Meniu

ORL copii Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un cabinet bun de ORL pentru copii in sectorul 6? Problemele de auz, respiratia pe gura, marirea amigdalelor si durerea in ureche pot fi simptome ale unei afectiuni din sfera ORL, iar daca micutul tau prezinta astfel de semne trebuie sa ii faci cat mai repede o programare la medic. Sinuzita, otita si amigdalita sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni depistate la micutii care trec pragul cabinetul medicilor otolaringologi. 

Capitala Romaniei gazduieste foarte multe clinici si cabinete specializate in ORL, care se adreseaza pacientilor de toate varstele. Cand vine vorba despre servicii ORL pentru copii, in sectorul 6 optiunile sunt mai degraba limitate, dar suficiente. Micutul tau poate beneficia de ingrijiri din partea unor medici cu experienta, care vor depista problema si vor recomanda un tratament adecvat. 

Unde sunt disponibile consultatii ORL pentru copii in sectorul 6?

Persoanele care locuiesc in sectorul 6 si doresc sa faca o programare la un cabinet de ORL pentru copii pot vedea in tabelul de mai jos care este cea mai buna optiune si care e pretul consultatiei initiale: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Brancusi
Clinica-Verificata
330 Ron
  • Pret Consultatie 330 Ron
  • Act medical de calitate
  • Personal bine pregatit
  • Medici amabili si empatici
  • Atentie si implicare
  • Curatenie
  • Aparatura moderna
  • Preturi rezonabile
  • Consultatii amanuntite
  • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Preturi si detalii despre consultatia ORL pentru copii in sectorul 6

Daca locuiesti in sectorul 6 si vrei sa iti programezi micutul la o clinica sau un centru medical ce ofera servicii ORL pentru copii, din acest articol poti afla care este optiunea principala. Datorita feedback-ului pozitiv primit de la alti pacienti sau parinti care si-au dus copiii acolo pentru ingrijiri medicale, urmatoarea locatie este considerata a fi optiunea de top pentru servicii ORL la copii:

Centrul Brancusi

ORL este una dintre numeroasele specialitati medicale disponibile in lista de servicii a Centrului Brancusi din sectorul 6. Acesta si-a deschis portile in anul 2009 si pune la dispozitia pacientilor un catalog complex de servicii din arii terapeutice ca homeopatia, medicina de familie, ecografia, cardiologia etc. La Centrul Brancusi poti face inclusiv analize de sange si diferite explorari functionale, care asigura precizia in diagnostic. Centrul medical dispune inclusiv de o farmacie. In departamentul de ORL, medicul specialist efectueaza consultatii amanuntite si numeroase proceduri specifice, precum audiometria, fibroscopia nazala si mici interventii chirurgicale. In fiecare cabinet se utilizeaza aparatura de ultima generatie, care sustine si completeaza experienta colectivului de medici. 

Consultatia initiala pentru copii intre 0 si 2 ani costa 330 lei in departamentul ORL din cadrul Centrului Brancusi. 

Persoanele care au ales Centrul Medical Brancusi spun ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, care le-au fost alaturi si care se comporta frumos cu cei mici. Pacientii sunt tratati cu interes, empatie, atentie si implicare. Personalul este laudat pentru faptul ca efectueaza consultatii riguroase si amanuntite, pentru experienta de care da dovada si pentru atentia deosebita la detalii. De asemenea, preturile sunt descrise ca fiind rezonabile. Centrul este curat si dotat cu aparatura moderna. Cei care au ales acest centru pentru consultatia ORL a copilului se declara multumiti si il recomanda cu incredere pe medic. Ca dezavantaje, unele persoane reclama atitudinea personalului de la receptie, despre care spun ca are o atitudine neprofesionista.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Brancusi
Vezi Pareri

Concluzii

Chiar daca in sectorul 6 nu exista multe optiuni de clinici medicale ce ofera servicii ORL pentru copii, micutul tau inca poate beneficia de ingrijiri calitative si tratamente adecvate, indiferent de complexitatea problemei. Este important sa alegi un medic empatic si bine pregatit pentru micutul tau, astfel incat acesta sa se simta confortabil in timpul consultatiei.