu pacientii si in cercetarea academica: dr. Sorin Baschir, medic primar ORL, doctor in stiinte medicale, conferentiar universitar la Catedra de ORL din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad, dr. Radmila-Anca Bugari, medic primar ORL, doctor in stiinte medicale, asistent universitar la UVVG, si dr. Cristina Muller, medic specialist ORL. Policlinica Dr. Turcin, infiintata de o familie de medici cu acest nume, pune la dispozitia aradenilor o gama larga de servicii in 26 de specializari, laborator de analize medicale, medicina muncii, centru de permanenta si ambulanta. Brandul Dr. Turcin a dezvoltat o retea de policlinici, cu doua centre in municipiul Arad, unul in Pilu si altul in Varsand. Policlinica Dr. Turcin are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Arad, deci se pot solicita servicii decontate de catre persoanele care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, pacientii pot accesa consultatia la pretul de 250 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, pacientii recomanda serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, experienta placuta la ORL si tratamentele eficiente efectuate si prescrise aici, precum si amabilitatea personalului.

4. Mediqa

In cadrul cabinetului de ORL, Clinica Mediqa asigura consultatii de specialitate în regim ambulator, efectueaza audiograme, precum si o serie de tratamente ORL, precum: cauterizare nazala, aspiratie auriculara sau nazala, tamponament nazal anterior, mesa auriculara si multe altele. Te vei adresa aici catre dr. Narcis Puterity, medic specialist in otolaringologie, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Arad. Mediqa este un centru medical pludisciplinar din Arad, care isi propune sa ofera pacientilor din vestul tarii servicii de calitate germana. Clinica detine un spatiu modern, aparatura de ultima generatie, operata de catre medici profesionisti, cu experienta. Societatea care administreaza clinica face parte din grupul Signal Iduna, unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor de sanatate, care activeaza in Germania, Ungaria, Polonia si Elvetia.

Consultatia la ORL te va costa aici suma de 200 de lei.

O buna parte a pacientilor declara ca au avut experiente multumitoare la Mediqa. Acestia spun ca serviciile sunt ireprosabile, ca medicii sunt profesionisti, au rabdare si empatie fata de pacienti si ca in interiorul clinicii este o curatenie ireprosabila. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama faptul ca nu se respecta programarile, ceea ce face ca timpul petrecut in sala de asteptare sa genereze nemultumiri.

5. Clinica InfoMedica

Clinica InfoMedica ofera la cabinetul ORL, consultatii, endoscopie, spalatura auriculara, aspiratii CAE, extractie corp strain, proceduri de mica chirurgie (incizie, drenaj, sutura, pansament), tamponament nazal anterior, consultatie de control, audiograma, microscopie otica. Il vei gasi aici pe dr. Iulian Tanasa, medic primar in otolaringologie. Centrul InfoMedica se adreseaza aradenilor inca din anul 2001 cu servicii medicale de calitate si a dezvoltat pana in prezent o gama larga de consultatii si investigatii, in 19 specializari si analize in laboratorul propriu acreditat RENAR. Clinica este partener in contract cu CAS Arad, pacientii asigurati in sistemul public beneficiind de gratuitati si decontari pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pentru o consultatie ORL in regim privat vei plati suma de 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de acest centru medical sunt impartite. In unele recenzii, persoanele care au beneficiat aici de diagnostic si tratament, spun ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, cu experienta si personal amabil. Pe de alta parte, slaba gestionare a programarilor genereaza multe nemultumiri pacientilor care au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului.

Concluzii

Specializarea ORL in Arad este reprezentata de clinici de top, in cadrul carora functioneaza cabinete de otolaringologie care ofera pacientilor o diversitate de servicii de calitate, consultatii, investigatii specifice, tratamente moderne si interventii de mica chirurgie pentru nas, gat si urechi. In municipiu activeaza medici orelisti profesionisti, cu experienta clinica si activitate de cercetare, apreciati de persoanele care au beneficiat de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, in functie de nevoile tale medicale, vei putea alege cea mai buna clinica din Arad, in care serviciile ORL sa iti aduca rezolvarea problemelor de sanatate cu care te confrunti.