Meniu

ORL copii Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea nasului, gatului si gurii este necesara in timpul sezonul rece, mai ales pentru cei mici, care sunt expusi la virusuri si raceli, situatie in care iti recomandam sa faci o programare la un medic ORL de copii in Bacau in cel mai scurt timp posibil. Simptomatologia specifica afectiunilor ORL consta in tuse persistenta, voce ragusita, dificultati de respiratie, dureri de cap, tulburari de echilibru si durerile in gat. Toate acestea pot aparea chiar si in absenta gripei, fiind neaparata nevoie de interventia unui medic specialist, care stie exact ce investigatii sa efectueze pentru a ajunge la un verdict clar. 

Stim cat de importanta este starea de bine a copilului tau, motiv pentru care iti prezentam in cele ce urmeaza un top trei al celor mai frecventate unitati ORL din Bacau la care poti merge cu acesta. Diagnosticarea corecta si aplicarea tratamentului necesar sunt doua atributii importante care intra in competenta medicului cu aceasta specialitate, asa ca apeleaza la ajutorul sau cat mai curand, pentru ca fiul sau fiica ta sa isi recapete starea de bine.

Care este pretul unei consultatii ORL pentru copii in Bacau?

Daca ai citit pana aici si vrei sa te informezi corespunzator si cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie ORL pentru copii in Bacau, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a afla tarifele aplicate, dar si unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii ireprosabile
 • Act medical corect
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Dotari de ultima generatie
 • Rezultate excelente
Euroclinic Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii precise
 • Tratamente ORL ireprosabile
 • Medic primar ORL
 • Buna pregatire
 • Mediu primitor
 • Atmosfera prietenoasa
 • Profesionalism
 • Curatenie impecabila
Dr. Laura Asafte
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar ORL
 • Echipamente performante
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectara programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 3 clinici specializate in ORL pentru copii in Bacau

Simptomele precum tusea deranjanta, respiratia suieratoare si problemele de respiratie nu trebuie sa fie ignorate, mai ales cand cel care le experimenteaza este un copil, fiind necesara neaparat interventia medicului ORL. In Bacau exista, din fericire, trei clinici de incredere, care asigura servicii de calitate atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Citeste cu atentie toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre fiecare in parte si afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale:

1. Centrul Anastasios

Centrul Anastasios este o optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa ii faci copilului tau o programare pentru o consultatie ORL in Bacau. Sectia medicala este coordonata de dr. Mirela Ioana Zaharia, medic specialist, competent atat in tratarea patologiilor copiilor, cat si a afectiunilor adultilor. Multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le are la dispozitie, medicul are posibilitatea de a efectua un act medical corect, construit din urmatoarele servicii: consultatie initiala, extractie corp strain nas/ureche/faringian, extractie dop cerumen unilateral/bilateral, spalatura auriculara, toaleta otite. In cadrul acestui cabinet se pot trata: infectii ale urechilor, nasului, gatului, tumori sau polipi maligne si benigne, apnee obstructiva de somn, alergii, sinuzica, tulburari de echilibru, astm etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 170 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea fata de serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Medicul departamentului ORL asigura un act medical corect atat pentru adulti, cat si pentru copii, dand dovada de amabilitate, buna pregatire si empatie. Datorita dotarilor de ultima generatie care se afla la dispozitia sa, toate investigatiile si interventiile efectuate asigura rezultate excelente, indiferent cat de complexa este afectiunea de care pacientul sufera.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Euroclinic Center

Euroclinic Center este o alta unitate medicala din Bacau catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa apelezi la ajutorul unui specialist ORL pentru copii. In centrul medical cu aceasta specialitate isi desfasoara activitatea dr. Zenovia Dumbrava, medic primar, care se ocupa cu diagnosticarea corecta a pacientilor, dar si cu tratarea eficienta a acestora, indiferent cat de complexa sau problematica este problema de care sufera. Printre serviciile pe care le pune in aplicare cu profesionalism se numara si: consultatii de specialitate, investigatii audiologice (audiograma tonala si vocala, otoemisiuni acustice), examinare endoscopica rigida si flexibila, prescrierea tratamentului necesar.

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii este de 180 lei.

Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale, consultatiile, investigatiile si tratamentele ORL sunt ireprosabile. Medicul primar da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigura un mediu primitor si o atmosfera prietenoasa, mai ales pentru micii pacienti si isi desfasoara activitatea cu profesionalism. In plus, curatenia este impecabila.

3. Dr. Laura Asafte

Dr. Laura Asafte este medic primar ORL pentru copii in Bacau, care exceleaza si la tratarea corespunzatoare a adultilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, Iasi si a urmat o multime de cursuri de specializate prin intermediul carora a devenit experta in tratarea pacientilor. De asemenea, a participat la conferinte nationale (Iasi, Bacau, Bucuresti, Constanta) si internationale (Viena), avand ca scop principal perfectionarea activitatii pe care o desfasoara. Cabinetul sau individual este echipat cu aparaturi de utima generatie, astfel incat interventiile si investigatiile puse in aplicare sa fie ireprosabile. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: tratamente pentru otite, amigdalite si adenoidite, timpanometrie, impedansmetrie, audiometrie tonala, screening auditiv, aerosoli, radiocauterizari, extragere corpi straini nas, ureche, diagnosticul si tratamentul sangerarilor nazale.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor sunt pozitive, avand in vedere buna pregatire a medicului primar, dar si echipamentele performante pe care le utilizeaza pentru desfasurarea unui act medical corect. Doamna doctor trateaza atat adultii, cat si copiii, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Investigatiile pe care le aplica sunt precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament stabilit ofera rezultate excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic ORL pentru copii in Bacau, dar nu stii care unitate medicala este mai potrivita pentru necesitatile fiului sau fiicei tale? Asigura-te ca citesti cu atentie cele trei descrieri ale clinicilor de mai sus si apeleaza la un medic bine pregatit in domeniu.