Meniu

ORL copii Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatile la respiratie, suieratul nasului, existenta unor polipi sunt aspecte care trebuie verificate de catre un medic inca de la cel mai fragede varste ale pacientului, serviciu pentru care ai nevoie de competentele si experienta unui specialist ORL din Arad. Se cunoaste ca interventia medicului este esentiala in copilarie, pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale celor mici si evitarea complicatiilor ulterioare.

Daca esti in cautarea unui orelist pentru copii, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de sanatate private din Arad, astfel incat sa gasesti cea mai buna optiune de diagnostic si tratament pentru cel mic.

Cat costa o consultatie la ORL copii in Arad?

Cand mergi cu cel mic la medic, vrei sa te concentrezi exclusiv pe nevoile lui, pe comunicarea cu doctorul, de aceea probabil ca vrei sa stii dinainte ce cheltuieli implica si cat costa o consultatie la ORL copii in Arad. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care trebuie sa te indrepti si tarifele practicate pentru o prima examinare la otolaringologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rubio
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Experienta excelenta la ORL
 • Timp de asteptare mare
Policlinica As
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica Dr. Turcin
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Experienta placuta la cabinetul ORL
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii ORL copii in Arad

Pentru copilul tau iti doresti intotdeauna ce este mai bun, iar serviciile de ORL copii din Arad nu fac exceptie. Vrei sa te asiguri ca medicul caruia te vei adresa are competente in otolaringologia pediatrica, abilitatea de a comunica usor cu micii pacienti si echipamentele necesare pentru investigatii. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale. Citeste textul pana la sfarsit si vei afla care sunt standardele de lucru ale clinicii, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Medical Rubio

La cabinetul medical al dr. Alexandru Stanus-Ghib din Arad pacientii beneficiaza atat de consult gratuit in baza biletului de trimitere, atat pentru ORL adulti, cat si pentru ORL copii. Cabinetul, localizat in cadrul Centrului Medical Rubio, ofera diagnostic si tratament pentru afectiunile urechilor, nasului, sinusurilor si gatului, pentru boli de natura infectioasa sau inflamatorie, traumatica, oncologica sau pentru malformatii. Dr. Alexandru Stanus-Ghib este medic primar in otolaringologie, cu experienta in lucrul cu pacientii de toate varstele. Centrul Medical Rubio din Arad este o clinica privata fondata de dr. Rodica Balica, medic primar medicina de familie si medic specialist cardiolog, care reuneste cabinete medicale in 20 de specialitati, laborator de analize, centru de imagistica si explorari functionale.

Consultatia la ORL cu bilet de trimitere de la medicul de familie este gratuita. Contra-cost, atat adulti, cat si pentru copii se plateste suma de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de activitatea aceste clinici si apreciaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar centrul medical dispune de aparatura moderna. Este mentionata in termeni favorabili experienta excelenta de la cabinetul de otolaringologie. Sunt si persoane nemultumite, care sustin ca timpul de asteptare este mare, din cauza gestionarii deficitare a programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Rubio
Vezi Pareri

2. Policlinica As

Policlinica As din Arad dispune de un cabinet ORL cu aparatura de ultima generatie, care permite efectuarea unei game largi de servicii din sfera ORL copii si adulti: consultatie, control, audiograma, cauterizare chimica, aspiratie si otopansament, endoscopie nazala, faringiana si laringiana, extractie cerumen din urechi, extractie corpi straini nazal/ ureche/ hipofaringe, sutura plagi, tamponament anterior, fisa medicala si tratament plagi. Copilul tau va fi examinat aici de dr. Cosmin Don, medic primar otolaringologie, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, cu experienta in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Arad. Vei putea accesa deci o consultatie gratuita la ORL copii, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Policlinica As din Arad pune la dispozitia pacientilor diagnostic si tratament in 25 de specialitati, analize medicale, imagistica medicala, medicina de familie si medicina muncii.

Tariful pentru o consultatie de ORL copii este de 200 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru aceasta clinica este unul ridicat, persoanele care i-au trecut pragul considerand ca este un centru medical modern, intr-o cladire noua, cu parcare privata larga, echipamente performante si medicii profesionisti. Pe de alta parte, unele deficiente de organizare, precum intarzierile la onorarea programarilor, genereaza nemultumiri. De asemenea, modul in care comunica personalul de la receptie cu pacientii ar putea fi imbunatatit, cu mai multa amabilitate. 

3. Policlinica Dr. Turcin

Pentru o consultatie la ORL copii in Arad, poti merge cu cel mic si la Policlinica Dr. Turcin, in care activeaza o echipa de medici orelisti cu experienta: dr. Sorin Baschir, medic primar ORL, doctor in stiinte medicale, conferentiar universitar la Catedra de ORL din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad, dr. Radmila-Anca Bugari, medic primar ORL, doctor in stiinte medicale, asistent universitar la UVVG, si dr. Cristina Muller, medic specialist ORL. Policlinica Dr. Turcin este un brand de servicii medicale infiintat de o familie de medici cu acest nume, care pune la dispozitia aradenilor o gama larga de servicii in 26 de specializari, laborator de analize medicale, medicina muncii, centru de permanenta si ambulanta. Pe langa Policlinica Dr. Turcin, sub umbrela brandului mai functioneaza in judetul Arad doua centre, unul in Pilu si altul in Varsand. Centrele au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Arad, deci se pot accesa servicii decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, consultatia la ORL copii are pretul de 200 de lei.

Pacientii si-au expimat multumirea pentru prestatiile clinicii in cadrul recenziilor din mediul online. Potrivit acestora, serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este amabil. Sunt mentionate, de asemenea, experienta placuta la ORL si tratamentele eficiente efectuate si prescrise aici.

Concluzii

Daca iti doresti o ingrijire medicala de calitate pentru copilul tau pentru probleme de otolaringologie, o poti obtine adresandu-te cabinetelor ORL copii din Arad, in cadrul unor clinici de top din municipiu. Vei gasi aici aparatura performanta pentru efectuarea investigatiilor specifice, medici profesionisti, care stiu sa comunice cu micii pacienti, astfel incat experienta examinarii sa fie una relaxanta si netraumatizanta pentru copil, aspecte esentiale in obtinerea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat. 

Nu mai amana vizita la un orelist din Arad si programeaza-ti copilul la o consultatie ORL, un prim pas catre rezolvarea problemei de sanatate cu care se confrunta.