ORL Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urechile, nasul si gatul sunt parti ale corpului esentiale pentru functionarea zilnica a organismului, prin urmare, orice problema care apare in aceste zone poate avea un impact semnificativ asupra sanatatii generale a unei persoane, de aceea vizita la medic nu trebuie amanata si este cazul sa mergi la un cabinet ORL din Buzau ori de cate ori este nevoie. Pentru diagnostic si tratament de calitate te poti adresa unor clinici si cabinete de top din oras, cu servicii de otolaringologie.

Pentru ca este greu sa cauti si sa evaluezi piata medicala privata dintr-un municipiu resedinta de judet si sa identifici pe cont propriu cea mai buna clinica ORL din Buzau, acest articol iti poate servi drept ghid de orientare in alegerea unitatii medicale potrivite pentru nevoile tale.

Cat costa o consultatie la ORL in Buzau?

Chiar daca pretul nu este cel mai important aspect atunci cand te decizi sa mergi la o consultatie la ORL in Buzau, cunoasterea acestei informatii te poate ajuta sa iti organizezi mai bine bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor sau cabinetelor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful practicat pentru o prima examinare, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Promptitudine in interventii
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica New Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experiente pozitive
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Vasilica Baldea
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cabinet modern
 • Medic cu excelenta pregatire
 • Experienta clinica
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate foarte bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii ORL din Buzau

Iti doresti, desigur, cea mai buna ingrijire medicala pentru problema de sanatate de care suferi, la un cabinet ORL din Buzau. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in alegerea unitatii medicale care sa te trateze, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun, despre gama de investigatii si interventii si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Clinica Angi San

Clinica Angi San este prezenta de 25 de ani pe piata serviciilor medicale din Buzau si ofera consultatii, tratamente si interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, gastroenterologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie si urologie. Sectia ORL pune la dispozitia pacientilot consultatii de specialitate, precum si o gama larga de interventii chirurgicale endoscopice din domeniul ORL: audiometrie, timpanometrie, protezare auditiva, videoendoscopie, cauterizare cornete nazale, tratamente si pansamente, variate analize de laborator, in ambulatoriu, si corectie deviatie de sept, rinoplastie, cura chirugicala pentru sinuzita, adenoidectomie, amigdalectomia si alte interventii chirurgicale in regim de internare. Blocul operator al clinicii dispune de laparoscop cu trusa completa de chirurgie laparoscopica, turn de chirurgie endoscopica, microscop operator performant pentru microchirurgie, instrumentar chirurgical complet pentru operatii minim invazive si clasice. O echipa de medici bine pregatita deserveste departamentul de otolaringologie: dr. Cosmin Ursachescu, medic primar ORL, dr. Adriana Gavrila, medic specialist ORL, si dr. Simona Vlad, medic specialist ORL.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la ORL are pretul de 250 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta unitate medicala, apreciind ca Angi San este o clinica moderna, cu personal profesionist si amabil, medici bine pregatiti si empatici, prompti in interventii. De asemenea, persoanele care au beneficiat de servicii aici declara ca tratamentele primite au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Clinica New Medical

La cabinetul ORL din cadrul Clinicii New Medical, dr. Mihaela Mihalcea, medic primar ORL, efectueaza consultatii, controale, spalaturi si investigatii de audiometrie. New Medical este brandul medical sub umbrela caruia functioneaza in municipiul Buzau o retea alcatuita din patru centre medicale, in care pacientii pot beneficia de o paleta variata de consultatii, analize de laborator, investigatii, tratamente si interventii in aproape toate ramurile medicinei. Pentru otolaringologie, te vei adresa centrului New Medical Stadionului, in care functioneaza cabinetul specializat.

Pretul unei consultatii la doctor ORL in Buzau in aceasta clinica este de 200 de lei.

Parerile pacientilor referitoare la activitatea clinicilor New Medical sunt impartite si depind de centrul in care au mers pentru rezolvarea problemelor de sanatate si de medicii din retea. Unele persoane declara ca au avut parte de experiente pozitive si au gasit la cabinete medici profesionisti, personal amabil si solutii eficiente pentru afectiunile de care sufera sau au suferit. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca timpul de asteptare la consultatii este mare.

3. Dr. Vasilica Baldea

In Policlinica Nicolae Titulescu, fosta 23 August, din Buzau, functioneaza Cabinetul Medical Individual Privat al dr. Vasilica Baldea, medic primar ORL, doctor in medicina si competenta in chirurgie endoscopica ORL. Pacientii se pot adresa medicului pentru consultaţii si tratamente ORL adulti si copii, laserterapie, audiometrie, endoscopie nazala si fibroscopie nazo-faringo-laringiana. 

In acest cabinet vei plati 200 de lei pentru consultatia de otolaringologie.

Pacientii sunt multumiti de experienta intregistrata aici si apreciaza ca au gasit un cabinet modern, un medic cu o excelenta pregatire, experimentat, cu grija si empatie fata de persoanele tratate si ca tratamentele prescrise sau efectuate au avut rezultate foarte bune.

Concluzii

Oricare ar fi problema de sanatate a nasului, gatului sau urechilor cu care te confrunti, poti gasi la clinicile si cabinetele cu servicii ORL din Buzau, prezentate in acest articol, standarde inalte de calitate, medici profesionisti si dedicati, precum si aparatura necesara realizarii investigatiilor si tratamentelor de care ai nevoie. Ai toate sansele de a obtine un diagnostic corect si o solutie terapeutica eficienta, care sa duca la imbunatatirea starii tale de sanatate.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, despre otolaringologia in sistemul medical privat din Buzau, si in functie de nevoile tale de asistenta medicala specializata, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului la care sa iti inregistrezi programarea.