ORL Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rinita, sinuzita, otitele medii acute si amigdalele inflamate sunt doar cateva dintre problemele pe care pacientii le acuza atunci cand apeleaza la ajutorul medicului ORL din Constanta. Daca te confrunti si tu cu astfel de probleme si vrei sa ai parte de un ajutor de specialitate, asigura-te ca mergi la o clinica ORL recunoscuta in oras pentru serviciile de calitate pe care le ofera. Recomandat ar fi sa nu amani vizita la medic si sa iti tratezi problemele din timp, inainte sa se agraveze si sa degenereze in afectiuni si mai severe. 

Daca esti in cautarea celui mai bun medic ORL din Constanta, dar ai dubii in legatura cu cine s-ar putea inscrie in aceasta categorie, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele cinci optiuni pe care vrem sa ti le prezentam. Pentru ca acest oras este destul de dezvoltat din punct de vedere medical, cu siguranta iti va fi usor sa gasesti un medic cu o buna pricepere in acest domeniu.

Cat costa o consultatie ORL in Constanta?

Daca afectiunile ORL incep fie din ce in ce mai dificil de suportat, mai ales la inceputul sezonului rece, cel mai bine ar fi sa incepi sa te interesezi care ar fi pretul aplicat pentru o consultatie ORL in Constanta la una dintre clinicile de specialitate. Consulta-te cu tabelul de mai jos si descopera care sunt tarifele actualizate, dar si care sunt denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Coiciu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Buna pregatire si implicare
 • Experienta bogata
 • Competenta si empatie
 • Act medical corect
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi performante
 • Tratament personalizat
Ovidius Hospital
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Medici primari ORL
 • Buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Act medicat corect
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Ionescu-Orodel
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Empatie si buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Tratament eficiente
 • Diagnosticare corecta
 • Echipamente performante
 • Atmosfera primitoare
Dr. Rodica Rusu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate excelente
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
ABC Medical Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Amabilitate si experienta vasta
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici ORL din Constanta la care iti recomandam sa mergi

Sanatatea trebuie sa se afle pe lista de prioritati a fiecarei persoane, mai ales cand vine vorba de vizitele medicale la doctorul ORL in Constanta, in cadrul carora pot fi depistate probleme severe. Din fericire, cu cat sunt depistate mai din timp, cu atat tratamentul aplicat va fi mai usor de suportat de catre pacient, rezultatele dorite fiind vizibile in timp scurt. Cu alte cuvinte, te incurajam sa mergi si la un control de rutina, chiar daca nu manifesti simptome pentru a afla din timp daca te confrunti cu o problema de sanatate sau nu. Iata care sunt clinicile pe care le-am selectat special pentru tine:

1. Dr. Madalina Coiciu

Dr. Madalina Coiciu este medic specialist ORL din Constanta cu o experienta vasta in tratarea tuturor pacientilor, indiferent de varsta si indiferent cat de severa este problema cu care se confrunta. In competenta doamnei doctor intra efectuarea consultatiilor insotite de endoscopii atat pentru adulti, cat si pentru pacientii tineri, avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta. Are o buna pregatire in domeniu, cu o experienta vasta consolidata in multiplele unitati medicale in care a lucrat de-a lungul timpului, asigurand un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. 

Pretul pentru o consultatie ORL la dr. Madalina Coiciu este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive in unanimitate, ca dovada a bunei pregatiri si implicari pe care medicul specialist le-a demonstrat in interactiunea cu pacientii. Avand o experienta bogata in domeniu, competenta si empatie atat fata de adulti, cat si fata de copii, actul medical desfasurat este unul corect. Diagnosticarea este precisa, multumita aparaturilor performante utilizate, iar tratamentul stabilit este adaptat in functie de patologiile fiecarei persoane in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Madalina Coiciu
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital din Constanta este optiunea catre care pacientii isi indreapta atentia de fiecare data cand intampina probleme de sanatate, cum ar fi afectiunile ORL, unitatea medicala avand incorporata si aceasta specialitate. Echipa este alcatuita din medici cu o buna pregatire, printre care se numara si: dr. Andreea Banu, dr. Dana Tataru, medici primari ORL, dr. Carmen Liana Mocanu, medic primar in chirurgie ORL si dr. Ioana Toader, medic specialist ORL. Policlinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, pacientii avand ocazia de a beneficia de gratuitate in cadrul urmatoarelor servicii medicale: consultatie, fibroscopie nazo-faringo-laringiana, impedanta, audiometrie, extrageri de corp strain si dopuri cerumen, mici interventii, tratamente medicale, ingrijire si monitorizare de specialitate.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 180 lei pentru pacientii neasigurati.

