Meniu

ORL Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te poti programa la o consultatie ORL in sector 4 in mai multe clinici si cabinete. In acest articol, iti prezentam o „radiografie” a serviciilor de specialitate din acest sector al Bucurestiului, punand accentul pe medicii ORL-isti, tarifele consultatiilor si pe opiniile pacientilor care au trecut pragul acestor unitati medicale private.

Consultatia ORL  (oto-rino-laringologie) consta in prezentarea de catre pacient a istoricului medical, dupa care pot urma si alte proceduri specifice: examinarea cu otoscopul, audiograma, endoscopia nasului, faringelui, laringelui, timpanometria, solicitarea unor teste imagistice precum CT sau RMN sau efectuarea unor interventii chirurgicale. Afla, in continuare, la ce cabinete ORL din sectorul 4 iti poti evalua si imbunatati sanatatea nasului, gatului si urechilor.

Cat costa o consultatie la ORL in sector 4?

Pretul pentru o consultatie ORL este diferit de la o clinica la alta din sectorul 4, Bucuresti. Vizualizeaza tabelul de mai jos si afla ce buget trebuie sa aloci pentru o vizita la otorinolaringolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Consultatii si proceduri ORL decontate de CAS
 • Doi medici ORL cu experienta
 • Endoscopie auriculara
 • Audiograma si timpanograma
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Numeroase specialitati medicale
 • Programari online sau prin telefon
Dr. Daniela Birsan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Consultatii ORL gratuite sau contra cost
 • Medic primar ORL cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Servicii ORL pentru copii si adulti
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta si curatenie in cabinet
Zone Medical Estet
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic ORL si chirurg plastician cu experienta
 • Unitate ORL ultramoderna
 • Echipamente medicale performante
 • Planuri personalizate de tratament
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta
 • Servicii ORL pentru copii de peste 3 ani si adulti
Polimed
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic primar ORL cu o vasta experienta in domeniu
 • Consultatii ORL pentru copii si adulti
 • Fibroscopie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii in contract cu CASMB
 • Nu se respecta orele de programare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Medcenter
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medic ORL cu experienta
 • Servicii ORL decontate sau contra cost
 • Audiograma tonala sau vocala
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase specialitati medicale
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete ORL din sector 4

Iata care sunt cele 5 cabinete private de top din sectorul 4 ce ofera servicii din sfera ORL!

1. Policlinica NovaLife

Echipa ORL de la Policlinica Novalife din sectorul 4 este alcatuita din dr. Ileana Lolu, medic primar, si din dr. Hassan Al Hrachi, medic specialist. Aceasta policlinica are peste 15 ani de experienta pe piata, fiind initial deschisa in Timisoara, dupa care si-a inceput activitatea si in Bucuresti. Serviciile medicale si consultatiile de specialitate sunt oferite atat in regim compensat, in baza contractului de asigurari de sanatate, cat si contra cost. Programarile pentru consultatiile ORL se pot face online sau prin telefon. In cadrul acestora se efectueaza numeroase proceduri si investigatii: audiograma, timpanograma, extractie corp strain, infiltratie zona cervico-faciala, cauterizare chimica pata vasculara, injectie cornet inferior, toaleta pansament endoauricular, endoscopie auriculara, tamponament nazal anterior, multe dintre acestea fiind decontate, prin biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Pretul unei consultatii ORL este de 250 de lei.

Majoritatea celor care si-au exprimat opinia in legatura cu experienta traita in aceasta clinica sunt de parere ca serviciile sunt de calitate superioara si ca medicii sunt bine pregatiti, profesionisti si amabili. Unii bucuresteni spun ca au ramas impresionati de dotarile clinicii, de curatenie si de faptul ca se respecta programarile, in comparatie cu alte centre medicale. Varietatea specialitatilor medicale si buna organizare a activitatii sunt alte lucruri pozitive mentionate de oameni in review-uri. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica NovaLife
Vezi Pareri

2. Dr. Elena Daniela Birsan

In acest cabinet ORL din sectorul 4, apartind dr. Elena Daniela Birsan – medic primar ORL, sunt, de asemenea, oferite consultatii in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti sau contra cost. Serviciile ORL se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, iar cabinetul ORL este dotat cu mai multe echipamente de top, necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii: sistem fibroscopic flexibil, lampa frontala de examinare, aparat de aerosoli, otoscop etc. Dr. Elena Daniela Birsan este medic primar ORL din 2016 si are competente in: audiologie, chirurgie endoscopica rinosinusala, chirurgie laser.  Medicul are numeroase cursuri la activ, congrese nationale si internationale si articole publicate in reviste de specialitate. 

Tariful unei consultatii ORL este de 250 lei.

In recenziile postate in mediul online, bucurestenii si pacienti din mai multe zone ale tarii care au trecut prin acest cabinet sustin ca medicul este amabil, bine pregatit si are o abordare caracterizata prin calm si rabdare. Tot in recenzii se mai precizeaza si ca preturile sunt accesibile, dar si ca in cabinet este mereu curat si o atmosfera placuta.   

