Meniu

ORL copii Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspectezi ca cel mic s-ar putea confrunta cu otita si vrei sa mergi la un medic ORL de copii in Craiova pentru a afla concret despre ce este problema? Aceasta este cu siguranta cea mai buna alegere la care poti recurge, pentru ca un medic cu o buna pregatire in domeniu este singura persoana competenta care iti poate oferi o solutie adecvata. Pentru ca stim ca prioritizezi sanatatea celui mic si ca vrei sa ii asiguri toate conditiile necesare pentru a fi sanatos, te invitam sa citesti cu atentie pana la finalul articolului, unde vei descoperi care sunt unii dintre cei mai buni medici din oras.

Cel mai probabil, ai fost deja la medicul de familie care te-a indrumat sa apelezi la ajutorul unui ORL-ist din Craiova. Ei bine, daca totusi nu stii la ce unitate medicala sa mergi cu cel mic pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator, atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate in cele ce urmeaza.

Cat costa o consultatie de ORL pentru copii in Craiova?

Inainte de a merge la un cabinet de ORL specializat pentru copii in Craiova, indicat ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele actualizate cu privire la consultatiile de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ramona Malin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Performanta ridicata
 • Interventii si investigatii precise
 • Rezultate excelente
 • Medic primar ORL
 • Mediu primitor pentru copii
 • Tratament corespunzator
Dr. Florin Nanu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate
 • Rezultate excelente
 • Echipamente performante
Centrul Speranta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici implicari
 • Medici primari ORL
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament adaptat
Centrul Hipermed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
 • Medic primar ORL
Medsan
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Buna pregatire si amabilitate
 • Atitudine pozitiva
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in ORL pentru copii in Craiova

Nimic nu este mai presus decat sanatatea propriului copil, asa ca daca acesta se confrunta cu disconfort la nivelul sinusurilor sau gatului, asigura-te ca apelezi in cel mai scurt timp la un medic ORL in Craiova care sa ii asigure un tratament adecvat, personalizat pentru patologiile cu care se confrunta. Pentru ca vrem sa iti acordam cele mai bune optiuni din oras, ti-am pregatit mai jos unele dintre cele mai cautate unitati medicale la care poti apela. Iata care sunt acestea, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti:

1. Dr. Ramona Denise Malin

Cabinetul individual al dr. Ramona Denise Malin din Craiova este specializat in ORL, medicul primar avand competenta de a trata atat adulti, cat si copii. Datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, consultatiile de specialitate puse in aplicare pentru pacientii asigurati sunt decontate. Doamna doctor asigura urmatoarele servicii dupa stabilirea diagnosticului corect: mese nazale anemizante, mesa auriculara, aspiratie secretie, incizie, drenaj flegmon periamigdalian, cauterizare pata vasculara, consultatie si control de specialitate, audiometrie tonala, spalatura auriculara, extractie dop, corp strain auricular, nazal, orofaringian, hipofaringian, toaleta auriculara, plan recuperare, plan tratament, fibroscopie laringiana/nazala fara anestezie /cu anestezie etc. Toate acestea sunt puse in aplicare ireprosabil cu ajutorul aparaturilor moderne care se afla in dotarile cabinetului.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive in unanimitate, pacientii fiind multumiti pe deplin de serviciile de care au beneficiat. Pentru ca se utilizeaza aparaturi moderne si performante, toate investigatiile si interventiile desfasurate sunt precise, rezultatele fiind excelente. In plus, medicul primar ORL depune toate eforturile necesare pentru a asigura un mediu primitor atat pentru adulti, cat si pentru cei mici, fiecare primind tratamentul corespunzator.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ramona Denise Malin
Vezi Pareri

2. Dr. Florin Nanu

Dr. Florin Nanu este medic primar ORL de copii in Craiova, exceland la interactiunea cu cei mici. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, a participat  la diverse cursuri de perfectionare anuale cu tematici si isi desfasoara activitatea cu implicare si profesionalism din anul 2010. Cabinetul sau individual este echipat cu toate aparaturile si echipamentele necesare prin care actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de fiecare copil in parte. Investigatiile desfasurate sunt precise, acestea fiind urmate de un diagnostic corect si un plan eficient de tratament.

Pretul aplicat pentru o consultatie ORL este de 180 lei.

