Meniu

ORL copii Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci o programare la ORL copii in Pitesti? Daca locuiesti in acest oras, tu si familia ta aveti acces la servicii medicale diversificate si te poti adresa unor medici cu experienta vasta in domeniul otorinolaringologiei (ORL), care iti vor recomanda tratamente eficiente in cazul afectiunilor localizate la nivelul urechii, nasului si gatului. Printre cel mai des intalnite afectiuni pentru care oamenii merg la ORL se numara otita, sinuzita, rinita si amigdalita. 

Exista cateva simptome care pot semnala existenta unei boli ORL, iar cateva dintre ele sunt nasul infundat, pierderea auzului, pierderea echilibrului, nasul infundat, dificultatile la inghitire si durerea de ureche. Daca ai unul sau mai multe dintre aceste simptome, este necesar sa te adresezi medicului. Vei gasi doctori ORL in Pitesti in cadrul unor unitati medicale renumite, despre care vei afla mai multe in acest articol. 

La ce clinici poti merge pentru consultatia ORL copii in Pitesti?

Persoanele care locuiesc in Pitesti si vor sa isi duca micutul la o consultatie ORL ca urmare a unor simptome si/sau la recomandarea medicului de familie au la dispozitie serviciile mai multor clinici si spitale. Iata care sunt cele mai bune optiuni si care este tariful aplicat pentru consultatia initiala: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Muntenia H.
Clinica-Verificata
215 Ron
 • Pret Consultatie 215 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Amabilitate si empatie
 • Explicatii detaliate si usor de inteles
 • Servicii medicale complete
 • Curatenie
 • Locatie centrala
Spitalul Judetean
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Empatie si intelegere
 • Diversitate de servicii medicale
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unitati medicale pe care le poti alege pentru servicii ORL copii in Pitesti

ORL copii este una dintre specialitatile medicale prezente in portofoliul de servicii al mai multor clinici din Pitesti. Pentru a beneficia de precizie in diagnostic si tratament adecvat, parintii aleg pentru copii clinicile care se bucura de o reputatie buna si care ofera un raport convenabil pret-calitate. Luand in calcul aceste criterii, urmatoarele clinici sunt considerate a fi cele mai bune optiuni cand vine vorba despre consultatia ORL a copilului: 

1. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este o unitate medicala foarte apreciata in Pitesti, unde se ofera si servicii ORL pentru copii. Echipa medicala din departamentul ORL este formata din medici primari si medici specialisti care asigura consultatii, proceduri in ambulatoriu si servicii de spitalizare, in cazul unor interventii mai complexe. Muntenia Hospital si-a deschis portile in anul 2011 si gazduieste o echipa medicala din care fac parte peste 70 de medici. Incepand din 2014, spitalul pune la dispozitia pacientilor servicii integrate. Acestia beneficiaza de consultatii amanuntite din orice domeniu medical, de recoltari de analize, explorari radiologice si diferite interventii intr-un singur loc. Lista de servicii a acestui spital cuprinde toate specialitatile medicale: ORL, dermatologie, gastroenterologie, neurologie etc. Printre obiectivele clinicii se numara bifarea preciziei in diagnostic, interconectarea cu noutatile din lumea stiintifica si asigurarea unui act medical integat. 

Consultatia de specialitate costa 215 lei. 

In mediul online au fost exprimate foarte multe pareri pozitive despre Muntenia Hospital, venite din partea unor pacienti care spun ca au intalnit acolo o echipa medicala profesionista, care da dovada de empatie, grija fata de pacient si amabilitate. Medicii explica in detaliu procedurile si ofera informatii pe intelesul pacientilor, ceea ce inspira incredere. Serviciile medicale sunt de calitate, iar unele persoane sunt de parere ca Muntenia Hospital este cea mai buna clinica din judet. Clinica este curata si in plus, locatia este centrala si usor accesibila. Ca dezavantaje, unii pacienti spun ca timpul alocat consultatiei in unele departamente este prea scurt.

Vezi parerile pacientilor despre Muntenia Hospital
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti asigura consultatii ORL pentru copii si alte proceduri specifice acestei ramuri medicale, fiind una dintre principalele optiuni ale celor care locuiesc in acest oras. Este cea mai importanta unitate medicala din judet si ofera ingrijiri medicale din diverse ramuri terapeutice: ORL, endocrinologie, chirurgie plastica, neurologie, dermato-venerologie etc. Spitalul judetean dispune de dotari tehnice de ultima generatie, care contribuie la calitatea actului medical si la precizia in diagnostic. Deoarece reuneste o echipa vasta de medici, spitalul este pregatit sa gestioneze orice tip de situatie medicala, inclusiv urgente.  

Pretul consultatiei initiale este de 100 lei. 

Parerile despre Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti sunt impartite. Pe de o parte, multi pacienti sustin ca medicii dau dovada de profesionalism, atentie, dedicare, intelegere si empatie. Numerosi oameni declara ca au ajuns in stare urgenta la spital si ca au fost tratati cu promptitudine. Pe de alta parte, exista persoane care nu au avut o experienta tocmai buna, pentru ca au intalniti medici a caror atitudine lasa de dorit. 

Concluzii

Pitesti este unul dintre orasele unde copilul tau poate beneficia de servicii medicale complete, inclusiv din sfera ORL. Cel mai indicat este sa te adresezi medicului de la primele simptome, astfel incat acestea sa nu se agraveze si sa nu apara complicatii. Consultatia devine necesara daca micutul se confrunta cu nas infundat, secretii neobisnuite, durere persistenta de gat, tulburari de auz si alte semne specifice bolilor ORL.