ORL Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infectiile cronice ale urechii care pot determina pierderea auzului sunt probleme de sanatate care pot fi tratate la doctorul ORL in Resita. Cele mai comune semne ca suferi de o infectie cronica a urechii sunt durerile, puroiul, febra, pierderea echilibrului, probleme cu auzul sau chiar sangerare din ureche. Imediat ce sesizezi prezenta acestor simptome te incurajam sa apelezi cat mai curand la ajutorul unui medic cu o buna pregatire in domeniu. Conteaza foarte mult sa nu amani vizita, pentru ca fiecare zi care trece fara sa beneficiezi de tratamentul adecvat poate agrava sever infectia. 

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic experimentat si profesionist in Resita care sa stie exact cum sa te trateze, asa ca iti prezentam in continuare o unitate medicala la care poti apela cu incredere. Parcurge cu atentie tot articolul pana la final pentru a descoperi toate informatiile legate de preturi, echipa medicala si echipamentele pe care clinica le are in dotari.

Cat costa o consultatie ORL in Resita?

Vrei sa ceri parerea unui expert ORL din Resita cu privire la simptomele pe care le experimentezi, dar nu stii care este pretul unei consultatii de specialitate? Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel in care este inclus tariful aplicat, pentru a sti cum sa te pregatesti financiar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
50 Ron
  • Pret Consultatie 50 Ron
  • Buna pregatire
  • Rezultate excelente
  • Amabilitate si empatie
  • Atentie la detalii
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Act medical ireprosabil
  • Tratament personalizat
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie ORL in Resita?

Daca ai vorbit deja cu medicul de familie, iar acesta te-a indrumat sa mergi cat mai curand la un cabinet ORL din Resita pentru a afla ce poti face in situatia data, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Tratamentul aplicat la timp este cea mai sigura modalitate prin care te poti vindeca eficient, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare la medicul specialist cat mai curand. Iata care este clinica la care iti recomandam sa mergi:

Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Spitalul Judetean de Urgenta Resita este unul dintre cele mai frecventate centre medicale din oras, in care pacientii pot beneficia de consultatii si investigatii ORL de inalta calitate. Echipa medicala este profesionista si bine pregatita in unele dintre cele mai renumite universitati, participand pana in prezent la o multime de cursuri de perfectionare, congrese si conferinte tematice. Astfel, au competenta de a diagnostica in mod corect pacientii indiferent cat de severe sunt afectiunile de care sufera, asigurand un tratament personalizat pentru fiecare in parte. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatia ORL, endoscopie nazala, endoscopie faringo-laringiana, endoscopie nazo-faringo-laringiana, examen fibroscopic nazo-faringo-laringian, aspiratie auriculara sub microscop, audiograma tonala, toaleta auriculara.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 50 lei.

Personalul medical are o buna pregatire in domeniu, asigurand rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complicata este afectiunea de care sufera. Amabilitatea, empatia si atentia la detalii sunt principalele calitati apreciate la medicii din departamentul ORL, acestia avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient. Cu toate acestea, uneori, timpul de asteptare poate fi destul de indelungat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Resita
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa mergi la o consultatie ORL in Resita pentru a afla exact care este problema de care suferi, dar si care este modalitatea prin care te poti vindeca? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala prezentata anterior, unde vei beneficia de servicii calitative, puse in aplicare de un personal medical competent si bine pregatit.