Meniu

ORL Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Otolaringologia este o specializare larga, care include o gama larga de afectiuni ale gatului, nasului si urechilor, pentru care poti primi ingrijire medicala de calitate la un cabinet ORL din Focsani. Accesand o consultatie la orelist la una dintre clinicile private de top din oras, vei putea beneficia de un diagnostic precis si de un tratament adecvat.

Daca nu stii unde sa mergi in Focsani pentru problemele de sanatate din sfera otolaringologiei, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii cu ajutorul carora te poti orienta pe piata medicala din municipiul de resedinta a judetului Vrancea.

Cat costa o consultatie la ORL in Focsani?

Vizita la medic provoaca in majoritatea cazurilor emotii pentru pacienti, de aceea este bine sa incerci sa elimini pe cat posibil situatiile neprevazute, cum ar fi cele legate de costurile serviciilor ORL din Focsani. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Merchea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Interventii reusite
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici competenti si profesionisti
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Explicatii amanuntite
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la ORL in Focsani?

Iti doresti, desigur, cea mai buna experienta la ORL in Focsani, in urma careia sa poti obtine o examinare clinica amanuntita, investigatii de acuratete, un diagnostic corect si tratamentul care sa duca la rezolvarea problemei medicale cu care te confrunti. Chiar daca ai doua optiuni in mediul privat, inainte de a suna la una dintre unitatile medicale mentionate, ai nevoie de informatii suplimentare pentru a te decide. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la intrebarile tale referitoare la calitatea serviciilor, la competentele medicilor, dotarile de care dispun si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Merchea

Clinica ORL Dr. Merchea din Focsani este locul in care pacientii pot gasi o gama larga de servicii din domeniul otolaringologiei, consultatii, audiograma pentru adulti, copii si chiar nou-nascuti, tratamente rapide si minim invazive, interventii complexe care se efectueaza doar in Bucuresti sau in tari din vestul Europei, precum miringoplastia, tratarea vertijului si a rinosinuzitei. Aparatura de ultima generatie si o echipa dedicata de medici bine pregatiti: dr. Marioara Merchea, medic primar ORL, fondatorul clinicii, in anul 2005, dr. Radu Merchea, medic specialist ORL, dr. Simona Merchea, medic specialist ORL, alaturi de audiologul autoprotezist Loredana Nagy. 

Tariful pentru o consultatie in aceasta clinica este de 200 de lei.

Pacientii recomanda clinica pentru serviciile de calitate, aparatura moderna, medicii profesionisti, amabilitatea si empatia cu care au fost abordati, pentru tratamentele cu rezultate bune si interventiile reusite.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Merchea
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Incepand cu luna ianuarie a anului 2023, Clinica Laurus Medical din Focsani si-a extins serviciile adresate vrancenilor cu noi cabinete in specializarile neurologie, psihiatrie, chirurgie plastica, ORL, medicina interna, alergologie, chirurgie vasculara si ortopedie. Dr. Madalina Bobeica, medic primar orotolaringolog, efectueaza consultatii, controale, fibroscopie nazala, fibroscopie optica, fibroscopie laringiana cu anestezie, extractii corpi straini, extractie dop auricular, mesa auriculara, mesa nazala, incizii pentru drenaj in infectii ORL, mici interventii chirurgicale, miringotomie, tratamentul vertijului paroxistic pozitional benign si altele. Laurus Medical este un centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Focsani, in care pacientii pot accesa diagnostic si tratament in alte 18 ramuri medicale.

O consultatie la ORL in acest centru medical te va costa 200 de lei.

Pacientii considera ca au beneficiat de servicii de calitate la Laurus Medical Focsani, de competenta si profesionalism din partea medicilor, de rabdare si empatie, de explicatii amanuntite despre diagnostic si proceduri terapeutice, precum si de solutii de tratament eficiente. Sunt si persoane nemultumite, care reclama intarzierile in onorarea programarilor.

Concluzii

Pentru servicii de calitate si cabinete cu standarde inalte in domeniul ORL in Focsani, te poti adresa unor medici bine pregatiti din cadrul unor clinici de top din oras. Vei gasi aici aparatura performanta pentru investigatii si efectuarea de tratamente si interventii in scop terapeutic pentru afectiunile gatului, nasului si urechilor. Cu ajutorul informatiilor si recomandarilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea face o alegere excelenta pentru sanatatea ta, optand pentru unitatea medicala care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele in materie de ingrijire de specialitate.