ORL Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infectia cronica a urechii, infundarea constanta a nasului si durerile persistente de gat sunt cateva dintre motivele pentru care numerosi pacienti se prezinta la cabinetele de ORL din sectorul 1. Consultatia ORL este necesara pentru diagnosticul si recomandarea tratamentului in cazul afectiunilor localizate la nivelul urechilor, nasului si gatului. Medicul va examina nasul, gura si gatul in timpul consultatiei si foloseste diferite instrumente pentru vizualizarea acestora, cum ar fi endoscopul flexibil. 

Cateva dintre simptomele care te trimit la consultul ORL sunt obstructia nazala, senzatia de nas uscat, durerea faringiana, tulburarile de auz, secretiile anormale din nas sau urechi etc. Inainte de examinarea locala, pacientul va trebui sa ofere medicului informatii cu privire la simptomele pe care le-a experimentat si severitatea acestora, precum si detalii despre istoricul medical. In Bucuresti exista foarte multe cabinete si clinici specializate in ORL, iar din acest articol vei afla care sunt cele mai bune optiuni pentru cei care locuiesc in sectorul 1 al Capitalei. 

Care este cel mai apreciat cabinet de ORL din sectorul 1?

Sectorul 1 al Capitalei gazduieste foarte multe clinici medicale si cabinete. O parte dintre acestea sunt specializate in ORL si au devenit optiuni de top chiar si pentru cei care locuiesc in afara acestui sector. Pentru ca majoritatea pacientilor vor sa stie pretul consultatiei inainte de a ajunge la cabinetul medicului, am alcatuit un tabel care surprinde numele celor mai apreciate cabinete si am selectat preturile pentru consultul initial:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionescu
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si atentie
 • Atentie si intelegere pentru pacient
 • Explicatii detaliate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Curatenie
Clinica Dr. Mocanu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate si empatie
 • Comunicare eficienta
 • Explicatii amanuntite
 • Promptitudine
Clinica Medicum
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Empatie, rabdare si profesionalism
 • Colectiv multidisciplinar
 • Explicatii detaliate privind orice procedura
 • Programari nerespectate
Complexul Caraiman
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Implicare
 • Buna organizare
 • Curatenie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Humanitas Medical
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine instruiti
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie ireprosabila
 • Dotari de ultima generatie
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de ORL din sectorul 1, Bucuresti 

Daca prezinti semne ale unei afectiuni a urechii, nasului sau gatului si vrei sa mergi la o consultatie ORL intr-un cabinet din sectorul 1 al Capitalei, in clasamentul de mai jos poti vedea care sunt cele mai bune optiuni. Acestea sunt considerate a fi cele mai bune alegeri pentru ca ofera servicii de inalta calitate si gazduiesc medici cu experienta, ce recomanda tratamente eficiente pentru afectiuni dintre cele mai complexe: 

1. Clinica Dr. Daniela Ionescu

Clinica Dr. Daniela Ionescu este una dintre cele mai bune optiuni din sectorul 1 la capitolul ORL. Sunt disponibile consultatii ORL pentru adulti si copii, investigatii amanuntite, precum si proceduri si diverse mijloace terapeutice adaptate la nevoile pacientului. Aceasta clinica are colaborari cu spitale mari din Romania si gazduieste o echipa de medici cu experienta, coordonata de catre dr. Daniela Ionescu, medic primar. Clinica a fost infiintata de catre dr. Ionescu, a carei experienta in domeniul ORL se intinde pe parcursul a doua decenii. De-a lungul anilor de activitate, medicul a participat la numeroase cursuri de specializare in domenii ca audiometria, radiofrecventa si chirurgia endoscopica nazosinusala. 

Consultatia initiala costa 450 lei. La dr. Daniela Ionescu, tariful consultatiei este de 700 lei. 

Sute de pacienti si-au impartasit in mediul online parerile despre aceasta clinica si o recomanda cu incredere. Medicii sunt profesionisti, empatici, atenti si intelegatori, oferind explicatii detaliate pacientilor. Interesul fata de oamenii care trec pragul clinicii, atitudinea pozitiva a personalului si comunicarea eficienta sunt alte aspecte apreciate la aceasta clinica. Oamenii spun ca au avut o experienta placuta si ca s-au simtit confortabil. Unii pacienti considera ca timpul consultatiei este destul de scurt. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Daniela Ionescu
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Mocanu

Clinica Dr. Mocanu este foarte renumita in sectorul 1, reunind doua cabinete ORL, un cabinet de oftalmologie si un laborator. La aceasta clinica se efectueaza inclusiv proceduri complexe, cum ar fi interventii chirurgicale pentru diferite afectiuni din domeniul ORL. Activitatea clinicii a inceput in anul 1992, pornind la drum cu un cabinet specializat in ORL. Pe parcurs, acest cabinet s-a dezvoltat si s-a transformat intr-o clinica, dispunand in prezent si de sala de operatie. Medicii care profeseaza la aceasta clinica au experienta vasta si folosesc aparatura medicala performanta, achizitionata de la branduri de top din strainatate. 

