ORL Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui doctor ORL in Deva la care sa iti faci controlul de rutina? Este recomandat ca o data pe an fiecare persoana, in special cele care sunt predispuse la manifestarea afectiunilor ORL, sa apeleze la ajutorul unui medic specialist si sa faca investigatiile de rutina. Adevarul este ca multe dintre afectiuni se dezvolta tacut, fara sa iti dai seama de ele, iar, in timp, devin din ce in ce mai agresive, iar optiunile de tratament ti se vor limita tot mai mult. Acesta este rolul controlului de rutina – pentru a descoperi din timp daca te confrunti cu o problema de sanatate si pentru a o trata cat mai bine.

Iti e teama ca te poti confrunta cu o afectiune ORL severa si vrei sa mergi la un cabinet medical in Deva pentru a fi corect diagnosticat? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unitatile la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale. 

Ce buget ar trebui sa pregatesti pentru o consultatie ORL in Deva?

Daca ai luat hotararea sa mergi pana la urma la un cabinet ORL in Deva, dar nu stii cat costa consultatia de specialitate, atunci iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos. Pentru ca am vrut sa iti usuram semnificativ munca de a gasi preturile aplicate la tine in oras, am facut noi acest lucru pentru tine:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Zaharie
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi performante
 • Tratament personalizat
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Cabinet curat
CMPromed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Interventii reusite
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Promptitudine si implicare
 • Buna pregatire si empatie
 • Servicii de calitate
 • Medic primar ORL
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinicii specializate in ORL in Deva

Te confrunti cu simptomatologia specifica afectiunilor ORL si nu stii la care medic din Deva sa apelezi pentru a primi un ajutor de specialitate? Din fericire, in continuare iti prezentam trei unitati medicale la care poti apela cu incredere, care sunt echipate in mod corespunzator, dar si care dispun de echipe medicale profesioniste. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. Dr. Anamaria Zaharie

Dr. Anamaria Zaharie este medic specialist ORL in Deva, care asigura servicii calitative atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dupa absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie ”Victor Babes” din Timisoara, in anul 2012, a devenit medic rezident ORL in cadrul Clinicii ORL din Timisoara. In prezent, isi desfasoara activitatea atat in cadrul cabinetului sau individual, cat si in cadrul Spitalului de Urgenta din Deva. Are, de asemenea, competenta in chirurgie laser si chirurgie endoscopica, iar cabinetul sau individual este echipat cu cele mai moderne si performante aparaturi, cu ajutorul carora pacientul poate beneficia de urmatoarele servicii: videoendoscopie ORL, rinologie (anemizarea pituitarei si a cornetelor nazale, cauterizare chimica pata vasculara  /  endoscopie nazala cu endoscop rigid etc.), faringologie (examinare endoscopica a laringelui  /  examinare endoscopica a faringelui  /  exsudat faringian  /  extragere corp strain etc.), otologie (aspirare secretii auriculare  /  audiometrie tonala  /  audiometrie vocala).

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Conform recenziilor pe care dr. Anamaria Zaharie le-a primit, activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de rezultate excelente. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor performante de imagistica pe care le are in cadrul cabinetului, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de nevoile fiecarei persoane. Exceleaza la interactiunea cu adultii si copiii, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare in parte, iar cabinetul este curat si modern.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anamaria Zaharie
Vezi Pareri

2. CMPromed

CMPromed este un cabinet multidisciplinar din Deva care asigura o gama variata de servicii, printre care se numara si consultatiile ORL. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Andreea Chioreanu, medic cu o buna pregatire, care asigura un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, care sa vina in ajutorul pacientilor indiferent de cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, investigatii precise in care sunt incluse si audiogramele, extractii corpi straini, extractie dop etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi declara multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi performante, serviciile, investigatiile si interventiile puse in aplicare sunt ireprosabile. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. MedLife

MedLife este o retea de sanatate, care se afla si in Deva si care asigura tuturor pacientilor servicii diverse, printre care se numara si investigatiile ORL. In cadrul sectiei clinicii din Deva isi desfasoara activitatea dr. Andreea Chioreanu, medic primar, cu o experienta vasta in domeniu. Aceasta este competenta in stabilirea diagnosticului corect pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complicata ar fi afectiunea sa, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie din dotarile clinicii. De asemenea, stabileste si un plan de tratament adecvat, care favorizeaza o vindecare rapida si completa. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: audiograma, cauterizare nazala, consultatie de specialitate, endoscopie laringiana, nazala, excizie tumori bucale / faringiene, extractie corpi straini etc.

Pretul pentru o consultatie este de 150 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Medlife din Deva au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Promptidinea, buna pregatire, implicarea si empatia de care cadrele medicale dau dovada sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza. De asemenea, departamentul ORL este totodata echipat cu unele dintre cele mai bune aparaturi si echipamente, contribuind semnificativ la obtinerea unui diagnostic corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Intentionezi sa mergi la cabinetul unui medic ORL in Deva pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a primi un tratament personalizat in functie de problemele cu care te confrunti? Atunci cele trei unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele dorite.