Meniu

ORL Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Raguseala persistenta, tusea, sangerarile din nas si petele albicioase pe amigdale trebuie semnalate in cel mai scurt timp posibil medicului ORL din Braila. Daca si tu te confrunti cu una sau mai multe dintre simptomele amintite anterior, cel mai bine ar fi sa iti faci programare la o clinica ORL pentru a afla un diagnostic corect, dar si pentru a obtine un plan eficient de tratament. In cazul in care simptomele se agraveaza, este un semn clar ca ar trebui sa urgentezi vizita la medic pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

In Braila, exista o multime de unitati medicale la care poti apela cu incredere si care iti asigura servicii de inalta calitate, pentru tratarea eficienta a afectiunilor ORL. Asigura-te ca parcurgi acest articol pana la final pentru a descoperi care sunt doctorii ORL pe care ti-i recomandam, dar si cat de bine echipate sunt clinicile din orasul tau.

Cat costa o consultatie ORL in Braila?

Ai luat hotararea ca in cele de urma sa mergi la un medic ORL in Braila pentru a primi tratamentul adecvat in functie de problema de care suferi, dar nu stii ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de specialitate? In tabelul de mai jos te tinem la curent cu toate tarifele practicate in orasul tau, dar si cu denumirile clinicilor la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate excelente
Centrul Grivita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Interventii reusite
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Lapusneanu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Seriozitate
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
West Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Buna pregatire si amabilitate
 • Programari nerespectate
MedLife
310 Ron
 • Pret Consultatie 310 Ron
 • Servicii calitative
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in Orl in Braila

Iti e teama ca afectiunile ORL sa nu se agraveze, motiv care te-a determinat sa iti faci programare la o clinica ORL in Braila? Investigarea aprofundata a problemelor de care suferi te va ajuta sa le tii sub control si sa le asiguri tratamentul adecvat la timp. Continua sa citesti pana la final si descopera care sunt de fapt clinicile din orasul tau care au cel mai ridicat potential sa iti ofere ajutorul necesar:

1. Centrul Mateus

Centrul Mateus din Braila este locul in care pacientii care se confrunta cu probleme din spectrul ORL primesc toate ingrijirile medicale necesare, astfel incat sa se vindece cat mai rapid. Departamentul cu aceasta specialitate este reprezentat de dr. Marlena Radulescu, medic primar, care asigura un act medical corect si personalizat in functie de patologiile fiecarui pacient in parte. In continuare iti vom prezenta care sunt serviciile pe care le presteaza: consultatie de specialitate, aspiratie auriculara, nazala, biopsie si prelevare material pentru examinare, defibrinare fose nazale, extractie corp strain auricular/ faringian/ nazal, extractie dop cerumen etc. De asemenea, tot in aria competentei sale sunt incluse si interventiile chirurgicale, cum ar fi: cauterizare pata vasculara, criptoliza amigdaliana, polipectomie nazala bilaterala sau unilaterala, sectionare fren lingual etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie ORL in cadrul centrului Mateus este de 240 lei.

Clinica din Braila a obtinut o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, fiind considerata o unitate medicala de incredere pentru persoanele care trec prin diverse afectiuni. Departamentul ORL, la fel ca toate sectiile medicale, este echipat cu aparaturi moderne si echipamente performante, cu ajutorul carora medicii reusesc sa asigure un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator. Atmosfera este primitoare, iar clinica impecabila, punandu-se un deosebit accent pe curatenie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Mateus
Vezi Pareri

2. Centrul Grivita

Centrul Grivita este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca esti din Braila si vrei sa fii corect consultat de un medic ORL. Personalul medical da dovada de o buna pregatire si atentie la detalii, asigurand tuturor pacientilor sansa la o vindecare corecta si eficienta pentru fiecare in parte. In acest departament isi desfasoara activitatea doi medici experimentati: dr. Olguta Gabriela Sarbu si dr. Adrian Arhire, medic specialisti ORL, care asigura consultatii de specialitate atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pe langa consultatii, medicii exceleaza si la desfasurarea urmatoarelor servicii: audiograma, mese nazale anemizante, aspiratie nazala, mese auriculare, aspiratie auriculara, spalatura auriculara, toaleta/pansament intraauricular etc. Cu ajutorul dotarilor de ultima generatie, intregul act medical desfasurat este unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Multi pacienti mentioneaza ca au fost tratati cu amabilitate si empatie de catre cadrele medicale, acestea avand ca scop principal vindecarea tuturor persoanelor care le trec pragul cabientului. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si interventiile puse in aplicare sunt precise, asigurand rezultate excelente. Diagnosticarea decurge corect, iar tratarea pacientului este adaptata in functie de necesitatile proprii. Cu toate acestea, programarile nu sunt intotdeauna respectate.

