ORL Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o consultatie de specialitate din partea unui medic ORL in Galati? Ei bine, daca raspunsul este unul pozitiv, atunci ai ajuns la articolul potrivit! La clinicile din oras isi desfasoara activitatea mai multi medici cu experienta in domeniu si care au efectuat studii in strainatate, tocmai pentru a le oferi locuitorilor de aici servicii de calitate, la preturi decente. 

Mai mult decat atat, clinicile si cabinetele din Galati sunt dotate cu aparatura moderna, care sprijina efectuarea unui portofoliu divers de servicii ORL. Medicii se folosesc de cunostintele acumulate in domeniu pentru a stabili un plan de tratament personalizat, in functie de particularitatile pacientului care are nevoie de el, astfel incat rezultatele sa fie cat mai bune. 

Cat costa o consultatie ORL in Galati? 

In functie de clinica ORL din Galati pe care te decizi sa o vizitezi, tarifele practicate pot sa difere intr-o mai mica sau mai mare masura. Bineinteles, in cazul consultatiilor de specialitate, diferentele nu sunt mari, insa pentru investigatii si interventii chirurgicale, preturile pot varia in mod considerabil. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Codreanu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
 • Curatenie
Ariamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica Pro Clinic
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Sanavita
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Terra Clinique
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Rating ridicat
 • Aparaturi performante si moderne
 • Rezultate excelente
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde isi desfasoara activitatea medici ORL in Galati 

Pentru a gasi cel mai bun medic ORL in Galati, ideal este sa te interesezi in legatura cu activitatea mai multor clinici din oras. In scopul de a te ajuta, noi ti-am pregatit un top cu cinci optiuni, in care am inclus informatii relevante despre modul in care personalul medical de la cabinetele respective isi practica meseria. Tine cont de ele pentru a-ti face o programare la medicul ideal: 

1. Dr. Codreanu  

Infiintat inca din anul 2001, cabinetul Dr. Codreanu a continuat sa-si imbunatateasca serviciile ORL, in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti o experienta placuta in Galati. Medicii primari la care pot apela pacientii sunt Dr. Corneliu Codreanu, Dr. Margareta Codreanu si Dr. Corneliu Mircea Codreanu. Studiile in strainatate pe care le-au efectuat acestia, in Franta si in Australia, ii ajuta in diagnosticarea corecta a mai multor probleme de sanatate. Cu privire la aparatura, clinica este dotata cu audiometru, timpanometru, fibroscop ORL, aparat de radiofrecventa Ellman etc. In gama de servicii se regasesc audiograma tonala, vocala, timpanograma, fibroscopia, alaturi de multe altele. Consultatiile se realizeaza doar cu programare si pentru a stabili data si ora, persoanele interesate trebuie sa sune la numarul de telefon de la cabinet in intervalul orar 9-11 sau 15-17. Programul este unul flexibil, iar oamenii pot beneficia de servicii inclusiv sambata, intre orele 9 si 11. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 150 de lei.  

Personalul cabinetului Dr. Codreanu este apreciat pentru ca da dovada de o implicare deosebita: medicii sunt amabili si profesionisti, iar de serviciile lor pot beneficia pacienti de toate varstele. Spatiul in care au loc consultatiile si investigatiile ORL este unul curat, placut si primitor. Confortul de care au parte la cabinet reprezinta doar unul din numeroasele motive care-i determina pe oameni sa revina aici de fiecare data cand au nevoie de expertiza unui medic primar ORL. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Codreanu  
Vezi Pareri

2. Ariamed 

O alta clinica spre care se pot indrepta persoanele care au nevoie de consultatii ORL in orasul Galati este Ariamed. Indiferent ca se confrunta cu dureri de urechi, nas sau gat, dificultati de vorbire sau probleme de respiratie, pacientii care aleg serviciile oferite de aceasta clinica vor gasi o solutie care sa-i ajute sa-si imbunatateasca starea de sanatate. Pentru a beneficia de expertiza personalului medical de aici, cei interesati se pot programa prin intermediul unui apel telefonic. In general, oamenii isi pot face programare atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua.

O cosultatie de specialitate costa 150 de lei. 

