Meniu

ORL copii Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca micutul tau intampina probleme cu auzul sau alte simptome care ar putea semnala existenta unei probleme la nivelul urechilor, gatului sau nasului, poti face o programare in cadrul unui cabinet ORL pentru copii din Ploiesti. Exista mai multe clinici in cadrul carora vei gasi un otolaringolog pediatru care se va ocupa de consultatia micutului si de identificarea tratamentului potrivit. 

Cateva dintre simptomele care trebuie sa te puna pe ganduri sunt raguseala persistenta, chiar si dupa urmarea unor tratamente, respiratia dificila in timpul noptii, durerea de urechi, pierderea usoara a auzului, durerile de gat etc. Atunci cand copilul tau are astfel de simptome, este important sa va adresati cat mai repede medicului specialist sau medicului de familie, care va va indruma catre un medic ORL daca este de parere ca pacientul ar putea avea o afectiune care intra in sfera ORL.

Ce clinici ofera servicii de ORL pentru copii in Ploiesti?

Cand vine vorba despre sanatatea copilului tau, fie ca e vorba de consultatia ORL la copii sau alt serviciu medical, este ideal sa alegi medici foarte bine pregatiti, iar in Ploiesti vei gasi suficienti specialisti cu experienta. Mai jos poti vedea numele clinicilor spre care te poti indrepta pentru ca micutul tau sa beneficieze de ingrijiri de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Novus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si dorinta de a ajuta
 • Medici comunicativi
 • Interactiuni eficiente intre medici si micii pacienti
 • Curatenie
 • Clinica moderna
Clinica As Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si implicare
 • Responsabilitate
 • Tehnici moderne
 • Aparatura performanta
 • Personal bine organizat
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si atentie
 • Interes pentru starea de bine a pacientului
 • Clinica ordonata si curata
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici unde gasesti servicii ORL pentru copii in Ploiesti 

In orasul Ploiesti vei gasi cateva cabinete foarte bune care ofera servicii ORL pentru copii. Avand numeroase optiuni disponibile, este necesar sa identifici optiunea potrivita asteptarilor tale. Pentru ca ofera servicii de calitate si creeaza un mediu confortabil pentru micutii pacienti, urmatoarele clinici sunt considerate a fi optiuni de top pentru parintii care se afla in cautarea unui medic bun din specialitatea ORL: 

1. Novus Medical

Pentru consultatii ORL copii, cei mai multi parinti din Ploiesti aleg Novus Medical. Acest centru medical si-a inceput activitatea in anul 2006, avand un portofoliu de servicii care insumeaza 14 specialitati medicale. Pe langa ORL, sunt disponibile consultatii si tratamente din domenii ca endocrinologia, pneumologia, neurologia si reumatologia. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a fost aceea de a isi imbunatati calitatea actului medical si de a se concentra pe nevoile pacientului, motiv pentru care si-a dezvoltat gama de servicii si asigura tratamente personalizate. Profesionalismul si experienta colectivului de medici sunt completate de aparatura de ultima generatie, ce contribuie la calitatea actului medical. 

In departamentul de ORL, consultatia de specialitate pentru copii costa 220 lei. 

Profesionalismul, punctualitatea, amabilitatea si bunavointa personalului sunt principalele aspecte surprinse de pacienti in recenziile lor din mediul online. Cei mai multi dintre ei sustin ca au beneficiat de servicii de inalta calitate si ca au intalnit o echipa de profesionisti. Medicii ofera toate explicatiile necesare si au o atitudine calma, fiind intelegatori si amabili cu micii pacienti. Clinica este curata si moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Novus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica AS Medical

Clinica AS Medical se numara printre cele mai bune clinici din Ploiesti pe care le poti alege pentru consultatii ORL la copii. La aceasta clinica se efectueaza consultatii de specialitate si se asigura o gama vasta de tratamente din mai multe arii medicale, printre care neurologia, pneumologia si ortopedia. Serviciile sunt asigurate de o echipa multidisciplinara, formata din medici inalt calificati. Performanta actului medical si eficienta tratamentelor este sustinuta de folosirea aparaturii de ultima generatie, care permite conturarea si punerea in aplicare a unor scheme terapeutice tintite pe nevoile pacientului. Personalul este format din medici care se afla intr-o dezvoltare continua, astfel incat sa fie la curent cu ultimele noutati si protocoale din domeniul medical. 

Consultatia initiala ORL costa 250 lei la medic primar. 

Foarte multi pacienti evalueaza serviciile Clinicii AS Medical drept inalt calitative. Medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti, amabili si implicati. Se foloseste aparatura performanta, ce contribuie la calitatea acului medical. Responsabilitatea medicilor, tehnicile moderne pe care le folosesc si faptul ca ofera explicatii detaliate sunt alte lucruri pe care pacientii le noteaza drept avantaje ale acestei clinici. Personalul este bine organizat si tratamentele sunt eficiente. Ca dezavantaje, unii pacienti considera ca sistemul de programari este defectuos, pentru ca programarile lor au fost anulate sau nu apareau in sistem.

3. Spitalul MedLife Lotus

Situat in Ploiesti, Spitalul MedLife Lotus este una dintre optiunile principale pentru consultatiile ORL copii. Aici sunt asigurate servicii medicale avansate si se fac investitii permanent in aparatura de ultima generatie. Spitalul a fost deschis in anul 2004 si pe parcursul anilor de activitate si-a extins considerabil portofoliul de servicii si specialitati medicale. Intreaga activitate a spitalului se concentreaza pe nevoile actuale ale pacientilor, fiind utilizate dotari si tehnici de ultima ora. In anul 2019, Spitalul Lotus a fost preluat de MedLife, care este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. 

Pretul unei consultatii ORL este de 230 lei. 

Sute de pacienti si-au relatat in mediul online experienta avuta la Spitalul Medlife Lotus, iar cei mai multi dintre ei recomanda spitalul. Serviciile sunt de calitate, iar medicii dau dovada de calitati ca profesionalismul, amabilitatea, atentia si responsabilitatea. Clinica este curata si ordonata, iar intregul personal este interesat de starea de bine a pacientului. Exista si recenzii mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista si ca uneori se asteapta foarte mult pentru a intra in cabinetul medicului.

Concluzii

Fiecare vizita la medic a copilului influenteaza modul in care acesta percepe medicii si tratamentele, motiv pentru care este recomandat sa alegi un medic cu experienta din Ploiesti daca vrei sa faci programare la ORL pentru copii. Mai multe clinici si cabinete din acest oras asigura servicii din sfera ORL pentru pacienti de toate varstele, asa ca micutul tau va beneficia de ingrijiri de calitate din partea unor medici apreciati pentru abordarea lor si pentru felul in care interactioneaza cu pacientul.