Meniu

ORL Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de servicii ORL in sector 3 este sa gasesti o clinica sau un cabinet unde isi desfasoara activitatea medici specialisti in domeniu. Experienta acumulata de acestia pe parcursul anilor de activitate ii ajuta sa ofere solutii personalizate, indiferent de problema unei persoane. In plus, conditiile de siguranta si confort pe care le asigura sunt cele optime. 

In sectorul 3 al capitalei exista atat cabinete individuale care isi concentreaza activitatea in jurul serviciilor ORL, cat si clinici la care isi desfasoara activitatea profesionisti pe diverse ramuri medicale. Pentru a descoperi locul cel mai potrivit pentru tine, ideal este sa faci putina cercetare inainte, iar printre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere se numara si bugetul.  

Cat costa o consultatie ORL in sector 3?  

Dupa cum am mentionat mai devreme, bugetul joaca un rol important in procesul de decizie, intrucat tarifele practicate de medicii ORL din sectorul 3 pot sa difere destul de mult. In scopul de a-ti face cautarile mai usoare, am pregatit un tabel in care au fost incluse tarifele practicate de mai multe clinici si cabinete din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Rosana Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Program flexibil
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Dan Balta
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
Medic Line
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CNAS
 • Atmosfera placuta
 • Programari nerespectate
Clinica Tinos
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Laborator propriu de analize
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Programari nerespectate
Rom Med 2000
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Oferte periodice
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii ORL in sector 3 

Printr-o programare la una din cele cinci clinici de mai jos, vei putea beneficia de expertiza unui medic ORL in sectorul 3 al capitalei. Primul consult reprezinta oportunitatea de care personalul medical are nevoie pentru a se familiariza cu situatia ta, prin intermediul intrebarilor si analizelor. Exista si situatii in care medicii pot recomanda efectuarea unor investigatii ceva mai complexe: 

1. Rosana Medical

La policlinica moderna Rosana Medical isi practica meseria un medic primar ORL din sector 3, care a acumulat pe parcursul carierei sale o ampla experienta in domeniu: Dr. Jenica Vint.  Lista de servicii la care au acces pacientii clinicii este alcatuita din consult general ORL, aspiratie secretie auriculara, extractie de corp strain nazo-faringian si extractie / spalatura dop cerumen unilateral sau de corp strain. Datorita contractului cu CAS pe care il are clinica, persoanele care isi fac programare la o consultatie de specialitate prin intermediul biletului de trimitere vor beneficia de aceasta in mod gratuit. In ceea ce priveste programul medicului, acesta este prezent la cabinet in zilele de marti, in intervalul 15-20, iar miercurea si joia intre orele 9 si 13. Astfel, persoanele interesate de o consultatie ORL se pot programa atat dimineata, cat si mai spre seara. 

Consultatia cu plata costa 200 de lei. 

Printre aspectele pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit la Rosana Medical se numara personalul amabil, atentia la detalii si timpul scazut de asteptare. Atat adultii care au optat pentru o consultatie ORL, cat si parintii care au venit alaturi de cei mici la clinica, au apreciat activitatea Dr. Jenica Vint, care ofera explicatii pe intelesul tuturor. Spatiul este unul curat si primitor, dotat cu aparatura moderna. Totusi, exista loc de imbunatatire la capitolul receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Rosana Medical 
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Balta 

Un alt loc spre care se pot orienta oamenii in scopul de a obtine consultatiile ORL de care au nevoie in sectorul 3 este cabinetul individual al Dr. Dan Balta, medic primar. Dotat cu echipamente de ultima generatie, serviciile oferite in cadrul cabinetului se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In afara de consultatia de specialitate, in portofoliu se mai regasesc investigatiile ORL, diagnosticul si tratamentul prin enodscopie, terapia bioptron, bipolare, audiometrie si aerosoli. Persoanele interesate se pot programa pentru o consultatie la cabinet lunea, martea si joia in intervalul 14-18:30, iar miercurea si vinerea in intervalul 9-13. Programarile se pot face la unul din cele doua numere de telefon ale cabinetului sau printr-un E-mail. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care cabinetul l-a obtinut pe parcursul anilor de activitate scoate in evidenta calitatea serviciilor ORL prestate in cadrul acestuia. Nici aparatura din dotare nu este trecuta cu vederea, iar programul flexibil le permite oamenilor sa se programeze cand le este mai convenabil. 