Aspectele pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit la activitatea medicilor din cadrul clinicii Ariamed sunt profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea. Personalul de la receptie face tot posibilul sa ofere informatii utile si sa rezolve eventualele probleme care apar. Au existat si cateva situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. 

3. Pro Clinic 

La Pro Clinic vei gasi mai multi medici ORL din Galati, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi servicii de calitate atat adultilor, cat si copiilor. Echipa departamentului ORL este alcatuita din medici primari ca Dr. Gabriela Ionescu si Dr. Sidonia Udrescu, dar si din medici specialisti precum Dr. Ioana Tecuceanu si Dr. Dana Munteanu. Serviciile prestate in cadrul clinicii nu se limiteaza doar la consultatii de specialitate; in schimb, oamenii pot opta si pentru sedinte de aerosoli, aspiratie auriculara, extractie de corp strain, videolaringoscopie etc. Programarile se pot face rapid online, prin completarea formularului de pe site-ul clinicii. 

Pretul consultatiei de specialitate incepe de la 130 de lei si poate sa ajunga la 250 de lei, pentru cei care nu isi fac programare din timp. 

Pacientii care au optat pentru serviciile Pro Clinic au gasit aici un colectiv empatic, profesionist si foarte atent la detalii. Conditiile de siguranta si confort pe care le asigura personalul clinicii ajuta la mentinerea unei atmosfere cat mai placute. Chiar si asa, personalul de la receptie nu este bine pregatit, iar programarile pacientilor sunt adesea nerespectate din cauza lipsei de organizare. 

4. Centrul Sanavita 

Activitatea Centrului Sanavita a inceput in mod oficial in anul 2008, iar odata cu trecerea timpului, acesta si-a extins gama de servicii pentru a oferi si consultatii ORL de specialitate tuturor celor care au nevoie de ele in Galati. Medicul primar care se ocupa de aceasta ramura de servicii este Dr. Maria Daniela Tuta, iar pe langa consultatie, se mai ocupa si de investigatia de tip extragere de corp endogen. Programul medicului este unul restrans, doar miercurea, asa ca pacientii care isi doresc sa beneficieze de expertiza sa trebuie sa se programeze din timp pentru un consult. 

Consultatia de specialitate costa 240 de lei. 

Aspectele pozitive pe care le-au scos in evidenta mai multi pacienti ai Centrul Sanavita sunt profesionalismul si amabilitatea. Cladirea in care este amplasata clinica arata foarte bine, iar primul lucru pe care-l observa oamenii cand pasesc in interiorul ei este curatenia. Totusi, nici aici nu sunt mereu respectate programarile pacientilor, iar personalul de la receptie este slab pregatit. 

5. Terra Clinique

Terra Clinique este o unitate medicala multidisciplinara din Galati catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii ORL de inalta calitate. In cadrul departamentului isi desfasoara activitatea dr. Constantin Stan, medic specialist, care are o buna pregatire in desfasurarea celor mai calitative servicii medicale. Printre acestea se numara: aspiratie auriculara, aspiratie nazala, consultatie de specialitate, fibroscopie, endoscopie, extractie corp strain cu sau fara anestezie, fibroscopie laringiana, incizie drenaj colectie auriculara, mese nazale anemizate, scos fire plaga etc. Toate aceste servicii si investigatii sunt realizate cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 275 lei.

In cele peste trei sute de recenzii, pacientii se declara multumiti de activitatea ireprosabila a medicilor. Departamentul ORL este echipat cu aparaturi performante si moderne, care permit desfasurarea investigatiilor si interventiilor la standarde ridicate, toata lumea beneficiind de rezultate excelente. Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti atunci cand au interactionat cu medicii specialisti. In plus, atmosfera este una primitoare.

Concluzii

In cele din urma, daca te confrunti cu simptome care sunt adesea asociate cu diverse afectiuni ale nasului, urechii sau gatului, o vizita la cabinetul unui medic ORL din orasul Galati te va ajuta sa obtii diagnosticul de care ai nevoie si un plan de tratament pe masura. Pe urma, ideal este sa te prezinti la cabinetul respectiv in mod periodic, pentru a beneficia de un control de rutina. In acest fel, medicul poate vedea daca tratamentul urmat are efectele dorite sau daca trebuie ajustat.