Meniu

ORL copii Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suntem constienti de faptul ca sanatatea celui mic reprezinta cel mai important lucru pentru tine, in calitate de parinte si tocmai de aceea, o vizita la un medic ORL pentru copii in Timisoara este esentiala. Multe problemele pot fi rezolvate daca sunt depistate cand inca se afla in faza de inceput. Fii atent la simptomele copilului tau pentru a contacta un specialist la momentul potrivit!

Din fericire, clinicile din Timisoara sunt dotate cu aparatura moderna, care sprijina o diagnosticare corecta si rapida. Mai mult decat atat, echipamentele respective sunt utilizate de medici bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Cu privire la spatiul in care se efectueaza serviciile medicale, personalul clinicilor respecta cu strictete normele de igiena. 

Cat costa o consultatie ORL pentru copii in Timisoara? 

Nu este exclus ca intre tarifele practicate de diverse cabinete ORL pentru copii din Timisoara sa existe mici diferente. Tocmai de aceea, ti-am pregatit mai jos un tabel cu preturile serviciilor prestate la mai multe clinci din oras, alaturi de ratingul obtinut de acestea pe parcursul anilor de activitate. Tine cont de aceste aspecte inainte de a lua o decizie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Neoped
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete de servicii
 • Consultatii la domiciliu
Dr. Lucian Fara
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Contract CNAS
 • Program flexibil
 • Program in weekend
Dr. Constantinescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
Dr. Angela Sandici
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Locuri de parcare
Policlinica Boia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinici unde se efectueaza servicii ORL pentru copii in Timisoara

Intrucat ramura medicala este una dezvoltata, exista mai multe clinici la care poti apela pentru servicii ORL pentru copii in orasul Timisoara. Cinci dintre ele sunt prezentate in randurile de mai jos, iar in descrieri au fost incluse informatii relevante in legatura cu activitatea lor, de tip aparatura, experienta in domeniu, pachete de servicii etc: 

1. Centrul Neoped  

Centrul Neoped isi concentreaza activitatea pe diagnosticarea si tratarea celor mici prin servicii de pediatrie, neonatologie si ORL pentru copii, alaturi de multe alte specializari in Timisoara. De efectuarea serviciilor din ultima categorie mentionata se ocupa Dr. Otilia Tudor, medic specialist si Dr. Marius Bota, medic primar. In afara de consultatia de specialitate, alte proceduri care se pot realiza in cadrul centrului sunt fibroscopia nazo-faringo-laringiana si extractia de dop cerumen unilateral sau bilateral. Programarea se poate face la telefon sau prin platforma online. De asemenea, in cazul in care pacientul nu se poate deplasa pana la centru din diferite motive, exista posibilitatea de a opta pentru o consultatie la domiciliu. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 160 de lei. 

Persoanele care recomanda serviciile prestate in cadrul Centrului Neoped o fac datorita empatiei, rabdarii si profesionalismului personalului medical de aici. Chiar si pacientii care nu sunt din localitate au apelat la expertiza medicilor de la Neoped, tocmai pentru ca serviciile oferite sunt de calitate. Totusi, nu exista posibilitatea de a opta pentru servicii de urgenta fara programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Neoped
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Fara 

Urmatorul cabinet ORL spre care se pot orienta parintii pentru copiii lor in Timisoara este cel al Dr. Lucian Fara, medic primar si doctor in medicina. Serviciile prestate includ endoscopia si audiometria. In cazul endoscopiei, imaginile pot fi salvate pe DVD sau pe stick. Investigatia pentru copii se realizeaza cu endoscop Storz 2.7mm. Intrucat medicul se afla in contract CNAS, pacientii pot obtine consultatii in mod gratuit prin intermediul biletului de trimitere. In ceea ce priveste programul cabinetului, acesta este deschis de luni pana vineri intre orele 9 si 19, sambata intre 9 si 17, iar duminica intre 10 si 12. Datorita programului flexibil, persoanele interesate isi pot programa copiii oricand doresc, in functie de timpul liber pe care il au la dispozitie. Programarile se fac cu ajutorul numarului de telefon pe care cabinetul il pune la dispozitia oamenilor. 

O consultatie de specialitate costa 200 de lei. 