3. Medic Line  

Urmatoarea clinica de pe lista care pune la dispozitia celor interesati servicii ORL este Medic Line din sector 3. Aici isi desfasoara activitatea un medic primar, Dr. Catalina Simona Feteanu, care se afla in contract cu CNAS, asa ca pacientii pot beneficia de servicii in mod gratuit sau la preturi reduse. Gama de servicii ORL de la cabinet este una impresionanta, in care se regasesc consultatiile de specialitate, endoscopia otica, endoscopia nazala, extractia de corp strain nazal, faringian sau auricular, eliberarea referatului medical etc. Alte aspecte ce merita mentionate in legatura cu activitatea medicului sunt faptul ca acesta vorbeste limba engleza si consulta copii incepand cu varsta de 0 ani, asa ca parintii ii pot aduce pe cei mici la clinica.

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 250 de lei. 

Mai multe persoane au beneficiat de serviciile medicilor din cadrul Medic Line, iar experienta placuta de care au avut parte i-a determinat sa o recomande mai departe. Activitatea Dr. Catalina Simona Feteanu este apreciata in mod deosebit pentru amabilitate, empatie si profesionalism. Totodata, au existat mai multe situatii in care pacientii au fost reprogramati din diferite motive.

4. Clinica Tinos  

In cadrul Clinicii Tinos isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in mai multe ramuri medicale, precum chirurgie pediatrica, pneumologie si ORL, toate acestea in sector 3. De ultima categorie de servicii se ocupa o echipa alcatuita din oameni cu experienta in domeniu, precum Dr. Marius Ursuleanu, Dr. Mara Caciandone, Dr. Teodor Hodonoaga, Dr. Mircea Balanescu etc. Interventiile ORL la care pot apela pacientii sunt otomastoidita, timpanotomia, incizia si drenajul flegmon periamigdalian, biopsiile in sfera ORL si oprirea hemoragiei nazale prin tamponament sau cauterizare. Efectuarea serviciilor este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie din dotarea clinicii. Tot aici se pot realiza peste 200 de analize medicale uzuale si avansate, in cazul in care informatiile obtinute in urma consultului nu sunt suficiente. 

Pretul consultatiei de specialitate porneste de la 150 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la Clinica Tinos au adus in discutie amabilitatea si profesionalismul personalului medical de aici. Multe persoane au reusit sa gaseasca solutia de care aveau nevoie, datorita portofoliului variat de servicii. Chiar si asa, oamenii au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare, din cauza personalului insuficient de la receptie. Nici despre programarile facute nu se poate spune ca sunt si respectate. 

5. ROM Med 2000  

Activitatea clinicii ROM Med 2000 a inceput in mod oficial in anul 1999, iar odata cu trecerea timpului, aceasta si-a extins portofoliul de servicii, astfel incat sa includa si ORL-ul in sector 3. De efectuarea serviciilor se ocupa un medic primar, Dr. Cornelia Dutu, care are competenta in chirurgie endoscopica. In gama de servicii la care au acces pacientii se regasesc spalatura auriculara, punctia sinusala, extractia de corpi straini, eliberarea de referat medical etc. De asemenea, clinica pune la dispozitia persoanelor interesate diverse oferte in mod periodic, pentru ca oamenii sa poata obtine serviciile de care au nevoie la preturi cat mai accesibile. 

O consultatie ORL costa 140 de lei. 

Rapiditatea, profesionalismul si amabilitatea sunt aspectele care ies in evidenta la activitatea personalului medical din cadrul clinicii ROM Med 2000. Implicarea medicilor i-a ajutat pe mai multi pacienti sa treaca peste problema lor de sanatate. Chiar si asa, au existat si cazuri in care pacientii n-au reusit sa obtina informatiile de care aveau nevoie de la receptie, din cauza personalului nepregatit. 

Concluzii

Prin urmare, pentru a beneficia de o consultatie cu un medic ORL in capitala, sector 3, poti alege una din clinicile de mai sus pentru o programare. Dupa cum am vazut pe parcursul articolului, medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul lor sunt bine pregatiti, asa ca dispun de cunostintele necesare pentru a-ti oferi un plan de tratament individualizat, special creat pentru tine!