Meniu

ORL Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sezonul rece vine insotit de gripe, raceli si virusuri care pot avea un impact negativ asupra gatului si nasului, situatie in care te incurajam sa apelezi la ajutorul medicilor ORL din Severin. Pe langa diagnosticarea corecta prin intermediul careia afli concret care este problema de care suferi, medicul expert iti ofera si sansa de a primi tratamentul corespunzator, astfel incat sa te vindeci cat mai repede si eficient. Cu alte cuvinte, daca te confrunti cu disconfort la nivelul gatului sau chiar la nivelul sinusurilor, iar medicamentele clasice de raceala nu te ajuta sa combati simptomele, apeleaza cu incredere la ajutorul unui specialist in otorinolaringologie pentru a primi ingrijirile necesare.

Spre norocul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, exista trei unitati medicale in cadrul carora se afla departamente cu aceasta specialitate. Pentru a afla mai multe informatii despre acestea, dar si pentru a fi la curent cu echipele medicale la care poti apela, te incurajam sa parcurgi articolul pana la final.

Care este pretul unei consultatii ORL in Severin?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu toate informatiile legate de consultatiile ORL in Severin, motiv pentru care in cele de mai jos iti prezentam care sunt preturile, dar si care sunt clinicile la care te indemnam sa mergi. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Mazilu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cabinet nou si modern
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Mediu primitor
 • Servicii calitative
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Elixir Medical Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Curatenie impecabila
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Ambient prietenos
Medchim
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Medic primar ORL
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Interactiune excelenta cu pacientii
 • Act medical de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in ORL in Severin

Tusea persistenta si senzatia de raguseala simtita mult mai profund dimineata iti dau batai de cap in ultima vreme si ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic ORL in Drobeta Turnu Severin? Atunci asigura-te ca esti la curent cu dotarile unitarilor medicale la care poti apela, dar si cu pregatirea medicilor din orasul tau. In cele ce urmeaza iti prezentam scurte descrieri ale clinicilor, dar cuprinzatoare, din care iti poti extrage informatii valoroase:

1. Dr. Mazilu

Cabinetul medical individual al dr. Mazilu din Severin se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni ORL si care nu stiu cum sa le combata cat mai eficient. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, urmand sa isi practice activitatea ca medic rezident la Centre Hospitalier Les Chanaux si Centre Hospitalier Public du Cotentin. Ulterior a devenit medic specialist si a activat in cadrul Spitalului Orasenesc Bals, dar si in Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu-Severin, urmand ca mai apoi sa isi deschida propriul sau cabinet individual. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatiile de specialitate, controalele de rutina, amigdalectomii, avand competenta de a trata si infectiile virale, bacteriene, hipertrofia amigdaliana si sindromul de apnee in somn.

Pretul pentru o consultatie ORL la dr. Mazilu este de 200 lei.

Cabinetul este nou, modern si echipat cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora diagnosticarea este corecta si rapida. Medicul asigura un mediu primitor pentru toata lumea si servicii inalta calitate, pacientii beneficiind si de un plan eficient de tratament adaptat in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente, conform recenziilor postate in mediul online.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mazilu
Vezi Pareri

2. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Drobeta Turnu Severin care se adreseaza pacientilor cu diverse afectiuni medicale, printre care se numara si cele ORL. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Denisa Coltan, medic primar alaturi de Daniela Radosu, asistent medical, care se asigura ca actul medical desfasurat este unul cat mai placut pentru pacient. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, examen clinic, examenul nasului, gurii, gatului, urechilor, investigatii si analize ORL avansate, endoscopie nazala, laringiana si faringiana, laringoscopie, timpanograma, toate acestea fiind insotite de diagnostic si tratament. Multumit aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si interventiile puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei, iar consultatia de control valoreaza 100 lei daca este efectuata in termen de 30 de zile de la consultatia initiala.

Conform recenziilor postate in mediul online, activitatea desfasurata este ireprosabila, pacientii avand parte de servicii de calitate si adaptate in functie de probleme de care sufera. Personalul este amabil, atent la detalii si profesionist, iar curatenia impecabila, toate acestea fiind insotite de o diagnosticare corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale. In plus, atmosfera este primitoare, iar ambientul prietenos, fiecare persoana simtindu-se confortabil in incinta cabinetului.

3. Medchim

Medchim este o policlinica din Drobeta Turnu Severin cu diverse specialitati medicale, printre care se numara si departamentul destinat pacientilor cu afectiuni ORL. A fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput a fost pus accentul pe dotarea fiecarui cabinet in parte cu aparaturi de inalta performanta, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul cu rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte. In cadrul departamentului ORL activeaza dr. Denisa Coltan, medic primar, care asigura servicii de o calitate superioara. Multumita dotarilor performante, consultatiile, investigatiile si planurile de tratament elaborate sunt corecte, prioritizandu-se sanatatea pacientului.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 210 lei.

Medchim a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care s-au confruntat cu diverse probleme de sanatate. In cadrul departamenului ORL isi desfasoara activitatea un medic primar cu o buna pregatire, experienta vasta si pricepere in interactionarea cu pacientii. Rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor, iar actul medical este personalizat in functie de necesitatile tuturor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a merge la un cabinet ORL din Severin pentru a afla concret care este problema de sanatate cu care te confrunti, iti recomandam sa ai in vedere cele trei unitati medicale amintite anterior. Asigura-te ca te documentezi cu atentie in legatura cu serviciile de care poti beneficia, dar si cu privire la parerile celorlalti pacienti, pentru a avea certitudinea ca apelezi la un medic bine pregatit.