Meniu

ORL copii Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii ORL pentru copii in Baia Mare, insa n-ai reusit sa gasesti o clinica sau un cabinet care sa te ajute in acest sens? Poate ca optiunile sunt limitate, insa acest lucru nu inseamna ca nu poti beneficia de o consultatie de specialitate aproape de casa. Majoritatea afectiunilor pot fi remediate daca sunt tratate la momentul potrivit, asa ca nu trebuie sa amani vizita la doctor! 

Consultatia de specialitate reprezinta momentul oportun in care medicul din Baia Mare poate invata mai multe despre istoricul medical al familie tale, astfel incat tratamentul pe care ti-l ofera sa fie unul eficient. Bineinteles, exista lucruri care nu se pot afla doar printr-un simplu examen fizic, caz in care personalul medical iti va recomanda efectuarea unor investigatii suplimentare. 

Cat costa o consultatie ORL pentru copii in Baia Mare

Cu privire la pretul unui consult ORL pediatric in Baia Mare, acesta este unul accesibil. Chiar si asa, pot exista diferente intre tarifele practicate de medicii din oras si cele practicate de medicii de la clinicile din orasele invecinate. In tabelul de mai jos este prezentat pretul consultatiei de specialitate, alaturi de ratingul obtinut de spitalul in care se efectueaza aceasta: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pret Consultatie 130 Ron
  • Medic primar
  • Experienta in domeniu
  • Curatenie
  • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii ORL pentru copii in Baia Mare? 

Prin parcurgerea randurilor de mai jos, vei afla prin ce se caracterizeaza activitatea spitalului care ofera servicii ORL pentru copii in orasul Baia Mare. Tine cont de aspecte precum pregatirea personalului medical, dar si de conditiile in care se efectueaza consultatiile. Tot in aceasta descriere au fost incluse si experientele prin care au trecut alti pacienti inaintea ta: 

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare

In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” exista o sectie ORL, parte a compartimentului de chirurgie orala si maxilo-faciala, iar serviciile prestate in cadrul ei se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor din Baia Mare. De conducerea sectiei se ocupa Dr. Ovidiu Rotaru, medic primar si cu experienta in domeniul chirurgiei orale si maxilo-faciale. De asemenea, compartimentul ORL cuprinde 5 paturi, pentru pacientii care trebuie internati, iar conditiile de siguranta si confort pe care le asigura personalul de aici sunt optime. 

O consultatie costa 130 de lei.

Cei care au vizitat Spitalul de Urgenta Dr. Constantin Opris in scopul de a obtine o consultatie de specialitate pentru copiii lor au scos in evidenta profesionalismul si priceperea personalului medical de aici. In afara de curatenie, pacientii au mai apreciat si aspectul modern al spitalului. Totusi, spitalul este adesea aglomerat, iar timpul de asteptare poate sa fie unul destul de ridicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, daca intentionezi sa-l duci pe cel mic la un consult ORL pentru copii efectuat in Baia Mare, personalul medical din cadrul spitalului prezentat anterior iti sta la dispozitie. Desigur, daca nu esti convins si iti doresti sa beneficiezi si de o a doua opinie, o poti obtine programandu-te la o clinica medicala din orasele invecinate!