ORL Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu dificultati de respiratie si suspectezi ca de vina ar fi sinuzita, motiv pentru care vrei sa mergi la un medic ORL din Botosani pentru un control de rutina? Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, medicul poate efectua examinari precise, prin intermediul carora afla exact care este afectiunea de care suferi. Un diagnostic corect este un pas extrem de important catre vindecare, pentru ca doar tratand cauza problemei vei reusi sa te bucuri de un corp sanatos. Iti recomandam sa apelezi la un ajutor de specialitate inca de la primele simptome sau chiar sa mergi la un control de rutina, pentru a depista din timp daca suferi de patologii ORL sau nu.

Daca nu stii care sunt doctorii ORL din Botosani la care sa apelezi, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt optiunile pe care ti le recomandam. Fii la curent cu preturile practicate, pentru ca sti care este bugetul orientativ pe care sa il pregatesti pentru o consultatie de specialitate.

Cat costa o consultatie ORL in Botosani?

Vrei sa afli care este pretul unei consultatii ORL in Botosani? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in tabelul urmator iti vom prezenta care sunt tarifele practicate, dar si care sunt cele doua unitati medicale din orasul tau la care iti recomandam sa mergi cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Ecomed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipamente moderne
 • Examiari precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Diana Sauciuc
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie ORL in Botosani?

Te-ai saturat sa simti disconfort la nivelul gatului, iar dificultatile de respiratie se acutizeaza de la o zi la alta, ceea ce te-a determinat sa vrei sa iti faci programare la un cabinet ORL in Botosani? Atunci te indrumam sa citesti mai departe pentru a afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunosti, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale la care te incurajam sa mergi:

1. Centrul Ecomed

Centrul Ecomed din Botosani desfasoara o activitate multidisciplinara, in care sunt incluse si serviciile ORL. A fost infiintata in anul 2002 si inca de la inceput echipa si-a dedicat activitatea tratarii pacientilor cu diverse afectiuni medicale. Departamentul ORL este reprezentat de dr. Diana Anca Sauciuc si dr. Codrin Grozavu, medici primari, cu o experienta vasta in domeniu, dobandita in cadrul studiilor de specialitate, dar si in cadrul cursurilor si conferintelor medicale la care au participat. In seria de atributii a acestora intra desfasurarea consultatiilor de specialitate, diagnosticarea corecta a pacientului si stabilirea unui plan corect de tratament pentru o insanatosire rapida si corecta. Multumita dotarilor moderne si performante, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, medicii primind numeroase laude din partea pacientilor.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, serviciile puse in aplicare fiind ireprosabile. Departamentul ORL are toate aparaturile si echipamentele necesare cu ajutorul carora medicii efectueaza examinari precise. Pe baza lor, stabilesc un diagnostic corect si un plan eficient de tratament adaptat in functie de problemele fiecarei persoane. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa. Din pacate, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ecomed
Vezi Pareri

2. Dr. Diana Sauciuc

Dr. Diana Sauciuc este medic ORL in Botosani, care asigura un act medical ireprosabil atat pentru copii, cat si pentru adulti. Aceasta este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, Iasi, medic specialist ORL si chirurgie cervico-faciala din anul 2017, avand competenta in laser, endoscopie si fibroscopie. Isi desfasoara activitatea in mediul privat si are infiintat propriul sau cabinet in cadrul caruia trateaza pacienti de toate varstele. Printre serviciile pe care se asigura se numara si: consultatii de specialitate pentru adulti si copii, endoscopie rigida nazo-faringo-laringiana, endoscopie flexibila nazo-faringo-laringiana, audiometrie si timpanometrie, spalaturi auriculare, extractie dop cerumen, aspiratii auriculare si nazale. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, toate investigatiile si interventiile efectuate sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Amabilitatea, buna pregatire, profesionalismul si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza la dr. Diana Saucius. Avand la dispozitie dotari de ultima generatie, medicul asigura un diagnostic corect si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. In plus, atmosfera este primitoare, iar rezultatele excelente.

Concluzii

Nu amana vizita la medicul ORL din Botosani, mai ales daca experimentezi simptomatologia specifica afectiunilor ORL. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit variantele de mai sus la care poti apela cu incredere si unde vei beneficia de servicii de calitate. Daca ai ajuns pana aici, cel mai probabil ai citit informatiile de mai sus si ai ales o clinica la care sa mergi, asa ca iti uram mult succes in traseul catre vindecare.