3. Zone Medical Estet

Zone Medical Estet este o clinica ORL din sector 4 unde activeaza dr. Mirela Turcu, medic specialist ORL si membra a Societatii Nationale de ORL, precum si a Societatii Nationale de Rinologie. Dr. Turcu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 1998, iar din 2007 este medic specialist ORL. Formarea in acest domeniu s-a realizat la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL „Dr. Dorin Hociota”. Pentru a se pregati si perfectiona, medicul a participat la numeroase cursuri, workshopuri si congrese de specialitate. Clinica in care isi desfasoara activitatea este dotata cu o unitate ORL ultramoderna, prevazuta cu videofibroscop, audiometru si alte echipamente necesare in acest domeniu medical. Pe langa servicii ORL pentru copii de peste 3 ani si pentru adulti, in clinica mai sunt puse la dispozitie si servicii de chirurgie plastica, medicul avand formare si experienta si in acest domeniu.

O consultatie ORL costa aici 180 de lei.

Faptul ca medicul orelist are rabdare, este amabil si implicat 100% in ceea ce face a fost remarcat de pacientii sai, care se declara foarte multumiti. Oamenii spun ca li s-au pus la dispozitie planuri de tratament personalizate (atat chirurgicale, cat si nechirurgicale) si ca au ales impreuna cu medicul cea mai buna varianta pentru ei. Un alt lucru pe care pacientii dr. Turcu il apreciaza aici ar fi preturile pe care le considera corecte, dar si atmosfera primitoare si calda.

4. Centrul Polimed Tineretului

Si la Centrul Medical Polimed Tineretului, din sectorul 4, exista departament ORL. In cadrul acestuia, isi desfasoara activitatea dr. Crina Manolescu, medic primar. Sunt puse la dispozitie servicii utile pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor urechii, nasului si gatului: audiograma, tratament plagi,  consultatii ORL pentru copii si adulti, extractie de corp strain, spalatura auriculara sau fibroscopie. Dr. Manolescu activeaza si in cadrul Spitalului Clinic nr. 1 CF Witting, la sectia ORL. Centrul Polimed este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar in Bucuresti mai este o clinica din acelasi grup, situata in sectorul 5.

Pretul unei consultatii ORL este de 220 de lei la acest centru medical din sectorul 4.

Profesionalismul medicilor de la Polimed este unul dintre punctele forte ale clinicii in ochii pacientilor. Oamenii sunt incantati si de diversitatea specialitatilor medicale, de amabilitatea personalului de la receptie si de faptul ca unele servicii sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Sunt insa si persoane care spun ca nu se respecta orele de programare sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

5. Medcenter

La clinica Medcenter din sectorul 4 se afla si un medic primar ORL: Dr. Dodun-des-Perrieres Anca-Melania. In acest cabinet se efectueaza numeroase proceduri, iar unele dintre ele, inclusiv consultatiile, sunt furnizate pe baza de contract cu CAS si OPSNAJ. Iata cateva dintre serviciile de care poti beneficia la acest medic: audiograma tonala sau vocala, extragere dop cerumen auricular, timpanograma, injectie intraturbinara, tratamente locale. Medcenter a aparut pe piata de servicii medicale in 1998, in Iasi, si s-a extins ulterior in principalele judete ale tarii, inclusiv in Bucuresti. Aparatura de ultima generatie si echipa medicala de top sunt atu-uri ale retelei pe piata, avand chiar si cel mai mare si mai performant laborator clinic din Europa de Sud-Est.

O consultatie ORL are un tarif de 230 de lei. 

Numerosi bucuresteni au tinut sa impartaseasca experientele traite la Medcenter pentru a sublinia aspectele pozitive sau negative cu care s-au confruntat. Un numar mare de recenzii evoca unele calitati deosebite ale personalului medical, cum ar fi: profesionalismul, empatia, colaborarea interdisciplinara. De asemenea, oamenii s-au declarat multumiti de dotarile clinicii si de curatenia impecabila, in schimb au fost si persoane care au spus ca nu se respecta orele de programare, ca timpul de asteptare este mare, din acest motiv, sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

Pentru o consultatie sau un tratament ORL in sectorul 4 din Bucuresti, te poti programa la oricare dintre clinicile si cabinetele prezentate in acest articol. In cadrul acestora activeaza medici primari sau specialisti cu experienta, care ofera atat consultatii, cat si diverse investigatii si proceduri de interventie din sfera ORL. 

Aparatura de ultima generatie in care au investit aceste clinici reprezinta un ajutor important in procesul de diagnostic sau de tratament, fiind obtinute imagini clare si detaliate, datorita carora medicii pot efectua proceduri mai precise si o ingrijire personalizata pentru pacientii din sectorul 4 si nu numai.