Meniu

ORL Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu durere sau disconfort la nivelul urechii, gatului sau nasului si ai decis sa te programezi la ORL in Giurgiu? Consultatia nu trebuie amanata daca experimentezi simptome ca obstructia nazala, problemele de auz, tulburarile de miros, tusea persistenta si alte semne care sunt specifice afectiunilor din sfera ORL. Medicul specializat in otorinolaringologie este cel caruia trebuie sa te adresezi daca intampini probleme de echilibru si probleme in ceea ce priveste calitatea vocii. 

Cateva dinte cele mai frecvente afectiuni din domeniul ORL sunt otita, laringita, amigdalita si rinita alergica. In cabinetul medicului, pacientii beneficiaza de o consultatie complexa si diferite investigatii pentru determinarea diagnosticului, dupa care se recomanda un tratament adecvat. 

Cat costa sa faci consultatia ORL in Giurgiu?

Daca locuiesti in Giurgiu sau in apropiere si trebuie sa faci o consultatie ORL pentru ca experimentezi diferite simptome, primul pas este sa gasesti un cabinet bun. Optiunile sunt destul de diversificate, iar mai jos poti vedea care este pretul consultatiei in cadrul celor mai apreciate cabinete din acest oras, specializate in domeniul ORL:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
265 Ron
 • Pret Consultatie 265 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
Delta Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal cu experienta
 • Consultatii amanuntite
Dr. Silvia Ungureanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medic bine pregatit
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate si rabdare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete ORL in Giurgiu

Majoritatea oamenilor care locuiesc in Giurgiu si au primit recomandarea de a merge la ORL se orienteaza catre clinici sau cabinete renumite. Acest lucru este firesc, intrucat cabinetele respective si-au construit o reputatie buna de-a lungul anilor, prin asigurarea unui act medical de inalta calitate si prin diversitatea serviciilor pe care le ofera.

Pentru a afla mai multe despre activitatea cabinetelor respective, poti consulta urmatorul clasament: 

1. Cliniqmed

Cliniqmed este un centru medical din Giurgiu unde se ofera servicii din mai multe specialitati medicale, inclusiv ORL. Pe lista de servicii apar numeroase arii terapeutice si domenii medicale, printre care neurologia, cardiologia, ginecologia si psihologia. La Cliniqmed, pacientii beneficiaza de o gama vasta de servicii de imagistica, investigatiile moderne asigurand o mai mare precizie in diagnostic. Experienta medicilor si folosirea aparaturii de ultima generatie sustin calitatea actului medical, acuratetea in diagnostic si eficienta in tratament. 

Pretul unei consultatii ORL este de 265 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, aceasta clinica a primit recenzii pozitive de la foarte multi oameni. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, empatie, amabilitate si interesul fata de pacienti. Acestia comunica deschis, au experienta si sunt atenti la nevoile pacientului. Desi cei mai multi oameni care au trecut pragul clinicii declara ca serviciile sunt de calitate, exista si pacienti care sustin ca ora programarii nu se respecta, fiind mai degraba orientativa.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed
Vezi Pareri

2. Delta Med

Delta Med este unul dintre centrele medicale din Giurgiu pe care le poti alege pentru consultatia ORL. Aceasta clinica isi propune sa asigure un act medical inalt calitativ, obiectiv indeplinit cu ajutorul echipei de medici profesionisti, sustinuti de folosirea echipamentelor de inalta calitate. Sunt disponibile diverse investigatii si proceduri medicale pentru pacienti de toate varstele. Cateva dintre domeniile de activitate acoperite in cadrul Delta Med sunt ORL si audiometria, medicina muncii si analizele de laborator. 

Pentru o consultatie ORL se achita suma de 200 lei. 

Cei mai multi dintre pacientii care au ales Delta Med se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Medicii sunt profesionisti, au experienta si recomanda tratamente adecvate in urma unor consultatii amanuntite, in care se pune accent pe nevoile pacientilor. Exista si pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, deoarece au intalniti medici cu o atitudine neadecvata.

3. Dr. Silvia Ungureanu

Dr. Silvia Ungureanu este unul dintre cei mai buni medici ORL pe care ii vei gasi in Giurgiu. Experienta in domeniu si interesul pentru cele mai noi tehnici de tratament sunt doua dintre calitatile care permit medicului sa asigure ingrijiri de calitate pacientilor care sufera de afectiuni din domeniul ORL. Aceasta efecteaza consultatii de specialitate, audiometrii, endoscopii nazale si faringiane etc. Este interesata de noutatile din domeniul sau de activitate, motiv pentru care a participat pana acum la diverse cursuri de perfectionare si conferinte. 

Pentru o consultatie, pacientii vor plati suma de 200 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de actul medical si de eficienta tratamentelor. Dr. Silvia Ungureanu este bine pregatita si efectueaza consultatii amanuntite, fiind atenta la istoricul medical si nevoile pacientului. Aceasta e apreciata pentru amabilitate, rabdare si intelegere. 

Concluzii

In concluzie, mai multe cabinete din Giurgiu asigura consultatii si proceduri din sfera ORL, fiind optiuni bune pentru oamenii care locuiesc in acest oras sau in localitati invecinate. Cand alegi un astfel de cabinet, este indicat sa iei in considerare experienta medicilor care profeseaza acolo si reputatia pe care o au in comunitate. In acest fel, te asiguri ca vei beneficia de ingrijiri medicale de calitate.