Parintii care i-au adus pe cei mici la un consult la cabinetul Dr. Lucian Fara au apreciat atitudinea medicului, intrucat este foarte prietenos cu acestia si ofera informatii utile in legatura cu starea lor de sanatate. Totusi, un aspect mai putin placut legat de activitatea cabinetului este faptul ca programarile pacientilor nu sunt mereu respectate. 

3. Dr. Liliana Constantinescu  

Un alt cabinet ORL care ofera servicii pentru copii in Timisoara este cel al Dr. Liliana Constantinescu, medic primar care si-a efectuat pregatirea in cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta. Portofoliul de servicii cuprinde consultatiile ORL, examenele destinate pacientilor cu tulburari de auz si cele pentru pacientii care prezinta vertij, ameteli si tulburari de echilibru. Testele ORL se adreseaza copiilor care au implinit deja varsta de cinci ani. De asemenea, se poate elibera adeverinta medicala. Medicul poate fi gasit la cabinet lunea si joia intre orele 13 si 19. Fiind vorba de doar doua zile din saptamana, parintii care vor sa apeleze la acest medic ORL trebuie sa-i programeze pe cei mici din timp la un consult. Programarile se fac in timpul saptamanii. 

Pretul consultului de specialitate este de 200 de lei. 

Mai multi pacienti recomanda activitatea cabinetului Dr. Liliana Constantinescu pentru empatia si profesionalismul de care medicul da dovada. Serviciile de calitate ii determina pe parinti sa revina la clinica de fiecare data cand copiii lor se confrunta cu probleme de sanatate care pot fi rezolvate printr-un tratament personalizat. 

4. Dr. Angela Sandici  

Pentru a beneficia de consultatii si tratamente ORL pentru copii de toate varstele in Timisoara, parintii se pot orienta catre cabinetul Dr. Angela Sandici din cadrul Clinicii DeNovo. Medicul primar a acumulat o ampla experienta in domeniu pe parcursul anilor de activitate, iar acest lucru, impreuna cu aparatura moderna din dotarea clinicii, ajuta la stabilirea unui diagnostic corect, urmat de un plan de tratament personalizat. Procedurile efectuate la cabinet includ aspiratia nazala, punctia sinusala, extractia de corp strain, spalatura auriculara etc. Programul medicului in zilele de luni, miercuri si joi se desfasoara intre orele 10 si 14, iar joia, intre 16 si 19. 

Cu privire la pretul consultului ORL, acesta este de 200 de lei. 

Calitatea serviciilor reprezinta aspectul pe care l-au adus in discutie mai multi pacienti care au optat pentru consultatii, investigatii sau chiar proceduri in cadrul cabinetului Dr. Angela Sandici. Atmosfera este si ea una placuta, in care pacienti de toate varstele se pot relaxa. Oamenii au mai apreciat si locurile de parcare disponibile in proximitatea cabinetului. 

5. Policlinica Boia  

Topul se incheie cu Policlinica Boia, care pune la dispozitia celor interesati un portofoliu divers de servicii medicale, inclusiv consultatii ORL pentru copii efectuate in Timisoara. La clinica se pun in practica cele mai moderne tehnici de diagnostic, tocmai pentru ca pacientii sa obtina informatii concrete in legatura cu starea lor de sanatate. Din echipa departamentului de ORL pediatric fac parte Dr. Eugen-Radu Boia, Dr. Boris Smoc si Dr. Adrian Mihai Sitaru. Printre serviciile de care se ocupa acestia se numara endoscopia nazala, spalaturile auriculare, punctiile sinusale, biopsiile orofaringiene etc. Programarile se pot face la telefon sau prin completarea formularului disponibil pe pagina policlinicii. 

Pretul unui consult de specialitate este de 250 de lei. 

Exista parinti care apeleaza de ani de zile la serviciile Policlinicii Boia, tocmai datorita profesionalismului de care au parte de fiecare data. Medicii fac tot posibilul sa ofere informatii utile, pe intelesul tuturor, intr-un spatiu sigur si primitor. Din pacate, programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul de asteptare poate sa fie unul destul de ridicat.

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unui medic ORL pediatru in Timisoara este sa alegi una din cele cinici clinici de mai sus, unde-l vei programa pe cel mic. Prima interactiune dintre acesta si medic este cea mai importanta, asa ca asigura-te ca alegi persoana potrivita! Tine cont de cele prezentate in articol pentru a lua o decizie bine informata.