Meniu

ORL Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase situatii in care trebuie sa apelezi, indiferent de varsta pe care o ai, la un specialist ORL. In Cluj exista cateva clinici foarte bune, unele chiar specializate in afectiunile de aceasta natura, altele in care functioneaza cabinete ORL. In fiecare dintre aceste unitati, pe care ti le prezentam in articolul de fata, medicii sunt bine pregatiti si sunt ajutati de aparatura performanta, prin intermediul careia se pot depista si ulterior trata probleme de gat, nas, urechi sau deficientele de auz.

Citeste in continuare pentru a sti la ce doctor ORL din Cluj sa mergi pentru un control de rutina sau in cazul unei probleme medicale de aceasta natura!

Ce pret are o consultatie ORL in Cluj

In tabelul de mai jos poti vedea ce tarife se practica in fiecare clinica ORL din Cluj cu servicii de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ProVisual
Clinica-Verificata
150-180 Ron
 • Pret Consultatie 150-180 Ron
 • Personal medical bine pregatit
 • Aparatura de investigare de ultima ora
 • Servicii ORL pentru adulti si copii
 • Bloc operator ORL
Cardiomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura de ultima ora in cabinetul ORL
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Tratamente ORL prin radiofrecventa
 • Consultatiile ORL se deconteaza prin CJAS Cluj
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
Medsan
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipa medicala numeroasa, ce acopera 34 de specialitati
 • Preturi accesibile
 • Personal amabil si bine instruit
 • Parcare pentru pacienti
 • Unii reclama atitudinea expeditiva cu care au fost tratati
Clinica Nova
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Clinica specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor ORL
 • Medici si kinetoterapeuti cu specializari in tara si in strainatate
 • Diagnosticare si tratatement actual pentru vertij
 • Contract cu CAS
 • Personal atent si amabil
CosMedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Expertiza in diverse patologii
 • Consultatii ORL endoscopice
 • Stroboscopie
 • Foniatrie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun medic ORL din Cluj

Daca ai pornit la drum sa identifici cel mai bun medic ORL din Cluj, il vei putea gasi la oricare dintre clinicile din topul de mai jos:

1. ProVisual

Clinica medicala ProVisual este fondata de dr. Gabriela Birlea, medic primar oftalmolog, si  pune la dispozitie servicii din domeniile oftalmologiei si ORL, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Clinica este dotata si cu bloc operator pentru afectiunile din sfera ORL, iar echipa de medici este alcatuita din specialisti cu experienta: dr. Sorin Necula si dr. Nicoleta Pers, ce ofera servicii de diagnosticare si tratament pentru afectiunile nasului, gatului si urechilor, atat la adulti, cat si la copii.

Pretul unei consultatii ORL este de 150-180 de lei, iar o consultatie de urgenta costa 200 de lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica spun ca sunt multumite de calitatea serviciilor. Sunt apreciate atat cadrele medicale, cat si conditiile din clinica. Oamenii mai spun ca si copiii sunt abordati cu atentie, implicare si profesionalism. Unii sunt nemultumiti si declara ca au fost tratati cu indiferenta de personal sau cu o atitudine nepotrivita.   

Vezi parerile pacientilor despre ProVisual
Vezi Pareri

2. Cardiomed

La Cardiomed ai la dispozitie numeroase servicii, din specialitatile: pediatrie, pneumologie, imagistica medicala, chirurgie generala, alergologie, ginecologie, dermatologie, cardiologie, ORL. Cabinetul ORL din cadrul acestui centru medical ofera pacientilor asigurati prin CNAS acces la consultatii gratuite ORL, atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, tot aici se pot efectua endoscopii nazale, otoendoscopii si videolaringoscopii, pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor din aceasta sfera, cabinetul fiind dotat cu aparatura de ultima generatie, ce permite de asemenea si tratamente cu radiofrecventa. Echipa medicala este alcatuita din dr. Pop Marius, medic primar, si dr. Ban Adina, medic specialist.

La Cardiomed, pretul pentru o consultatie ORL este de 250 de lei.