Consultatia ORL costa 250 lei. 

Clinica Dr. Mocanu este foarte apreciata in Bucuresti, iar sutele de recenzii pozitive sustin aceasta afirmatie. Oamenii ii descriu pe medici ca fiind adevarati specialisti, care dau dovada de amabilitate, empatie si grija fata de pacient. Acestia ii ghideaza pe pacienti si comunica eficient cu ei, oferindu-le sfaturile, indicatiile si explicatiile de care au nevoie. Cei care au ales serviciile acestei clinici se declara impresionati de faptul ca medicii le explica amanuntit diagnosticul si tratamentul, fiind foarte implicati in rezolvarea problemelor pacientilor. Actul medical este de calitate impecabila si o alta calitate a personalului o reprezinta promptitudinea.

3. Clinica Medicum

Situata in Bucuresti, sector 1, Clinica Medicum este una dintre optiunile de top daca trebuie sa mergi la consultatie ORL. Portofoliul de servicii al clinicii insumeaza mai multe specialitati medicale, pe langa ORL: neurochirurgie, ortopedie, urologie, psihiatrie, cardiologie etc. Clinica reuneste mai multe discipline medicale si pune la dispozitia pacientilor consultatii personalizate si tratamente pentru intreaga familie. Colectivul multidisciplinar asigura ingrijiri pacientilor de toate varstele, iar calitatea actului medical este sustinuta in egala masura de experienta personalului, cat si de folosirea tehnologiilor avansate. 

Pretul unei consultatii este de 300 sau 350 lei, in functie de medicul care o efectueaza.

Referitor la parerea pacientilor, majoritatea dintre acestia considera ca intotdeauna au beneficiat de solutii eficiente din partea medicilor si ca au gasit rezolvare la multe probleme de sanatate. Medicii ii trateaza pe pacienti cu empatie, rabdare si profesionalism. Medicii lucreaza in echipa, sunt disponibili sa explice in detaliu orice procedura si sunt foarte amabili, mai ales fata de copii. Doctorii sunt dedicati si asigura un act medical de calitate exceptionala. Cativa pacienti sunt de parere ca nu se aloca suficient timp consultatiei si ca programarile nu se respecta. 

4. Complexul Caraiman

Printre cele mai bune unitati medicale din sectorul 1 pe care le poti alege pentru consultatii ORL se numara si Complexul Caraiman. Acesta e un complex medical multifunctional unde se asigura ingrijiri medicale complexe pentru pacienti de toate varstele. Pe langa consultatii si tratamente din sfera ORL, lista de servicii acopera si alte specialitati, cum ar fi medicina interna, gastroenterologia, neurologia, cardiologia etc. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti care pun accent pe identificarea unor solutii optime de tratament. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 250 lei.  

In mediul online, foarte multi pacienti sustin ca au fost placut impresionati de calitatea serviciilor de care au beneficiat la Complexul Caraiman. Acestia au fost intampinati cu amabilitate si au intalnit medici profesionisti, amabili, implicati si bine organizati. Curatenia si aparatura de ultima generatie sunt alte doua avantaje ale clinicii. La polul opus, exista cateva persoane care se declara nemultumite, spunand ca apelurile sunt preluate foarte greu.

5. Humanitas Medical

Humanitas Medical este un centru medical din sectorul 1 in componenta caruia exista si cabinet de ORL. Acesta a fost deschis in anul 2002 si reuneste intr-un singur loc o gama variata de specialitati medicale. Misiunea colectivului este de a pune la dispozitia pacientilor servicii medicale de inalta calitate si de a integra in activitatea de zi cu zi tehnologii performante. Sunt disponibile consultatii de specialitate si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni, intrucat la Humanitas Medical profeseaza un colectiv multidisciplinar. 

Pretul consultatiei este de 300 lei.

Serviciile medicale sunt de calitate, personalul este foarte bine pregatit si preturile sunt convenabile. Curatenia ireprosabila, rezultatele rapide la investigatii si dotarile de ultima generatie sunt alte puncte forte ale clinicii. Clinica este moderna, iar medicii sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate, empatie si atentia pe care o ofera fiecarui pacient. Unele persoane spun ca Humanitas Medical ar putea face imbunatatiri pe partea de organizare, pentru ca apelurile sunt preluate destul de greu.

Concluzii

Diagnosticul bolilor care intra in sfera ORL se poate face de catre medicii specialisti pe care ii gasesti in sectorul 1 si la care poti merge pentru afectiuni ca sinuzita, otita si amigdalita, printre altele. Cabinetele prezentate anterior sunt recomandari de top pentru ca medicii care profeseaza in cadrul lor au experienta vasta si folosesc tehnologii moderne pentru diagnostic si tratament.