Meniu

ORL Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele nasului, gatului si urechilor iti pot afecta respiratia, echilibrul si cel putin doua dintre simturi, de aceea, pentru a evita complicatiile, este necesar sa mergi la medic cat mai curand, in cazul tau la un specialist ORL din Oradea. Competentele si experienta acestuia te vor ajuta sa obtii un diagnostic corect si tratamentul potrivit pentru afectiunea de care suferi.

Daca esti in cautarea unui cabinet de specialitate, in care speri sa gasesti cel mai bun medic ORL din Oradea, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe o piata medicala vasta, cum este cea din municipiul resedinta a judetului Bihor.

Cat costa o consultatie la ORL in Oradea?

Chiar daca nu este cel mai important aspect al vizitei la ORL in Oradea, te intereseaza pretul consultatiei, pentru a putea sa iti organizezi mai bine bugetul alocat problemei de sanatate cu care te confrunti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii specializate, precum si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru o prima examinare a pacientului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ali Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Gama variata de investigatii si tratamente
 • Personal amabil si empatic
 • Preturi accesibile
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Centru medical de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Metode eficiente de tratament
Centrul Bioinvest
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
Centrul Venus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii integrate
 • Dotari cu aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Comportament neprofesionist al personalului de la receptie
Clinica Medetil
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Profesionalism si experienta
 • Investigatii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii ORL din Oradea

Iti doresti, desigur, servicii de calitate la un cabinet ORL din Oradea si, desi te bucura existenta unui clasament, vrei sa poti evalua singur/-a unitatile medicale din top, pentru a te asigura ca faci o alegere buna pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre standardele de lucru, despre tipurile de investigatii si tratamente ORL disponibile, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

Dupa lectura textului, vei afla unde gasesti medici ORL in Oradea si care ar fi cea mai potrivita optiune pentru nevoile tale.

1. Ali Medical Center

O gama larga de servicii destinate atat adultilor, cat si copiilor vor gasi pacientii cu probleme medicale din sfera ORL, la cabinetul de specialitate de la Ali Medical Center: consultatie, control, oprirea hemoragiei nazale prin cauterizare, tamponament nazal, probe de repozitionare vestibulara copil si adult, tratament chirurgical pentru abces amigdalian, abces facial, abces auricular, spalatura auriculara, tamponament auricular pentru hemoragii auriculare, frenulotomie, otoscopie, incizie si drenaj hematom septal, aspiratii nazale, auriculare, extractii, extirpare leziuni si margini de securitate, prelevare biopsie. Te vei adresa aici dr. Roxana Gavris, medic specialist in otolaringologie. Ali Medical Center din Oradea este o clinica privata cu 24 de specializari, infiintata de dr. Ali Abu Msalam in anul 2018.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei consultatii la ORL pentru adulti sau copii este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta avuta la Ali Medical Center, de serviciile de calitate, de profesionalismul medicilor, de gama variata de investigatii si tratamente, precum si de  preturi accesibile practicate de clinica. Persoanele care au lasat recenzii in mediul online remarca, de asemenea, amabilitatea si empatia manifestate de personal.

Vezi parerile pacientilor despre Ali Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica Davidescu

La cabinetul ORL de la Clinica Davidescu din Oradea, pacientii pot solicita consultatii de otolaringologie si investigatii specifice cu aparatura performanta: endoscopie nazala, endoscopie faringiana si laringiana, laringoscopie, timpanograma, studiul reflexului stapedian, videonistagmografia, masurarea otoemisiunilor acustice, audiograma tonala. Aici activeaza dr. Roxana Gavris, medic specialist in otolaringologie, medic cu experienta clinica in Spitalul Clinic de Urgenta din Oradea si in Spitalul Municipal Gavril Curteanu, sectia ORL pediatrie, si rezidentiatul in Franta, in specializarea ORL si chirurgie. Clinica Davidescu este brandul infiintat de lector univ. dr. Lavinia Davidescu, medic primar pneumolog, si cuprinde servicii medicale cu spitalizare sau in ambulatoriu, in Spitalul Privat de Pneumologie din Oradea, Clinica Davidescu Oradea – Ambulator Clinic si Clinica Davidescu Beius – Ambulator Clinic.

Lista de preturi la ORL este publicata pe site-ul web. Pentru consultatie vei plati aici 200 de lei si 300 de lei pentru consultatia in urgenta.

Pacientii considera ca au gasit in aceasta clinica din Oradea servicii de calitate, un centru medical de nota 10, dotat cu aparatura moderna, in care medici profesionisti dedicati meseriei aplica metode eficiente de tratament. Sunt si persoane nemultumite de personalul de la receptie, in comportamentul caruia ar trebui sa existe mai multa amabilitate.

