ORL Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Amigdalita este o afectiune pe care o experimenteaza atat copiii, cat si adultii si care trebuie sa fie tratata de un medic ORL in Baia Mare. Aceasta este cauzata de un virus puternic care provoaca o inflamare destul de severa a amigdalelor, ceea ce necesita ori un antibiotic puternic care poate fi recomandat doar de medicul specialist, ori o amigdalectomie. La interventia chirurgicala apeleaza si persoanele care se confrunta cu amigdalele umflate la fiecare raceala, fiind altfel nevoite sa recurga  la antibiotic pentru a se trata. Daca si tu te confrunti cu o astfel de situatie si vrei sa primesti ajutor din partea unui profesionist, te invitam sa citesti mai departe.

In continuare iti vom prezenta unii dintre cei mai buni medici ORL din Baia Mare la care poti merge cu incredere pentru a primi un diagnostic corect, dar si tratamentul corespunzator. Fii la curent cu toate informatiile importante si actualizate cu privire la aceste unitati medicale citind cu atentie randurile de mai jos.

Cat costa o consultatie ORL in Baia Mare?

Inainte de a-ti face o programare la un cabinet ORL din Baia Mare vrei sa stii care sunt preturile practicate pentru o consultatie de specialitate? Din fericire, ti-am pregatit tabelul de mai jos din care, pe langa preturi, vei afla si care sunt clinicile din oras la care te indrumam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Spital Sf. Ioan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical personalizat
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Empatie si amabilitate
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
Clinica Starclinic
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Activitate ireprosabila
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii precise
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ORL din Baia Mare

Vrei sa fii consultat de un expert ORL din Baia Mare, dar nu stii inca la care clinica sa apelezi? Din fericire, asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frecventate unitati medicale din orasul tau multumita serviciilor de calitate puse la dispozitie, dar si implicarii de care personalul medical da dovada in fiecare interactiune pe care o are cu pacientul. Citeste si tu mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre aceste clinici:

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala de incredere din Baia Mare la care poti apela cu incredere daca te confrunti cu afectiuni ORL pe care nu stii cum sa le ameliorezi. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este dr. Gabrian Mihai Adrian, medic specialist. Pe langa diagnosticarea corecta a pacientilor, in atributiile sale intra si elaborarea unui plan eficient de tratament, prin intermediul caruia vindecarea este rapida si eficienta. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii si control de specialitate, audiograma, cura chirurgicala ORL, electrocauterizare sau cauterizarea mucoasei nazale, examen fibroscopic nas, cavum, laringe, extractie corp strain, punctie sinusala, tratamentul plagilor.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 180 lei.

Personalul medical este atent la detalii, respectuos, bine pregatit si profesionist, avand competenta de a asigura servicii de calitate. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante, medicul poate stabili diagnostic corect in urma investigatiilor precis efectuate, avand competenta de a elabora si un plan eficient de tratament. In plus, rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare, ceea ce contribuie semnificativ la sporirea gradului de confort resimtit de pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Spital Sfantul Ioan

Spital Sfantul Ioan este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie ORL in Baia Mare la o calitate superioara. Personalul este bine pregatit in unitati medicale de prestigiu, stiind exact ce metode si tehnici sa aplice pentru a te trata in mod corespunzator. In cadrul departamentului ORL isi desfasoara activitatea dr. Amanda Stoicescu, medic primar, care indeplineste urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, endoscopie laringiana, nazala si rinofaringe, ureche, examinare endoscopica, spalatura auriculara, toaleta auriculara, cauterizarea electrica in tratamentul epistaxisului, punctie si drenaj flegmon periamigdalian etc.

Costul aplicat pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei unitati medicale au avut parte de un act medical personalizat in functie de problemele de care sufera. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul acestui departament sunt performante si moderne, medicii dand dovada de empatie, amabilitate si profesionalism. De asemenea, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, pentru imbunatatirea activitatii medicale, ar fi bine ca programarile sa fie gestionate cu mai multa atentie.

3. Clinica Starclinic

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Starclinic, o unitate medicala din Baia Mare cu multiple specialitati, printre care se numara si departamentul ORL. Acesta este reprezentat de dr. Costin Mircea, medic primar, cu o buna pregatire in tratarea pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. Participand la o multime de cursuri de perfectionare, dar si la congrese si conferinte, medicul are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, control, audiometrii, spalaturi auriculare, extractie dop si mici interventii chirurgicale ORL.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 170 lei.

In Baia Mare, Starclinic a obtinut o multime de recenzii pozitive, datorita activitatii ireprosabile de care pacientii beneficiaza, dar si datorita atmosferei primitoare. Multumita dotarilor moderne din cadrului acestui departament, diagnosticarea si investigatiile medicale sunt precise, acestea fiind urmate de stabilirea unui tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate la timp, insa cadrele medicale depun toate eforturile ca pacientii sa primeasca ingrijirile medicale necesare.

Concluzii

Vrei sa ceri parerea unui expert ORL din Baia Mare cu privire la simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Fa-ti o programare cat mai curand si afla care sunt solutiile pe care medicul specialist ti le ofera in functie de problemele cu care te confrunti.