ORL copii Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai observat ca micutul tau se confrunta cu dificultati de auz sau daca are simptome specifice otitei, sinuzitei ori alte boli din sfera ORL, poti lua in considerare efectuarea unei programari in cadrul unui cabinet unde se ofera servicii de ORL pentru copii in Galati. Exista mai multe simptome care pot indica existenta unei afectiuni care intra in acest domeniu, iar cateva dintre ele sunt raguseala persistenta, durerile in gat, dificultatile de respiratie si chiar sforaitul puternic. 

Consultul ORL implica o examinare complexa, din care fac parte otoscopia, examinarea cavitatii bucale, a laringelui si nasului. Medicul foloseste diferite instrumente si depisteaza anumite afectiuni localizate la nivelul urechii, gatului, nasului si cailor respiratorii superioare. Din acest articol poti afla care sunt medicii ORL din Galati pe care ii poti alege pentru consultatia de specialitate a micutului tau.

Ce clinici si cabinete ofera servicii ORL pentru copii in Galati?

Parintii din Galati care vor sa isi programeze micutul la o consultatie ORL pentru copii isi doresc sa apeleze la medici cu experienta. In acest oras profeseaza suficienti medici specializati in ORL care se adreseaza pacientilor de toate varstele, inclusiv bebelusilor. In tabelul de mai jos poti vedea cabinetele care ofera consultatii ORL pentru copii si care este tariful acestui serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile se pot decala
Spitalul ,,Sf.Ioan”
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Atentie deosebita la nevoile micilor pacienti
 • Spital modern si curat
 • Dotari de ultima generatie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete ORL pentru copii in Galati

In Galati, exista cateva unitati medicale pe care le poti alege pentru efectuarea programarii ORL pentru copii. Clasamentul de mai jos cuprinde informatii care iti vor fi de folos in alegerea unei unitati medicale specializate in ORL la care poti merge cu micutul tau pentru o consultatie amanuntita: 

1. Pro Clinic

Foarte apreciata de locuitorii orasului Galati, Pro Clinic este una dintre clinicile unde sunt disponibile servicii ORL pentru copii. Medicii specializati in otorinolaringologie din aceasta clinica se adreseaza pacientilor de toate varstele, asigurand consultatii si numeroase proceduri din sfera ORL. Cu obiectivul de a furniza servicii medicale de inalta calitate, aceasta clinica ofera consultatii si tratamente dintr-o gama vasta de arii terapeutice: ORL, neurologie, pneumologie, endocrinologie, pediatrie etc. La Pro Clinic, pacientii beneficiaza de o abordare completa in cazul unui numar mare de boli si de asistenta medicala din partea unui colectiv format din profesionisti. Pentru precizie in diagnostic si eficienta in tratament, se foloseste aparatura medicala performanta, de la producatori de top, precum Siemens si General Electric. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei. 

Foarte multi pacienti sustin ca au avut o experienta placuta la Pro Clinic si ca medicii i-au tratat cu profesionalism, amabilitate si respect. Personalul are o atitudine pozitiva, este foarte atent la nevoile pacientului, empatic si bine pregatit. Atmosfera din clinica este placuta, acesta fiind unul dintre motivele pentru care numerosi oameni recomanda clinica. Medicii ofera explicatii detaliate si usor de inteles. Clinica este moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie. Desi cele mai multe recenzii sunt pozitive, exista persoane care sustin ca programarile lor au fost suprapuse cu ale altor pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Pro Clinic
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Sf.Ioan”

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Sf.Ioan” din Galati este o optiune foarte buna pentru cei care vor sa faca o programare ORL pentru copii. Aceasta unitate medicala deserveste comunitatea inca din anul 1986, asigurand ingrijiri medicale pentru foarte multe tipuri de afectiuni. In departamentul ORL activeaza o echipa formata din medici primari si medici specialisti, care asigura numeroase proceduri: consultatie, diagnostic, interventii operatorii, extractie corp strain etc. Departamentul este dotat cu aparatura de ultima generatie, medicii avand toate instrumentele si echipamentele necesare pentru efectuarea unor interventii complexe. 

Consultatia costa 150 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul, acest spital a primit recenzii numeroase de la mai multe persoane. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, empatie, rabdare si blandete. Parintii care si-au dus copiii la spital pentru diferite consultatii sau ingrijiri medicale in regim de urgenta spun ca medicii i-au tratat pe cei mici cu o atentie deosebita si o atitudine potrivita, astfel incat micutii sa se simta in siguranta. Spitalul este modern, curat si dotat cu aparatura de ultima generatie. Ca dezavantaje, unii pacienti spun ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

In Galati, cateva unitati medicale apreciate pentru calitatea actului medical ofera si servicii din sfera ORL pentru copii. Numerosi parinti le-au ales deja, nu numai pentru ca sunt situate in apropierea lor, ci si pentru ca ofera servicii calitative si pentru ca medicii interactioneaza bine cu cei mici.