Meniu

ORL copii Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista doua clinici cu servicii ORL pentru copii in Iasi, insa, chiar daca numarul lor este destul de mic, in comparatie cu alte orase din tara, calitatea este cea care face diferenta. Mai exact, in aceste centre medicale sunt medici cu o vasta experienta in domeniu, unii dintre ei fiind profesori universitari sau asistenti universitari care s-au dedicat acestui domeniu cu tot sufletul.

In articolul de fata, te invitam sa cunosti cei mai buni medici ORL din Iasi, care ofera atat servicii pentru copii, cat si pentru adulti si care efectueaza numeroase investigatii si proceduri pentru imbunatatirea sanatatii urechilor, nasului si gatului. 

Cat costa o consultatie ORL pentru copii in Iasi

Pretul consultatiei ORL pentru copii in Iasi variaza de la o clinica la alta si chiar de la medic la medic, in cadrul aceleiasi clinici. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele ce se practica pentru consultul ORL in randul copiilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul DELV
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Trei medici ORL cu experienta
 • Fibroscopie si endoscopie ORL
 • Timpanograma
 • Numeroase servicii medicale
 • Personal amabil la receptie
 • In contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
Medicover
341 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 341 Ron
 • Trei medici ORL cu o vasta experienta
 • Proceduri ORL minim invazive
 • Timpanograma
 • Videonistagmoscopie si endoscopie rino-faringo-laringiana
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Locatie centrala
 • In contract cu CJAS Iasi
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o programare la ORL copii in Iasi

Asadar, sunt doua clinici private la care poti face o programare la ORL copii in Iasi. Descopera in continuare informatii utile despre ele!

1. Centrul DELV

La Centrul Medical DELV din Iasi, la cabinetul ORL, sunt trei medici cu o vasta experienta, care ofera servicii si pentru copii, si pentru adulti. Este vorba despre: dr. Marius Cristian Martu, medic primar ORL si doctor in medicina, dr. Alexandru Vlase, medic primar ORL si doctor in stiinte medicale, si dr. Bogdan Cobzeanu, medic primar ORL. In cadrul consultului de specialitate, medicii diagnosticheaza si trateaza afectiunile nasului, gatului si urechilor, folosind numeroase investigatii si proceduri: fibroscopie, endoscopie, tratamente pentru otita externa, aspirarea secretiilor auriculare, timpanograma, exsudat. Afectiunile ce sunt tratate cu succes la cabinetul ORL sunt variate si includ: amigdalite, otite, sinuzite, rinite.

Pretul unei consultatii initiale la doctorul ORL este de 300 de lei la Centrul DELV, iar pretul unei timpanograme este de 120 de lei. 

Majoritatea recenziilor postate de pacienti arata ca acestia sunt multumiti de serviciile Centrului DELV. Sunt aduse in discutie aspecte precum: personalul medical bine pregatit si empatic, curatenia, diversitatea serviciilor medicale, pentru toata familia, contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, amabilitatea personalului de la receptie. In schimb, sunt si persoane care atrag atentia ca preturile sunt destul de ridicate si ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul DELV
Vezi Pareri

2. Medicover

In clinica din Iasi a retelei Medicover exista trei medici ORL care ofera si servicii pentru copii: prof. univ. dr. Sebastian Romica Cozma, asist. univ. dr. Raluca Olariu si asist. univ. dr. Oana Roxana Bitere Popa. Serviciile puse la dispozitie de aceste cadre medicale si universitare cu experienta sunt variate, incluzand si investigatii, dar si proceduri minim invazive: timpanograma, extragere dopuri cerumen, otoemisiuni acustice de screening, videonistagmoscopie, endoscopie rino-faringo-laringiana, miringotomie. In cadrul acestei clinici, pacientii beneficiaza de peste 20 de specialitati medicale, organizate in 12 cabinete medicale, de un centru de imagistica dotata cu aparatura de ultima generatie si de un punct de recoltare analize de laborator.  

Tariful unei consultatii ORL pentru copii este cuprins intre 341 si 495 de lei, in functie de medic, iar o timpanograma costa 55-66 de lei.

Despre medicii de la Medicover Iasi se spune ca sunt cadre medicale de top, care si-au creat un nume in domeniile lor si care au o vasta experienta. De asemenea, iesenii au mai apreciat ca locatia este amplasata central, ca este curata si ca personalul este prompt si amabil. Nu lipsesc nici nemultumirile oamenilor, intr-un numar mai mic, ce-i drept, care se refera la tarifele destul de mari si la nerespectarea programarilor. 

Concluziile noastre

Pe piata serviciilor ORL pentru copii din Iasi activeaza doua clinici private mari, care s-au facut cunoscute in judet prin medicii de top, aparatura performanta si ultramoderna si prin conditiile bune. 

In aceste doua clinici isi desfasoara activitatea doctori care au o reputatie in domeniul ORL, fiind si cadre universitare cu experienta si avand la activ numeroase supraspecializari si cursuri. Din acest motiv, micii pacienti sunt in siguranta, in ceea ce priveste sanatatea gatului, nasului si a urechilor, pentru ca in cabinetele ORL din Iasi se efectueaza numeroase investigatii si tratamente, invazive sau non-invazive.