Meniu

ORL copii Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cabinetul de ORL pentru copii din Braila pot fi tratate numeroase probleme de sanatate: otite, amigdalite, probleme de auz si surditate, sinuzite, chisturi si tumori benigne locale, tulburari de echilibru. Medicii care trateaza micii pacienti au competente in ingrijirea acestora, dand dovada de rabdare, empatie si abilitati de comunicare adaptate, pentru a le explica micutilor procedurile si tratamentele intr-un mod accesibil, oferindu-le incredere.

In acest articol vei putea afla unde este localizat cabinetul ORL copii in Braila, ce medici isi desfasoara activitatea in cadrul lor si ce servicii sunt puse la dispozitie.  

Cat costa o consultatie ORL pentru copii in Braila

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii variaza in Braila de la o clinica la alta. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele ce se practica pentru acest serviciu medical.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Grivita
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • ORL pentru copii si adulti
  • Doi medici orelisti cu experienta
  • Numeroase investigatii si proceduri ORL
  • Buna comunicare cu personalul clinicii
  • Curatenie si atmosfera placuta
  • Analize de laborator
  • Explorari imagistice
  • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete ORL pentru copiii in Braila

Am dezvaluit deja ca exista un cabinet privat de ORL destinat copiilor din Braila, dar in cadrul acestor unitati medicale sunt oferite si servicii pentru adulti. Descopera care sunt clinicile unde poti gasi un bun medic orelist in acest oras!

Centrul Medical Grivita

Exista un departament ORL la Centrul Medical Grivita din Braila, unde sunt oferite servicii si pentru copii, si pentru adulti. In acest cabinet sunt doi medici: dr. Olguta-Gabriela Sarbu si dr. Adrian Arhire, medici specialisti ORL. Pacientii de toate varstele pot beneficia aici de mai multe servicii: consultatii, audiograma, aspiratie auriculara, spalatura auriculara, toaleta sau pansament intraauricular, animizari nazale, toaleta sutura si pansament plaga, prelevare de secretii nazale, faringiene sau optice. Acest centru medical pune la dispozitie consultatii medicale de specialitate, analize de laborator, avizari medicale pentru fisa port-arma, explorari imagistice.

Pretul unei consultatii ORL pentru copii este de 250 de lei.

Sunt multi pacienti care au tinut sa-si exprime recunostinta fata de dr. Sarbu, dar si de ceilalti medici, pentru profesionalism, amabilitate si empatie, dar, mai ales pentru tratamentele eficiente, cu rezultate foarte bune si informatiile pretioase primite. Brailenii mai spun ca in clinica este foarte curat, tarifele sunt accesibile, comunicarea cu personalul este excelenta si ca sunt numeroase specialitati destinate intregii familii. Sunt si oameni nemultumiti de experienta traita aici si care declara ca au asteptat mult timp pentru a intra la consultatie, pentru ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Grivita
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Serviciile private de ORL pentru copii din Braila sunt puse la dispozitie in doua clinici moderne. In cabinetele ORL din aceste locatii isi desfasoara activitatea cate doi medici orelisti cu experienta, care trateaza pacienti de toate varstele, punandu-le la dispozitie numeroase investigatii si proceduri neinvazive sau minim invazive.