Dr. Florin Nanu a primit o multime de recenzii pozitive, multumita activitatii ireprosabile pe care o desfasoara. Consultatiile sunt amanuntite, mai ales datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, asigurand astfel un diagnostic corect, dar si solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. Rezultatele obtinute sunt excelente, parintii avand doar cuvinte de lauda la adresa competentei medicului.

3. Centrul Speranta

Centrul Speranta este o unitate medicala cu activitate multidisciplinara in Craiova, care asigura tuturor pacientilor servicii ORL de inalta calitate atat pentru adulti, cat si pentru copii. Departamentul este reprezentat de doi medici cu o experienta vasta in domeniu, competenti in asigurarea unei interactiuni ireprosabile cu cel mic. Acestia sunt dr. Diana Ciobirca si dr. Adriana Florescu, medici primari ORL, specializate atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor. Printre afectiunile si tulburarile pe care le trateaza se numara si: infectii ale urechii, nasului si gatului, probleme de voce sau tulburari de vorbire, anomalii congenitale la nivelul gatului, nasului si urechii, tumori la nivelul urechii, gatului sau nasului, apnee, tulburari ale somnului, tulburari de auz etc. Prin intermediul aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetului, rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii este de 200 lei.

Unitatea medicala este apreciata de un numar considerabil de pacienti multumita serviciilor de inalta calitate, dar si datorita nivelului ridicat de implicare al cadrelor medicale. Pentru ca se utilizeaza aparaturi si echipamente de ultima generatie, investigatiile sunt precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament elaborat este unul corect si adaptat in functie de fiecare pacient in parte. Acestea fiind spuse, nu este de mirare numarul ridicat de recenzii pozitive. 

4. Centrul Hipermed

Centrul Hipermed este o alta unitate multidisciplinara in cadrul careia pot opta pentru un ORL pediatric in Craiova la standarde ridicate. In ceea ce priveste departamentul de pediatrie, parintii pot opta pentru cabinetul de ORL pediatric, in care cei mici vor fi atent consultatie de catre un medic cu o buna pregatire in domeniu, competent si binevoitor. Medicul despre care este vorba este chiar dr. Silvia Magureanu Radu, medic primar. A absolvit Universitatea din Craiova, Facultatea de Medicina, Specializare Medicina Generala, a urmat o multime de cursuri postuniversitare de perfectionare a activitatii si si-a dedicat munca tratarii copiilor. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, doamna doctor reuseste sa intreprinda un act medical ireprosabil, rezultatele obtinute fiind excelente.

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii este de 150 lei.

Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru micii pacienti. Departamentul ORL este echipat in mod corespunzator, astfel incat cei mici sa beneficieze de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament, in functie de patologiile cu care se confrunta. Cu alte cuvinte, rezultatele obtinute sunt excelente, parintii avand doar cuvinte de lauda la adresa medicului primar.

5. Medsan

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Medsan, o unitate multidisciplinara din Craiova, care asigura pentru toti pacientii, adulti si copii, servicii ireprosabile de ORL. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, aceasta fiind formata din: dr. Marian Florescu, medic primar si dr. Catalin Baluta, medic specialist, care se afla in relatie contractuala cu CAS Dolj. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate pentru adulti si copii, investigatii audiometrice, aspiratii auriculare, cauterizari pentru sangerarile nazale, aerosoloterapie. Toate acestea sunt desfasurate ireprosabil datorita aparaturilor de ultima generatie si echipamentelor performante.

Pretul aplicat pentru o consultatie ORL pentru copii este de 120 lei, iar controlul este de 60 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de pregatirea medicilor, dar si de rezultatele ireprosabile obtinute. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile unitatii medicale sunt ireprosabile, medicii cand dovada de o buna pregatire in domeniu, amabilitate si o atitudine pozitiva. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este usor deficitara, ceea ce a rezultat in nerespectarea precisa a programarilor.

Concluzii

In cazul in care fiul sau fiica ta se confrunta cu probleme auriculare, nazale sau la nivelul gatului, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul medicului ORL specializat in tratarea copiilor in Craiova. Daca nu stii care optiune se dovedeste a fi mai buna, iti recomandam sa iei in considerare clinicile prezentate anterior in articol, pentru ca micutul tau sa beneficieze de un act medical de calitate. Nu amana vizita la medic si asigura-te ca apelezi la cineva cu experienta, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile.