Meniu

ORL Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Apneea in somn, nasul infundat pentru perioade indelungate de timp, tiuitul in urechi si senzatiile de ameteala sunt principalele motive care ar trebui sa te trimita cat mai rapid la medicul ORL din Suceava pentru a afla in timp util care este problema de care suferi, dar si care sunt solutiile pentru care poti opta. Cel mai indicat ar fi ca la primele simptome pe care le experimentezi sa mergi la un cabinet de specialitate pentru a investiga in detaliu despre ce este vorba. Cu cat lasi mai mult afectiunea sa avanseze, cu atat va fi mai dificil pentru medic sa stabileasca un tratament adecvat si cu atat iti va fi mai dificil sa combati problema.

Pentru a-ti simplifica semnificativ munca de a gasi cel mai bun medic ORL in Suceava, te surprindem cu un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere si unde vei primi ajutorul specializat. Citeste cu atentie si descopera care sunt acestea.

Care este pretul unei consultatii ORL in Suceava?

Ai luat hotararea de a merge la un medic specializat in ORL in Suceava, dar nu stii care este pretul pe care trebuie sa il achiti pentru o consultatie de specialitate? Din fericire, mai jos ti-am pregatit un tabel atat cu tarifele practicate, cat si cu unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Hereditas
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Buna pregatire
 • Curatenie impecabila
 • Medic primar ORL
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi moderne
 • Atmosfera linisitita
Roa Medical
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii calitative
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Interventii cu rezultate excelente
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Cabinete Areni
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa devotata de medici
 • Buna pregatire
 • Act medical corect
 • Programari nerespectate
Policlinica Bethesda
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Interventii reusite
 • Rezultate excelente
 • Empatie si profesionalism
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Bucovina
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Buna pregatire
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu primitor
 • Act medical corect
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici ORL in Suceava

Cand vine vorba de sanatate, nimic altceva nu trebuie sa fie mai prioritar, asa ca vrem sa iti facem cunostinta cu cinci clinici specializate in ORL din Suceava la care poti merge cu incredere pentru a combate afectiunile de care suferi. Stim ca este dificil sa gasesti un medic profesionist, tocmai de aceea te asiguram ca am ales cu atentie cadrele medicale, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Citeste in continuare si afla mai multe detalii despre acestea:

1. Clinica Hereditas

Clinica Hereditas este o unitate medicala care desfasoara o activitate multidisciplinara in Suceava, in cadrul careia poti beneficia de servicii ORL la o calitate ridicata. In acest departament isi desfasoara activitatea dr. Lucretia Hagiu Niga, medic primar, dr. Simona Chirieac si dr. Emanuela Grigoreanu, medici specialisti, competenti in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: consultatii ORL, audiometrii, otoscopii, controale de  rutina, diagnosticare corecta, elaborarea unui plan personalizat de tratament. Cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale, medicii reusesc sa indeplineasca un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Buna calitate a serviciilor medicale, bune pregatire a medicilor si curatenia impecabila sunt unele dintre cele mai apreciate aspecte in recenziile postate de pacienti. Echipa este compusa din medici primari si specialisti, cu o experienta bogata. Avand la dispozitie unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi de pe piata, medicii reusesc sa diagnosticheze pacientul fara greseala, stabilind un plan cat mai personalizat pentru acesta. In plus, atat personalul medical, cat si cel auxiliar prioritizeaza atmosfera linistita si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Hereditas
Vezi Pareri

2. Roa Medical

O alta clinica pe care iti recomandam sa o iei in considerare este Roa Medical din Suceava, in care vei fi tratat in mod corespunzator de catre specialisti ORL cu o experienta vasta in domeniu. Astfel, vrem sa ti-i prezentam pe dr. Sorin Axinte, medic primar si dr. Daniel Mircea, medic specialist, cu o formare profesionala solida, aprofundata in tari precum Franta, Marea Britanie, Germania, Belgia. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele: consultatii de specialitate, rinologie, otologie, vertij, laringologie, orofaringe, chirurgie dermatologica etc. Unitatea medicata a fost inaugurata in anul 2021 si a fost echipata cu aparaturi de ultima generate, astfel incat actul medicale sa fie unul ireprosabil, iar pacientii sa aiba sansa la un tratament eficient, indiferent cat de severa este problema cu care se confrunta.

Tariful aplicat pentru o consultatie ORL este de 210 lei.

Multumita echipei medicale, care intregeste un act medical ireprosabil, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, recapatandu-si sanatatea. Unitatea medicala a fost echipata recent cu aparaturi moderne si performante, care contribuie semnificativ la desfasurarea unor investigatii si interventii precise, cu rezultate excelente. Cu toate acestea, contactarea telefonica este dificitara.

3. Cabinete Areni

Cabinetele Areni sunt o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Suceava si vrei sa discuti cu un medic specializat in ORL. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Radu Gheorghiu si dr. Adriana Gincu, medici care s-au pregatit in medii universitare prestigioase, urmand, de asemenea cursuri, conferinte si congrese care au avut ca scop imbunatatirea abilitatilor acestora. Cei doi medici pot pune in aplicare urmatoarele servicii: diagnosticare corecta si tratament eficient, consultatie de specialitate, control, investigatii si mici interventii in cazul in care sunt necesare. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile acestui departament, pacientii primesc cele mai bune ingrijiri medicale.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 180 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la aceasta unitate medicala renumita din oras se declara multumiti de ajutorul pe care l-au primit. Pe langa aparaturile de ultima generatie din dotari, este important de mentionat si ca echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, ocupandu-se cu atentie de realizarea unui act medical corect si adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Din pacate, apelurile nu sunt preluate rapid.

4. Policlinica Bethesda

Policlinica Bethesda este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca locuiesti in Suceava si vrei sa mergi la un cabinet ORL bine echipat. In cadrul acestui departament activeaza dr. Radu Gheorghiu, medic primar, cu o buna pregatire, multumita tuturor conferintelor si cursurilor de specialitate la care a participat de-a lungul timpului. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicul reuseste sa puna in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, control medical, audiometrie, otoscopie, mici interventii, extragere corp strain nazal, auricular, extragere dop cerumen, diagnosticare corecta insotita de elaborarea unui plan corect de tratament adaptat in functie de patologiile pacientului etc.

Costul aplicat pentru o consultatie ORL la policlinica Bethesda este 180 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea fata de actul medical ireprosabil de care au beneficiat. Pentru ca in departamentul ORL s-a investit in aparaturi si echipamente de ultima generatie, atat investigatiile, cat si interventiile puse in aplicare sunt reusite, contribuind la obtinerea unor rezultate excelente. In plus, medicii dau dovada de empatie si profesionalism. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

5. Policlinica Bucovina

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si policlinica Bucovina, localizata in Suceava, care asigura tuturor pacientilor servicii ORL de inalta calitate, indiferent cat de severe ar fi. Dr. Simona Dana Tanasi, medic primar, este cea care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament, avand o inclinatie catre vindecarea pacientilor, dar si catre indeplinirea unui act medical fara de greseala. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatiile de specialitate (bucofarinoscopie, sinoscopie anterior si posterior pentru fose nazale si rinofaringe, laringoscopie indirecta etc.), teste audiologice si consultatii contra cost. Unitatea medicala aflandu-se in relatii contractuale cu CAS, asigura pacientilor asigurati servicii gratuite.

Pretul pentru o consultatie ORL in cazul celor neasigurati este de 180 lei.

Doctorii si asistentii sunt foarte bine pregatiti, asigurand o atmosfera prietenoasa si primitoare pentru fiecare pacient in parte. Pentru ca medicii se afla in posesia unor aparaturi de ultima generatie, prin care actul medical desfasurat este unul corect, atat investigatiile, cat si interventiile efectuate sunt ireprosabile. De asemenea, diagnosticarea decurge corect, iar planul de tratament este elaborat cu grija in functie de problemele fiecarei persoane. Din pacate, programarile sunt decalate.

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic ORL din Suceava care sa iti ofere un diagnostic corect in functie de simptomele pe care le experimentezi? Atunci cele cinci variante pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a fi consultat de un specialist, dar si pentru a primi tratamentul adecvat. Te incurajam sa mergi inca de la debutul simptomelor la un medic specializat in acest domeniu, pentru a trata afectiunea inainte sa degenereze. Nu mai amana si fa-ti programare la una dintre clinicile de mai sus.