3. Dr. Lucian Lapusneanu

Cabinetul medical individual al dr. Lucian Lapusneanu este specializat in otorinolaringologie in Braila, medicul avand o experienta bogata in tratarea pacientilor cu diverse afectiuni ORL. Acesta este medic primar si seful sectiei ORL in cadrul Spitalul Judetean de Urgenta din Braila, avand o experienta vasta in domeniu si in tratarea pacientilor cu diverse probleme, indiferent de gradul de dificultate. Este specializat atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor, asigurand urmatoarele servicii: consultatii, investigatii audiometrice, endoscopie nazala, laringiana si otica, aspiratii auriculare, extractii corpi straini, cauterizari pentru sangerarile nazale, aerosoloterapie, terapie cu unde infrarosii. De asemenea, exceleaza si la desfasurarea interventiilor chirurgicale, printre care se numara si: adenoidectomie, amigdalectomie, rinoseptoplastii, turbinoplastie, criptoliza amigdaliana, uvuloveloplastie etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie ORL este de 180 lei.

Cabinetul a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca au fost tratati cu amabilitate, seriozitate si empatie. Actul desfasurat este unul ireprosabil, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care medicul primar le are la dispozitie, iar atmosfera este primitoare, doctorul preocupandu-se atat de confortul adultilor, cat si de cel al copiilor. Datorita activitatii sale excelente, medicul a primit doar cuvinte de lauda din partea pacientilor.

4. West Clinique

West Clinique este o alta unitate medicala din Braila catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii ORL de inalta calitate. Echipa medicala este alcatuita din medici cu o buna pregatire in domniu, printre care merita mentionati si: dr. Marius Chitac, medic de excelenta ORL, dr. Armand Agache, medic primar si dr. Raluca Arhire, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. Acest departament medical este dotat cu echipamente moderne, de ultima generatie cu ajutorul carora sunt puse in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, fibroscopie, mese nazale anemizante, aspiratie auriculara, mesa auriculara, toaleta pansament endoauricular, extractie corp strain fara anestezie, audiograma, tratament aerosoli, infiltratie zona cervicala, fibroscopie nazala fara anestezie etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 150 lei atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, mai ales pentru ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile si adaptate in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Departamentul ORL este echipat cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora medicii reusesc sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament eficient. De asemenea, medicii dau dovada de o buna pregatire si amabilitate. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara, apelurile fiind preluate cu intarziere.

5. Hyperclinica MedLife

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si MedLife, o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa fii consultat de un medic ORL in Braila. Aspiratia auriculara, nazala, biopsia din sfera ORL, consultatia de specialitate, fibroscopia si interpretarea corecta a analizelor sunt doar cateva dintre serviciile puse in aplicare de cadrul medical, care are la dispozitie aparaturi de inalta performanta pentru executarea corecta a intregii activitati.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 310 lei.

Centrul medical este recunoscut pentru serviciile calitative de care pacientii beneficiaza, dar si pentru dotarile de ultima generatie in materie de aparaturi si echipamente. Pacientii sunt corect diagnosticati si tratati in functie de problemele cu care se confrunta, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Cine se afla in cautarea unui medic ORL din Braila pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat in functie de problema cu care se confrunta isi poate indrepta atentia catre cele cinci unitati medicale prezentate anterior. Afectiunile ORL se pot agrava sever daca nu sunt tratate la timp, degenerand in probleme si mai severe. Tocmai de aceea te incurajam ca la aparitia primelor simptome sa iti faci programare la un medic specialist pentru a afla despre ce este vorba, dar si cum poti te trata cat mai eficient.