3. Centrul Bioinvest

Nu mai putin de patru medici orelisti cu experienta efectueaza consultatii, investigatii si tratamente la cabinetele ORL din cadrul Centrului Bioinvest din Oradea: dr. Alina Pantis, medic specialist ORL, dr. Dan Crisan, medic primar ORL, dr. Ildiko Sorban, medic primar ORL, si dr. Anamaria Dudas-Mag, medic primar ORL. Vei gasi aici o paleta larga de servicii de otolaringologie: consultatie, control, spalaturi auriculare, aspiratie secretii, extractie corpi straini, timpanograma, sectionare fren lingual, audiograma tonala standard, recoltare secretii, repozitionare otoloti, detamponare si interpretare analize post-consultatie. Centrul medical Bioinvest dispune de mai multe puncte de lucru in judetul Bihor (in Marghita, Salonta si Alesd) si o policlinica centrala in Oradea cu peste 20 de specialitati clinice, investigatii paraclinice, centru de recoltare si laborator acreditat RENAR.

Clinica are tarifele pentru servicii afisate pe site-ul web. Pretul consultatiei este de 200 de lei sau de 300 de lei, in functie de medicul orelist care te examineaza.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si le considera de buna calitate, potrivit recenziilor din mediul online. Multi scriu ca medicii sunt profesionisti, ca asculta cu rabdare si empatie problemele pacientilor si prescriu solutii eficiente de tratament. Sunt si pacienti care sustin ca exista deficiente in organizarea programarilor, care face ca timpul de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sa fie mare.

4. Centrul Vascular Venus

Policlinica Centrului Vascular Venus pune la dispozitia pacientilor din Oradea cabinete medicale in 21 de specializari, printre care si ORL. Sectia de otolaringologie este reprezentata de dr. Alina Tatar, medic specialist ORL, si de dr. Loredana Ardelean-Tamas, medic specialist ORL. Te poti adresa unuia dintre cei doi orelisti pentru consultatie, control, examenul endoscopic al foselor nazale, cavitatii bucale, faringelui si laringelui, examen otoscopic, teste audiologice, manevre de reechilibrare vestibulara, aspiratii auriculare, tratamente locale pentru otite, recoltari de probe din nas, faringe, ureche, extractie corpi straini, biopsia formatiunilor tumorale, cauterizare endonazala, aerosoloterapie, toaleta si pansamentul plagilor, sutura plagilor simple, investigatii imagistice si eliberare referat medical. Centrul Vascular Venus din Oradea include spital privat, policlinica, servicii de imagistica medicala si laborator de analize.

Tariful pentru o consulatie la ORL este de 200 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Printre aspectele pozitive amintite in cadrul recenziilor se includ dotarile cu aparatura moderna, serviciile integrate si profesionalismul medicilor. Slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, intarzierea comunicarii rezultatelor investigatiilor si atitudinea lipsita de solicitudine a personalului de la receptie sunt aspecte negative semnalate de multe dintre persoanele care au vizitat clinica.

5. Clinica Medetil

Clinica Medetil a fost infiintata in anul 2010 si pune azi la dispozitia pacientilor servicii medicale de oftalmologie, ORL, laborator de analize medicale, pediatrie, chirurgie pediatrica, optica medicala, anestezie si dermatologie. La cabinetul de otolaringologie, se pot accesa consultatii pentru adulti si copii, controale, evaluarea urechii si a auzului, audiometrie, tratamente moderne ORL si interventii chirurgicale: adenoidectomii (polipi), amigdalectomii, polipoza nazala, endoscopii nazale, deviatie de sept, cure sinusale, clasice sau endoscopice, laringoscopii directe, insertie de tuburi transtimpanice, reconstructie timpanica, biopsii in sfera ORL. Colectivul de specialisti este alcatuit din patru medici bine pregatiti: dr. Serban Bembea, medic primar ORL, dr. Alexandru Pop, medic primar, dr. Ciprian Venter, medic specialist, si dr. Bonaciu Radu, medic specialist otolaringolog. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Bihor, deci vei putea beneficia de consultatii decontate partial pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pretul consultatiei pentru pacientii asigurati este de 180 de lei, in timp ce pacientii neasigurati vor achita integral consultatia, la un tarif de 230 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite, in functie de serviciu accesat la aceasta clinica. Pe de o parte, sunt apreciate profesionalismul si experienta unora dintre medici, investigatiile de calitate si tratamentele eficiente. Pe de alta parte, unele consultatii superficiale au starnit indignarea pacientilor. Nemultumirile sunt generate si de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii 

Pentru probleme de sanatate din sfera ORL, in Oradea ai toate sansele sa beneficiezi de servicii de calitate si de o ingrijire medicala la standarde inalte, in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti, cu experienta. Vei putea accesa aici consultatii, investigatii performante – endoscopie, audiograma, timpanograma, videonistagmografia, tratamente moderne si interventii chirurgicale pentru gat, nas, sinusuri si urechi. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand un cabinet de otolaringologie din Oradea, in care nevoile si exigentele tale sa fie satisfacute intr-o maniera optima.