Unitatea medicala a primit peste patru sute de recenzii, majoritatea fiind pozitive, datorita activitatii ireprosabil desfasurate. Departamentul ORL este coordonat de medici primari si specialisti cu o buna pregatire in domeniu, avand la dispozitie si aparaturi performante, prin intermediul carora pot pune la punct un act medical corect. Din pacate, singura nemultumire este legata de nerespectarea programarilor, efect care are loc din cauza unui numar ridicat de solicitari in fiecare zi.

3. Dr. Cristiana Ionescu-Orodel

Dr. Cristiana Ionescu-Orodel este un medic specialist ORL din Constanta la care poti apela daca vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate. A absolvit Facultatea de Medicina Generala, Universitatea „Ovidius” Constanta, a fost medic rezident la Spitalul Clinic Judetean „Sf. Apostol Andrei” Constanta, Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, IFACF ORL „Dr. Hociota”, Bucuresti si a lucrat intr-o multime de unitati medicale de renume, in prezent avand propriul sau cabinet individual. Printre serviciile de care vei beneficia se numara si: otoscopie, audiometrie, impedansmetrie, teste nou nascuti, tratarea alergiilor. Medicul este specializat, de asemenea, si in tratarea copiilor.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca dr. Cristiana Ionescu Orodel da dovada de empatie, o buna pregatire si experienta vasta in domeniu. Rezultatele obtinute in urma tratamentelor de specialitate sunt excelente, diagnosticarea este corecta, multumita echipamentelor performante, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea. 

4. Dr. Rodica Rusu

Cabinetul medical al dr. Rodica Rusu din Constanta se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni ORL si care au nevoie de un ajutor de specialitate pentru tratarea acestora. Este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, in anul 2000 a devenit medic specialist ORL, in anul 2005 a obtinut titlul de medic primar ORL, iar in 2007 a devenit doctor in stiinte medicale, urmand ca in 2011 sa se specializeze in foniatrie. Cabinetul sau individual este echipat cu aparaturi de ultima generatie, facand posibila efectuarea consultatiilor si investigatiilor atat pentru adulti, cat si pentru copii. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, cauterizare cornete cu radiofrecventa, endoscopie, fibroscopie cu tija flexibila, aspiratie nazala, infiltratie in cornete, extractie corp strain nazal, spalatura auriculara etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul dr. Rodica Rusu au fost incantati de metoda acesteia de abordare, dar si de rezultatele excelente obtinute. Pentru ca are la dispozitie echipamente performante, diagnosticarea este intotdeauna corecta, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui plan eficient de tratament adaptat in functie de afectiunile fiecarei persoane. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. ABC Medical Center

ABC Medical Center este o alta unitate medicala multidisciplinara la care poti apela cu incredere daca te afli in Constanta si vrei sa te programezi pentru o consultatie ORL de specialitate. In ceea ce priveste personalul medical, acesta este alcatuit din medici experimentati, cum ar fi: dr. Elena Ligia Jacota, medic primar ORL, dr. Alex George Stanciu si dr. Ioana Toader, medici specialisti ORL. Datorita faptului ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora pun in aplicare investigatii precise, diagnosticarea este una ireprosabila. Printre serviciile pe care le asigura se numara si consultatiile de specialitate.

Tariful aplicat pentru o consultatie ORL la ABC Medical Center este de 180 lei.

Personalul este profesionist, bine pregatit, amabil si experimentat, conform recenziilor postate de pacienti. Diagnosticul stabilit este unul corect, in functe de care medicii stabilesc si un plan de tratament, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unei activitati ireprosabile. Cu toate acestea, programarile sunt decalate.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic ORL in Constanta care sa iti asigure un diagnostic corect si un tratament pe masura problemelor de care suferi? Atunci iti recomandam sa ai in vedere cele cinci optiuni prezentate mai sus unde poti beneficia de servicii complete de ORL, in cadrul unor unitati medicale corect si performant echipate. Stim cat de important este pentru tine sa fii consultat de un medic profesionist, tocmai de aceea ti-am facut o selectie a celor mai bine pregatiti medici din oras.