Meniu

ORL Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Apneea in somn este o problema de sanatate foarte serioasa, pentru care este neaparata nevoie sa apelezi la ajutorul medicului ORL in Slatina. Conditia consta in oprirea repetata a respiratiei in timpul somnului, ceea ce trebuie sa fie verificat neaparat de un medic ORL. Acesta te va indruma sa faci un studiu al somnului pentru a vedea exact care este situatia pe care o experimentezi, in functie de care iti va recomanda planul eficient de tratament. Afectiunea poate sa fie insotita si de dificultati de respiratie la depunerea efortului. 

Daca vrei sa iti faci programare la o clinica ORL in Slatina pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a fi corect tratat de un medic bine pregatit in domeniu, ramai in continuare sa citesti pentru a afla care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam. Stim cat de important este sa apelezi la ajutorul unui doctor cu o buna pregatire, asa ca mai jos ti-am selectat medici competenti din oras, care au primit o multime de aprecieri din partea pacientilor.

Cat costa o consultatie ORL in Slatina?

La fel ca in cazul oricarei consultatii de specialitate, si pretul celei ORL in Slatina variaza in functie de pregatirea doctorilor. De exemplu, consultatia efectuata de un medic primar este, de regula, mai scumpa decat cea realizata de un medic specialist. Consulta-te cu tabelul de mai jos pentru a afla care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Act medical de incredere
 • Aparaturi moderne si performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Policlinica Promed
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Cabinet modern
 • Curatenie
 • Amabilitate si implicare
 • Seriozitate
 • Ambient placut
 • Tratamente personalizate
 • Medici primari ORL
Unimed Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Medic primar ORL
 • Competenta si buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ORL in Slatina 

Iti e teama ca afectiunea ORL de care suferi va putea sa se agraveze semnificativ cu trecerea timpului si vrei sa mergi in Slatina pentru a primi tratamentul adecvat? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale:

1. Lisimed

Lisimed este o unitate multidisciplinara din Slatina care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele ORL. Echipa medicala este profesionista, bine pregatita si corect echipata, asigurand tuturor pacientilor servicii de inalta calitate. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Manuela Guta, dr. Rayed Deyab, medici specialisti, prof. dr. Serban Bertesteanu, dr. Sergiu Gavrila, dr. Eufrosina Bratoi, medici primari. Aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie (fibroscop nasofaringoesofagian, aparat aerosoli, timpanometru, audiometru, irigator pentru spalaturi auriculare, aspirator secretii (otice, nazale), spatiu de depozitare instrumente sterile). Printre serviciile pe care medicii le asigura se numara si: tratament cu aerosoli, anemizare mucoasa, aspiratii secretii (nazale, otice), audiograma tonala, cauterizare pata vasculara, extractive corp strain (nazal, auricular, faringian), impedancemetrie (timponometrie + reflex stapedian), insuflatie tubulara, punctie sinusala, infiltratii nervoase regionale, deschidere colectii purulente, probe de repozitionare vestibulara.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi declara multumirea fata de serviciile de care au beneficiat, laudand actul medical. Departamentul ORL este echipat cu cele mai moderne si performante aparaturi, dispunand, de asemenea, si de o echipa medicala profesionista, cu o buna pregatire in domeniu. Astfel, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este eficient elaborat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute in urma tratamentelor sunt excelente, conform recenziilor.

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed

Policlinica Promed este o alta varianta pe care iti recomandam sa o iei in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie ORL in Slatina la standarde ridicate. Cabinet este modern si dotat cu aparatura de ultima generatie: UNIT O.R.L. complet utilat, videoendoscopie, medicii avand astfel posibilitatea de a asigura un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament. In cadrul departamentului ORL, isi desfasoara activitatea dr. Carmen Liana Moisa si dr. Sorina Mihaela Dogaru, medici primari, cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura cele doua doamne doctor se numara si: audiometrie cu impedantmetrie si reflex stapedian, spalaturi, infiltratii, aspiratii, insuflatii, extractie corp strain, incizii, cauterizari, punctii sinusale, punctii biopsice, anemizari, aerosoli, diverse tratamente specifice.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 210 lei.

Clinica este puternic frecventata, dovada fiind cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online in care pacientii isi exprima multumirea pentru activitatea ireprosabila a cadrelor medicale. Pe langa echipamentele si aparaturile de ultima generatie, cabinetul este modern, curat si coordonat de medici primari ORL. Amabilitatea, seriozitatea si implicarea in actul medical sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza in cadrul interactiunii cu medicii. De asemenea, ambientul este placut, tratamentele personalizate fiind prioritizate pentru o vindecare corecta si rapida.

3. Unimed Clinic

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam Unimed Clinic, o institutie medicala cu activitate multidisciplinara din Slatina, care se adreseaza si pacientilor care se confrunta cu afectiuni ORL. Datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati au sansa de a apela la ajutorul unui medic bine pregatit la un pret mult mai avantajos. In departamentul ORL isi desfasoara activitatea dr. Adriana Mihaela Florescu, medic primar, care asigura consultatii de specialitate cu o plata minima. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova si a dobandit o experienta de peste 10 ani in mediul privat. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii ORL, spalatura auriculara, videofibroscopie, extragere corp strain nazal, cauterizare etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 220 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile acestei institutii se declara multumiti de prestatia ireprosabila a medicilor. Departamentul ORL este reprezentat de un medic primar, competent in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a merge la un medic ORL in Slatina pentru a fi corect consultat, investigat si tratat, atunci iti recomandam sa iei in considerare optiunile anterior mentionate. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic profesionist, asa ca mai sus ti-am prezentat medicii care au fost laudati si apreciati de pacienti pentru actul medical realizat.