Oamenii spun despre aceasta clinica, in majoritate, ca este una in care serviciile sunt profesioniste si ca personalul este calm si amabil. De asemenea, mai sunt mentionate curatenia din clinica si implicarea personalului in solutionarea rapida a solicitarilor. Se spune si ca locatia tinde sa se aglomereze destul de des, si ca nu se respecta orele de programare.

3. Medsan

Centrul medical Medsan ofera servicii medicale private sau decontate de Casa de Asigurari de Sanatate pentru 34 de specialitati, printre care si ORL. Clinica a fost infiintata in 2004, iar in prezent are o echipa formata din 60 de cadre medicale, care vin in sprijinul clujenilor si nu numai cu  servicii de diagnostic, investigatii si tratament la preturi accesibile. Medicii specialisti care activeaza pe ramura ORL sunt dr. Stan Marcela si dr. Coneac Andrei.

Pretul unei consultatii ORL este de 180 de lei, iar un control costa 110 lei.

Pentru unii dintre fostii si actualii pacienti, echipa medicala de la Medsan este de exceptie. Personalul amabil, empatic si profesionist este motivul pentru care multi isi doresc sa revina, la nevoie, la Medsan. De asemenea, sunt aprecieri legate si de faptul ca orele de programare se respecta sau ca exista parcare pentru pacienti. Sunt si cateva persoane nemultumite, care se plang ca personalul le-a tratat expeditiv si ca nu exista o ghidare pentru pacienti in cazul controlului pentru fisa auto.

4. Clinica Nova

Echipa de la Clinica Nova este alcatuita din 15 medici ORL si 9 kinetoterapeuti vestibulari ce sunt specializati in reeducare vestibulara. Specializarile sunt realizate atat in tara, cat si in strainatate si se axeaza in principal pe diagnosticarea si tratarea tipurilor de vertij. Kinetoterapeutii de la aceasta clinica  sunt specializati si in posturografie si audiologie, utilizand tehnici computerizate pentru a evalua si reeduca. Clinica Nova din Cluj este in contract cu CAS, ceea ce inseamna ca unele servicii se pot deconta, in cazul unui bilet de trimitere.

O consultatie la aceasta clinica ORL din Cluj-Napoca are un tarif de  280 de lei, iar controlul costa 180 de lei.

Majoritatea pacientilor vorbesc despre Clinica Nova la superlativ. Ei spun ca personalul medical manifesta o atentie deosebita pentru fiecare pacient si ca insufla optimism. Sunt persoane care spun ca in aceasta clinica au obtinut un diagnostic corect si un tratament pe masura la afectiuni pentru care au mers pe la diversi doctori, fara sa capete vreun raspuns concret.

5. CosMedica

CosMedica este un centru medical din Cluj-Napoca unde vei intalni o echipa medicala pregatita sa rezolve probleme de sanatate din sfera: ORL, medicina dentara, dermatologie. Medicii care activeaza in aceasta clinica au dobandit expertiza in diverse patologii, datorita formarii in centre universitare europene de renume, cum ar fi spitalele universitare din: Paris, Munchen, Wurzburg sau Leiden.  In cabinetul ORL al dr. Marcel Cosgarea se ofera mai multe servicii de specialitate: consultatii ORL endoscopice, foniatrie, audiologie, stroboscopie, somnologie, chirurgie ORL si biopsie.

Pretul pentru un consult ORL este de 250 de lei.

Unii pacienti ai acestei clinici subliniaza profesionalismul, atentia si implicarea de care a dat dovada dr. Marcel Cosgarea de la CosMedica in tratarea unor probleme dificile de auz, facand ca intreaga experienta sa fie cat mai putin traumatizanta. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism si amabilitate si ca igiena este impecabila. Sunt si persoane nemultumite de colaborarea cu clinica, motivand ca li s-au amanat programarile, de exemplu.

Concluziile noastre

Exista numerosi medici ORL in Cluj, la clinicile pe care ti le-am prezentat in acest articol. Profesionistii amintiti s-au format in centre universitare din Cluj sau din afara tarii, dobandind experienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor ce tin de otorinolaringologie.

Conform opiniilor pacientilor, serviciile ORL sunt de buna calitate in acest judet, in primul rand datorita profesionistilor, dar si aparaturii de ultima generatie care permite diagnosticarea si tratarea eficienta a afectiunilor nasului, gatului sau urechilor.